2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnm 120 derece voleybol, 30 drece futbol.. ben orda düzgün çizemedm de futbol voleybolun yarısı kadar şeklde ki dilimde.. baskette futbolun 4 katı kadar.. neden a şıkkı cnm

grafk sorularını hep böyle mantıkla yapıyorum :9: bende mat. olmadığı için :) sabah da bu soruya taktım

cnm 120 derece voleybol, 30 drece futbol.. ben orda düzgün çizemedm de futbol voleybolun yarısı kadar şeklde ki dilimde.. baskette futbolun 4 katı kadar.. neden a şıkkı cnm

$SAM_3568.webp
:26: :26:
ama şık 7/6 diyo bilmiyorum canım başka yöntemde bulamadım :50:

sağol cnm./// futbol oynayan 5 kişi olduğuna göre sınıfta kaç kişi vardır///???

canım soru hatalımı ben hala ona takıldım.ben 7/5 buluyorum çünkü :26:
benim yaptığım şekildeyse şöle yapıcaksın bu 5 kişi olayınıda

futbol 30 derece 5 kişi
toplam 360 derece x itrden

x.30=360.5
x=60 çıkar canım :34:

cnm 7/5 değilmi zaten doğru cvp. tasarı yayınlrınn kpss kitabı biraz kalitesz hazrlnmş olablr hatalı olablar

Kızlar ya ben 5 yerine 6 yazmışım pardon:14: Ne kadar mat özürlüyüm ya rakamları bile yanlş yazıyorum :9: bnm özel kurs alm lazım yoksa 10-15 net hayattta çıkaramm.

Kızlar ya ben 5 yerine 6 yazmışım pardon:14: Ne kadar mat özürlüyüm ya rakamları bile yanlş yazıyorum :9: bnm özel kurs alm lazım yoksa 10-15 net hayattta çıkaramm.

canım benim nedir bu pes etme havaları :20:
canım nolcak yaa tek sen yapmıyosun ki hepimiz yapıyoruz.işte böle böle daha dikkatli olucaksın :34:

evet kızlar bir soru geliyo :34:
lütfen açıklama yaparak anlatın ben bu soruları karıştırıyorum :14:

bir spor kulübü bilet fiyatlarında %20 indirim yaptığında seyirci sayısında %30 artış gözleniyor.Buna göre bu kulübün kasasına giren para nasıl değişir.:32:

şıklar
%4 azalır
%2 azalır
değişmez
%2 artar
%4 artar

nette gezerken hoşuma gitti kpss canlarıyla paylaşıyım dedim :7:
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın..!!! :103:

toplanmaya 1 saat 4 dakika kaldı :51:
aynı zamanda muhteşem yüzyılın başlamasına 1 saat 4 dakika var :52:
bu bi çelişki starı dava edicem :52::52:

ben geldim bir sürü hız sorum var hazırmısınız kızlar uçmayaaaaaa:60:
guiet sorunla uğraşıyorum o konuya daha gelmedim ama yaparım belki:27:

Bir telin ucundan 1/16'sı kesiliyor. Bu durumda telin orta noktası 3 cnm kaydığına göre telin kesilmeden önceki boyu kaç cm dir?

Back
X