2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

3 musluktan birincisi boş bir havuzu 6 saatte ikincisi 12 saatte dolduruyor ve havuzuun dibindeki 3. musluk ise dolu havuzu 24 saatte boşaltıyor. Havuz boşken 3 musluk birlikte açılıyor ve 3 saat sonunda dipteki musluk kapatılıyor.Buna göre havuz toplm kaç saatte dolar? buyrun kızlarr:8:

4 saat mi canım :44::44:

Sedulu canım geçte olsa jeton düştü süpersib çok iyi anladım ve asla unutmam bu soruyu :16: :16:

rica ederim canım
burda zaten anlamadığımız şeyleri birbirimize anlatarak daha kolay bi hale getiriyoruz kpss işini :9::9:

ay bak 7 de olabilir :26::26:
kafam karıştı :44::44:

Bir şey sormak istiyoruum.. Sınava son beş ay kala çalışacağım temelim de var çoğu konuda sizce yeterli olabilir mi bu süre..

ayse bir halıyı 20 saatte dokuyabiliyor. Beyza ise bu halının yarısı büyüklüğündeki başka bir halıyı 15 saatte dokuyabiliyor. Buna göre ayse ile beyza bu iki halıyı beraber kaç saate dokuyabilir?

ayse bir halıyı 20 saatte dokuyabiliyor. Beyza ise bu halının yarısı büyüklüğündeki başka bir halıyı 15 saatte dokuyabiliyor. Buna göre ayse ile beyza bu iki halıyı beraber kaç saate dokuyabilir?

bu bari doğru olsun yaaa.. 12 buldum ben canım. doğru de lütfeeeen :18:

istanbulda yaşıyoruz elektrik kesiliyo vay arkadaş ya :47::47:
bugün tüm sorularım işçi havuz problemi cnm :29:
ben bu akşam seninle konuşmuyorum hep bilmediğm yerden sorucaksın :19:

Canım çok iyisin çoook teşekkür ederim :16:
Canım süperrrsin :31: Ben Özel Lise mezunuyum. Onun farklı bir kodu var mı ?

canım diplomanda ne olarak yazıyo o önemli özel lise ama yd ağırlıklımı yada bölüm say söz ea mı hangisi hepsinin kodu farklı :52:

Bir şey sormak istiyoruum.. Sınava son beş ay kala çalışacağım temelim de var çoğu konuda sizce yeterli olabilir mi bu süre..

canım ben 2011 de lisanstan girdim temelim benimde vardı temmuz sınavdı ağustos ders çalışmaya başladım :34:
yetermi yeter ama rahat rahat çalışmak varken neden son aylar kendini kasasın :53:

Back
X