• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

inş. sizde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz cnm görüşememk çok zor ayrı şehirlerdeydik bizde şükür Allahıma kavuştukk:16:

pegem ders notu sipariş ettim cnm kargoya verilmiş bugün akşam fln glirmi ki :ssz:en geç pazartesi gelir bakalım gelsin mattan su iki konuyuda bitireyim tarihe başlıyım bir hafta sonra :51:

tarih,coğrafya,anayasa 3 ders notunuda aldım 12.80tl tuttu:27:

iyi almışın valla ben akmar pasajından 7.5 a sadece coğ almıştım :47::47::47:
bugün gelmeye bilir pzt kesin elinde olur ama :34:
bende şimdi bavul yapıcam kitaplarımı topluyorum :23::23:

iyi almışın valla ben akmar pasajından 7.5 a sadece coğ almıştım :47::47::47:
bugün gelmeye bilir pzt kesin elinde olur ama :34:
bende şimdi bavul yapıcam kitaplarımı topluyorum :23::23:

kolay gelsin sekerimm:29::29:bende bugün permutasyon kombinasyonu çalışıcm :27:yarnda testlerinifln hallederim haftaiçide olasılığı bitiricm türkçede btti artık genel yetenekten tekrar testleri çözücm tarihe başlıycm :27:

kolay gelsin sekerimm:29::29:bende bugün permutasyon kombinasyonu çalışıcm :27:yarnda testlerinifln hallederim haftaiçide olasılığı bitiricm türkçede btti artık genel yetenekten tekrar testleri çözücm tarihe başlıycm :27:

saol canım :54:
maşallah maşallah benim gk marta sarkıcak bitmesi :47:

saol canım :54:
maşallah maşallah benim gk marta sarkıcak bitmesi :47:

bende tarihi bitiremem hemen cnm benimde martı bulur sonra bir ayda coğrafya anayasa sürer tarihe 2 ay ayırıcm :27:sınav eylülde ya sindire sindire gideyim diyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum:26:genel yeteneği 2.5 ayda bitiridim:6:

bende tarihi bitiremem hemen cnm benimde martı bulur sonra bir ayda coğrafya anayasa sürer tarihe 2 ay ayırıcm :27:sınav eylülde ya sindire sindire gideyim diyorum kötümü yapıyorum bilmiyorum:26:genel yeteneği 2.5 ayda bitiridim:6:

valla sen çok iyi yapıyosunda ben iyi yapmıyorum 5 ayım kaldı benim :18::18:

Off off kızlar bide beni düşünün 5 ayım kaldı bide eğitim var 6tane kalın ezber kitap:(( hadi bakalım panik olursak daha iyi çalışırız:)

valla iyi bozdun moralimi :25:
benim zaten 1 ay boş geçicek :18:
ben bavula 2 kitap daha atıyım :60::60:

valla sen çok iyi yapıyosunda ben iyi yapmıyorum 5 ayım kaldı benim :18::18:

yetişir cnm sen coğrafyayı bitirmişsin tarih yarıymış yetişir bizim tayin çıkarsa haziranda sen ozaman bak bizdeki derde taşınıcz ben belki eşimle gidemiycm kalıcm yalnız benimde bir ay öle geçer :18:hayırlısı olsun bakalım ben tayine kadar konuları sindre sindire çalışıp pekiştirsem boş zamanlarda açar 200 test çözerim günde 2saat öle geçiririm bu 4 ay toprlamam lazım benimde konuları bitmesi gerek

Off off kızlar bide beni düşünün 5 ayım kaldı bide eğitim var 6tane kalın ezber kitap:(( hadi bakalım panik olursak daha iyi çalışırız:)

ben panik olunca daha iyi calışıyorum cnm iyi oluyor:1:

yetişir cnm sen coğrafyayı bitirmişsin tarih yarıymış yetişir bizim tayin çıkarsa haziranda sen ozaman bak bizdeki derde taşınıcz ben belki eşimle gidemiycm kalıcm yalnız benimde bir ay öle geçer :18:hayırlısı olsun bakalım ben tayine kadar konuları sindre sindire çalışıp pekiştirsem boş zamanlarda açar 200 test çözerim günde 2saat öle geçiririm bu 4 ay toprlamam lazım benimde konuları bitmesi gerek

ben panik olunca daha iyi calışıyorum cnm iyi oluyor:1:

gulçiney iyi gaza getirdin bizi tebrik ediyorum :46::46::46:
:60::60:

Cnm ben şuna inanıyorum sınava 3 ay kafa adam akıllı yoğunlaşıp çalışırsan aklın hep sınav olursa atanıyorsun emin olun bu iş böyle başta çalışıp son bie ay kala bırakanlar genelde başarılı olamıyor hadi buda benden size bi moral olsun :21::21::21::24:

canım benim :7:
çok ama idare edicez :21: ama ben giricem nete akşamları inşallah internet ücretsizdir :8:

bende 24 saatte tarihi almayı düşünüyodum ama pegem akademi ders notlarıyla aynı o yüzden almadım pegemin ders notlarını tavsiye ederm güzel :6:

pegem ıle aynı ıse almayım pegemın tum serısı aldım cunku

aynen kocıs nobette ama oglum var yanımda yanlız degılım hafsonu nobetlerıdnen nefret edıyorum

bende nefret ediyorum yaa yrn 10da gelir haftasonu gitti haftaiçide çalışıyor zten 4,14,24 bu aykı nöbetleri 14 subattada nöbet var bide ill fazladn bir nöbet kalıyor bizde 4 nöbet olur yine bu ay:47:

Cnm ben şuna inanıyorum sınava 3 ay kafa adam akıllı yoğunlaşıp çalışırsan aklın hep sınav olursa atanıyorsun emin olun bu iş böyle başta çalışıp son bie ay kala bırakanlar genelde başarılı olamıyor hadi buda benden size bi moral olsun :21::21::21::24:

sınava 3 ay kalada bizim tayin olck benim çalışmalar duracak bir süre:18:

valla doğru canım ben 2011 sınavına sadece 2 ay çalıştım öle çok yoğun da değildi.son 2 hafta hep denem çözdüm 70 aldım ben bile inanamadım :27::27:

pegem ıle aynı ıse almayım pegemın tum serısı aldım cunku

ben kitapçıda ikisinide karşılaştırdım aynı tarzda maddeleme var bide pegem daha iyi geldi onu aldım canım :24:

Cnm git git ama çabuk gel :126:
Cnm bence 1 2 kitap al yanına sadece ona çalışırsın... Çok kitap alırsan kafan karışabilir. Bide bankacı Arkadaşa sordum akşamları boş olurmuşsun yanında labtopuda götür ordan netede girebilirsin otelin wriless.i olabilirrr:52::52:

Back
X