2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

:54:
canım benim bende yok soru bugün çözemedim ki :14:
sen sor ben şaka yapıyorum hem öğrenmiş oluyorum tatlım :34:

tamam cnm :54: bir soru daha geliyor

fevzi 5 sat timur 2 saat çalışırsa bir işin yarısını, timur 3 saat can 5 saat çalışırsa aynı işin 1/3 ünü bitirebiliyorlar.buna göre fevzi timur ve can bu işi kaç saatte bitirebilirler?

3 musluktan birincisi boş bir havuzu 6 saatte ikincisi 12 saatte dolduruyor ve havuzuun dibindeki 3. musluk ise dolu havuzu 24 saatte boşaltıyor. Havuz boşken 3 musluk birlikte açılıyor ve 3 saat sonunda dipteki musluk kapatılıyor.Buna göre havuz toplm kaç saatte dolar? buyrun kızlarr:8:

canım bu 8 mi :44:

canım nitelik kodun 2005 :54:
ayrıca 2001dende tercih yapabilirsin :34:

yok canım ya hiç düşünmedim valla:31: sıkıyo beni öle ortamlar :53: hedefim hep banka oldu ya ilk sene asistanlığı düşündüm o kadar:31:

Bilgin var mı acaba yazılı sınaavı çok mu zor oluyor. Giren ünv. den falan arkadaşların var mı? İdari hakimlik sınavı mülakatı için iyi referanslar ayarlayacak tanıdığım var da bana okulu bitirnce gir yazılıyı geç mülakatta sana kefilim dedi. Ama aöf mezunu olarak (daha olamadım gerçi:9: ) yani olunca o kadar örgün mezun varken aöf mezunu larak ne derece başarılı olabilirim bilemiyorum :14: Cnm aslında zeki kızsın hem örgün okumuşsun senin yerinde olsam hiç çekinmezdim ama senin hedeflerin farklı tabi mesela bana da bankacılık sıkıcı geliyor.. Ama şimdi iş olsun da hiçfarketmz:9: yeterki bi baltaya sap olayım:60:

Neyse siz havuz problemlerinize devam edin :34: sohbetinize limon sıkmyim :9: sonra cvp versn cnm.

Canım çok teşekkürler, kolay gelsin, inşallah istediğin yere atanırsın :16:
rica ederim canım :54: inşallah hepimiz istedğimiz yerlerde oluruz :34:

Bilgin var mı acaba yazılı sınaavı çok mu zor oluyor. Giren ünv. den falan arkadaşların var mı? İdari hakimlik sınavı mülakatı için iyi referanslar ayarlayacak tanıdığım var da bana okulu bitirnce gir yazılıyı geç mülakatta sana kefilim dedi. Ama aöf mezunu olarak (daha olamadım gerçi:9: ) yani olunca o kadar örgün mezun varken aöf mezunu larak ne derece başarılı olabilirim bilemiyorum :14: Cnm aslında zeki kızsın hem örgün okumuşsun senin yerinde olsam hiç çekinmezdim ama senin hedeflerin farklı tabi mesela bana da bankacılık sıkıcı geliyor.. Ama şimdi iş olsun da hiçfarketmz:9: yeterki bi baltaya sap olayım:60:

valla canım pek bilgim yok açıkçası :26:
ama şöle bişey duymuşluğum var genelde iktisat çıkışlılar alınıyomuş.çünkü görmedğim hukuk dersi kalmamıştı.borçlar hukuku dersine avukat geldi kendimi hukuk fak gibi hissetmiştim :53:
hevesini kırmak gibi olmasın ama örgünleri dikkate alırlar canım bu konuda genllikle :26:
canım bankanın bölümleri var ama :23: operasyon çok eğlencelidir bende illede o olsun istiyorum :32: zaten artık geçti meeeemur olucam inşallah başka işlere bakmıyorum ben artık :34:

rica ederim canım :54: inşallah hepimiz istedğimiz yerlerde oluruz :34:

valla canım pek bilgim yok açıkçası :26:
ama şöle bişey duymuşluğum var genelde iktisat çıkışlılar alınıyomuş.çünkü görmedğim hukuk dersi kalmamıştı.borçlar hukuku dersine avukat geldi kendimi hukuk fak gibi hissetmiştim :53:
hevesini kırmak gibi olmasın ama örgünleri dikkate alırlar canım bu konuda genllikle :26:
canım bankanın bölümleri var ama :23: operasyon çok eğlencelidir bende illede o olsun istiyorum :32: zaten artık geçti meeeemur olucam inşallah başka işlere bakmıyorum ben artık :34:

bi yakınım var o da vaktinde bu sınavlara çok girmş şu an savcı bana yazılıyı geç aöf leri mülakatta eliyolar mülakatta kefilim sana dedi yazılı hep hukuk soruları hep ezber dedi benmde sadece ezberim iyidir mat olsa korkardım o yüzden düşündümdü zaten çok da hayaletmmemştim:(

bi yakınım var o da vaktinde bu sınavlara çok girmş şu an savcı bana yazılıyı geç aöf leri mülakatta eliyolar mülakatta kefilim sana dedi yazılı hep hukuk soruları hep ezber dedi benmde sadece ezberim iyidir mat olsa korkardım o yüzden düşündümdü zaten çok da hayaletmmemştim:(

ezberin iyise o zman sorun yok kefilinde varmış :34:

kızlar habertürk ihtiyacın elektronik soru bankasını veriyor.
içinde 10000 soru ve 10 deneme var.
49 kupon ilk kupon yarın.
almalıyız kaçmaaaz:32:

Son düzenleme:
kızlar habertürk ihtiyacın elektronik soru bankasını veriyor.
içinde 10000 soru ve 10 deneme var.
49 kupon ilk kupon yarın.
almalıyız kaçmaaaz:32:

tatlım baktım şimdi netten.valla modüler setini alanlar bile şikayetçi :26:
hani analtıyodum ya 2012 soru bankası deniyo ama 2010 ve 2011 in aynı içeriğiymiş :31:
ben almıcam :50:
canım bu arada nette okudum ihtiyaç kurumlarına kayıt yaptıran ilk gruplara bu set verilmiş.giden bi tanıdık varsa ondan incele :34:

Son düzenleme:
Vatandaşlığa nasıl çalışıyosunuz acaba, benim tarihten sonra en korktuğum ders... Ezberim çok iyi değil. Pazartesileri vat. dersine giriyodum başka bi grupla. Bugün dersten önce eski sevgilimle bi olaylar oldu, ağlama krizine girdim gidemedim derse. Şu an o kadar kızıyorum ki kendime! O mu kurtaracak beni sanki...

Son düzenleme:
Vatandaşlığa nasıl çalışıyosunuz acaba, benim tarihten sonra en korktuğum ders... Ezberim çok iyi değil. Pazartesileri vat. dersine giriyodum başka bi grupla. Bugün dersten önce eski sevgilimle bi olaylar oldu, ağlama krizine girdim gidemedim derse. Şu an o kadar kızıyorum ki kendime! O mu kurtaracak beni sanki...

doğru tespit :46:
canım ben vatandaşlık için ilk konulara kendi notlarımdan çalıştım.zaten belli maddeleri var ezber yapıcaksın kaçarı yok :31:

Back
X