2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

niyeyse çok uykum geldi.. bide hep bu pc yüzünden :14: internete çok takılıyorum :14: Bugün biraz konu biraz soru başkada bişi yok:14: bi nescafe içsem iyi olacak:14: doğru böyle giderse en az 2 yıl memur değil ev hanımı olurum:14:

ya kızlar zabıt katibi alıcak diolar:14: keşke biraz çalşsaydım geçen kpss ye 1-2 soru daha yapsaydım 70 alıodum..:14: katplk sınavına girardim:14:

niyeyse çok uykum geldi.. bide hep bu pc yüzünden :14: internete çok takılıyorum :14: Bugün biraz konu biraz soru başkada bişi yok:14: bi nescafe içsem iyi olacak:14: doğru böyle giderse en az 2 yıl memur değil ev hanımı olurum:14:

bende zaman kaybediyodum artık şöle bişey yaptım işler daha çabuk bitiyo :9:
ben kitap özeti çıkarıyorum şu an pc ye yazıyorum çıktısını alıcam.kk ya takıldım mı sayfalar dolusu yazı kalıyo.bende açıyorum bi müziği mesela 4 dak ya 4 dakkada ne kadar yazıyorum.bi şarkı daha açıyom yarışıyom kendimle daha çok yazmak için :34:
böle şeyler bul kendine bak :54:

bende zaman kaybediyodum artık şöle bişey yaptım işler daha çabuk bitiyo :9:
ben kitap özeti çıkarıyorum şu an pc ye yazıyorum çıktısını alıcam.kk ya takıldım mı sayfalar dolusu yazı kalıyo.bende açıyorum bi müziği mesela 4 dak ya 4 dakkada ne kadar yazıyorum.bi şarkı daha açıyom yarışıyom kendimle daha çok yazmak için :34:
böle şeyler bul kendine bak :54:

İyi fikir aslında :9: ben 2 parmakla yazıyorum bi türlü alışamadım millet 10 parmakla yazıo ben 2 parmak :14:

İyi fikir aslında :9: ben 2 parmakla yazıyorum bi türlü alışamadım millet 10 parmakla yazıo ben 2 parmak :14:

benim klavyeden ateş çıkıcak yakında :60:
alışırsın canım.ben c yi ilk aldığımda not defterinde kitaptan yazıyodum ki klavyem hızlansın diye :9:

bende ders çalışmak için girdim canım. bi bakayım var mısınız diye girdim.

hadi hadi sen çalışta hemen yat :)

bende ders çalışmak için girdim canım. bi bakayım var mısınız diye girdim.

hadi hadi sen çalışta hemen yat :)

valla 4e kadar uyuyamıcam galiba :14::14:
yarın evde değilim yarının çalılmasını bugün yapıyorum of of :31:
kolay gelsin canım sanada :54:

kızlarrrr ben geldimmmmm:66::66: özledinizmi beni gezdim bol bol ama sizede sorular getirdim boş gelmedim :60::60: haydi toplanın soru çözüelim aklım hep sizdeydi:29:

Son düzenleme:
kızlarrrr ben geldimmmmm:66::66: özledinizmi beni gezdim bol bol ama sizede sorular getirdim boş gelmedim :60::60: haydi toplanın soru çözüelim aklım hep sizdeydi:29:

hoşgeldin canım benim kulakların çınladı mı :60:
enerjik gördüm seni :52:
sor sen sorularını şekerim benim alanda ki son 2 günüm yarına biticek alan inşallah sonra hep gy :32::32:

hoşgeldin canım benim kulakların çınladı mı :60:
enerjik gördüm seni :52:
sor sen sorularını şekerim benim alanda ki son 2 günüm yarına biticek alan inşallah sonra hep gy :32::32:

kulaklarım çınladı biraz :27:şimdi ekliycm sorularımı

soru 1:

semihin bugünkü yaşı serdarın 3 yıl önceki yaşının 2 katına eşittir.serdar semihin bugünkü yaşına geldiğinde yaşları toplamı 72 olacağına göre semihin 5 yıl önceki yaşı nedi?

soru 2:

3<|x-4|<7 eşitsizliğini sağlayan x in alabileceği tamsayı değerleri toplamı kaçtır?

soru 3:

x-y=16
karekök x -karekök y =2 oldugna göre x+y nedir?

soru 4:

a,b,c birbirinden farklı pozitif doğal sayılardır.

OKEK (a,b,c)=180 a+b+c toplamı en çok kaçtır?

soru 5:

x,y,z reel sayılar olmak üzere

x+y+z=0 ve x.y.z=2 olduguna göre (x+y-z)(x-y+z)(y+z-x) çarpımının sonucu kaçtır?

soru 6:

a[SUP]3[/SUP]+b[SUP]3[/SUP]=1/8
a+b=1 olduguna göre a.b nedir?

soru 7:

5-2x<x-13<=3-x olduguna göre x in alabileceği tam sayı değerleri toplamı nedir?

1=25
3=112
6=1/6

doğrumudur canım bakıyorum diğerlerinede :34:

2. soru -50 ama emin değilim
7.soru 15 :34:
5=-16

Son düzenleme:
1)25
2)24
3)34
4)300
5)-16
6)7/24
7)15

:23: doğru olanların çözümünü anlatırmısın

$SAM_3546.webp$SAM_3547.webp$SAM_3548.webp

biraz karışık oldu sanki anlamazsan sor canım :54:

not her zamaki gibi ekok ve mutlak yanlış çıktı :)))

Son düzenleme:
Back
X