• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

,ki konuyu bitirdim şimdi sorulara geçiyorum bugün çok çalışkan gördüm kendimi maşallah bana :60::nazar:

,ki konuyu bitirdim şimdi sorulara geçiyorum bugün çok çalışkan gördüm kendimi maşallah bana :60::nazar:

geçmiş olsun canım benim :29::29:
ben azcık daha serdim :52:
ama çözmeye devam ediyorum galba yine yanlış yazılmış bi soru daha buldum :27::27:

cnm yanlış hatırlamıyorsam nişanlın güneydoğuda askeri personel dimi:26: onunda psikolojisi ii değildir oralarda olmak zor kafana takma sende olur öyle ama uzatma bence ben eşimden biliyorum işleri hiç kolay değil

ewet cnm çok haklısın.. alttan aldım barştık:31::31:

amin inşallah 1 hafta yatarak geçti kendimize gelelim kızlar :52::52::52::52::52:

senin kafan niye karışık :44:

tartıştıysanız tartıştınız bunu kendine verimli hale getirmeyi öğrenmelisin :41:
sen şimdi kpss ye kimin için çalışıyosun kendiniz için o zamna ders başına ileriki günlerini düşün :27:

ewet haklısın quiet:17::17::17::17::17:

vay topikte kimse yok herkez dersmi çalışıyorr:ssz:bugün mod ve işlemi bitirdim 160 mat çözdüm 40 tane daha çözmeye niyetleniyorum ama hiççç cnm istemiyor:31:hadi gelin azcık sohbet edelim yahuu:27:hem mat sorularım var çözüverin sevabına :60:

uzun bi aradan sonra geldim
bu aralar okul işleriyle uğraşmaktan konularımı yavaş yavaş bitirdim

Back
X