2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

geometri ort kök içindde a.b dir yani kök içinde a.b=3 se a.b=9 olur
aritetik ort a+b=6 .2 =a+b=12 olur
(a+b)[SUP]2[/SUP]=12[SUP]2[/SUP]
a[SUP]2[/SUP]+2ab+b[SUP]2[/SUP]=144
a[SUP]2[/SUP]+b[SUP]2[/SUP]=144-2.9=126

soruda a[SUP]2[/SUP] ve b[SUP]2[/SUP] ort soruyo
126/2=63 :52:

doğrudur. :46::46:

türkçe ses bilgisi çalışıcm bide matta hız sorularım var onları bitirmeyi planlıyorum 2 testim kaldı hızda:31:

türkçe ses bilgisi çalışıcm bide matta hız sorularım var onları bitirmeyi planlıyorum 2 testim kaldı hızda:31:

hız sorusunda 4[SUP]11[/SUP] vardı yanlış hatırlamıyosam yada zopzor 10 denemedeydi o :9:
benim hiç halim yok ya :14: mat çözücem ama çok çözemicem galba :31:

bu arada klavye çalışan kızlar buyrun pskolojiniz bozulsun ve f klavye bilginiz olsun :52::52:
uçan parmaklar - YouTube

cvp 5 :23: ama t dediğimizde 4 çıkıyor t/2 de dediğimizde denklem yanlış olmazmı?

işte t diyoruz ilk denklemde ama ikinci denklemde t-10 diyemeyiz o zaman t 4 çıkar diğeri 6 çıkar ama halbuki hızı iki kat artmışken süresinin azalması gerek

denklemde bi karışıklık yok canım sadece ufak bişeye dikkat etmek gerek o kadar

hız sorusunda 4[SUP]11[/SUP] vardı yanlış hatırlamıyosam yada zopzor 10 denemedeydi o :9:
benim hiç halim yok ya :14: mat çözücem ama çok çözemicem galba :31:

bu arada klavye çalışan kızlar buyrun pskolojiniz bozulsun ve f klavye bilginiz olsun :52::52:
uçan parmaklar - YouTube

daha o soru çıkmadı karşıma bakalım:27:valla benimde hiç çalışmaya halim yok ama içim rahat etmiyor bir türkçe konusu çalışıp bitireyim en azından tarihe çalışmaya geçicez artık yrnda yüzde kar zarar faiz problemlerini bitiricem matta az kaldı konularım:31:

işte t diyoruz ilk denklemde ama ikinci denklemde t-10 diyemeyiz o zaman t 4 çıkar diğeri 6 çıkar ama halbuki hızı iki kat artmışken süresinin azalması gerek

denklemde bi karışıklık yok canım sadece ufak bişeye dikkat etmek gerek o kadar

tmm cnm saol :54:birkaç kez inceleyim anlarım:52:

bende yarın yargı yayınlarının kitabını alıcam matematik çoğu konuyu biliyorum şöyle bi üstün körü bakarım

asıl önemli tarih ve coğrafya benim için hadi tarih yine biraz bilgim var da lisede sayısaldı bölümüm e üniversitede de hep öyle oldu haliyle coğrafyayı unuttum onun üstünde baya yoğunlaşmam gerek 2 aya kadar matematik türkçe tarih ve coğrafyayı bitirme hedefim var planı yaptım bugün :30:
bakalım başladım mı hızlı gidiyorum umarım tempoyu düşürmem

bende yarın yargı yayınlarının kitabını alıcam matematik çoğu konuyu biliyorum şöyle bi üstün körü bakarım

asıl önemli tarih ve coğrafya benim için hadi tarih yine biraz bilgim var da lisede sayısaldı bölümüm e üniversitede de hep öyle oldu haliyle coğrafyayı unuttum onun üstünde baya yoğunlaşmam gerek 2 aya kadar matematik türkçe tarih ve coğrafyayı bitirme hedefim var planı yaptım bugün :30:
bakalım başladım mı hızlı gidiyorum umarım tempoyu düşürmem

hadi bakalım hayırlı olsun ozaman cnm çalışmaya başladımı devamı gelir ben bir karar verdim ertesi günü gidip kitap alıp başladım şimdi maşallah çalışmadığım gün yok:nazar:tatile gitmiştik 10 gün ozamanlarda ille 50 soru çözdum hergün bazen mat bazen türkçede:31:şartlandırdım kendimi hergün bir konu bitiriyorum mat veya türkçeden:29:

Son düzenleme:
ya bak şimdi kafam iyice karıştı
kitap araştırması yapıyorum hala da %80 yargı var kafamda
ama kızlar size sorayım ihtiyaç yayınlarının konu anlatımı nasıl ?

ben yarın uyumıcam valla bugün 11 de kalktım geç kalkınca motivasyonum düşüyo:14:
yarın bi deneme daha yapıcam ama yargının 50 denemesinden çözücem bu sefer :47:

ya bak şimdi kafam iyice karıştı
kitap araştırması yapıyorum hala da %80 yargı var kafamda
ama kızlar size sorayım ihtiyaç yayınlarının konu anlatımı nasıl ?

yargı iyi bence cnm aman data almada hangi yayını alırsan al :1:eşim bana data konu anlatımlı kitap almış kitap tam bir facia matta 5 konuyu birleştirmiş 10 sayfada anlatmış tarihte destan yazmış iğrenç bir kitap boşuna para verdik:22: guiett yargı 50 deneme nasıl buraya linki eklermisin ben bakayım bir bugün ihtiyaç denememi çözdün:51:

Son düzenleme:
yargı iyi bence cnm aman data almada hangi yayını alırsan al :1:eşim bana data konu anlatımlı kitap almış kitap tam bir facia matta 5 konuyu birleştirmiş 10 sayfada anlatmış tarihte destan yazmış iğrenç bir kitap boşuna para verdik:22: guiett yargı 50 deneme nasıl buraya linki eklermisin ben bakayım bir bugün ihtiyaç denememi çözdün:51:

evet ya bende data tarih kitabını değiştircem yargı tarih alıcam valla :32:
canım bugünkü denememi bundan çözdüm
Yarg Yaynevi
8.deneme bitti burda
ihtiyaç yayınlarının denemesi zopzor on deneme var o baya kasıyo :18:
yargının 50 denemsi şu
Yarg Yaynevi
içinde her bölümden 50 şer deneme var tatlım :7:

eğer içeriğini merak ederseniz resim ekliyim kızlar :34:

Son düzenleme:
evet ya bende data tarih kitabını değiştircem yargı tarih alıcam valla :32:
canım bugünkü denememi bundan çözdüm
Yarg Yaynevi
8.deneme bitti burda
ihtiyaç yayınlarının denemesi zopzor on deneme var o baya kasıyo :18:
yargının 50 denemsi şu
Yarg Yaynevi
içinde her bölümden 50 şer deneme var tatlım :7:

eğer içeriğini merak ederseniz resim ekliyim kızlar :34:

eklermisin cnm bir resim bakayım bi nasılmış:27:

Kızlar ben 3 günde konu anlatımlı coğrafya kitabının yarısına geldim sizce hızım nasıl yavaşmıyım haftada bir dersi bitirerek ilerlemeyi düşünüyorum bir ondan bir ondan çalışmak istemiyorum :103: :16: :69:

Kızlar ben 3 günde konu anlatımlı coğrafya kitabının yarısına geldim sizce hızım nasıl yavaşmıyım haftada bir dersi bitirerek ilerlemeyi düşünüyorum bir ondan bir ondan çalışmak istemiyorum :103: :16: :69:

maşallah coğrafyayı 2 günde bitiricen :29:ben konu konu çalışıyorum önce mat türkçeyi bitirip tarihe geçicem ama ben hergün bir en fazla 2 konu çalışıyorum sonra kafam karışıyo pekiştirerek gidiyoum ama herkezin çalışma anlama tarzı farklı tabi önemli olan konuyu kavraamak :31:

kızlar şu türkçe sorusuna bir el atın yaaa :51:

sabahları kalktığımızda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?bunu biliyormusunuz? bu cümlede ses olayından hangisi yoktur?
ünlü daralması
ünlü aşınması
ünsüz türemesi
ünsüz değişimi
kaynaştırma harfi

eklermisin cnm bir resim bakayım bi nasılmış:27:

bende coğ konu anlatımı 8 günde bitirmiştim :9:
iyi gidiyosun canım benim.coğ bi haftada biter ama diğerleri bitmez canım :18:

kızlar resimler bi ilk denemlern bi son deneemler eklemdim soru farkı varmı peki incelemedim. :52: bu yargı 50 deneme soruları
toplam sayfa sayısı 954 :60: taşımaktan yoruluyorum valla :52:
$SAM_3580.webp

$SAM_3581.webp

$SAM_3582.webp

$SAM_3583.webp

$SAM_3584.webp

$SAM_3585.webp

$SAM_3586.webp

$SAM_3575.webp

$SAM_3576.webp

$SAM_3577.webp

$SAM_3578.webp

$SAM_3579.webp

kızlar şu türkçe sorusuna bir el atın yaaa :51:

sabahları kalktığımızda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?bunu biliyormusunuz? bu cümlede ses olayından hangisi yoktur?
ünlü daralması
ünlü aşınması
ünsüz türemesi
ünsüz değişimi
kaynaştırma harfi

ben ünlü daralması bulamadım :44:

Back
X