ilkinde toparlayamadım doğru 5 soru öncede sadece yıl vermişti ordakini yılı tarihi demiş ben yanlış dedim.şimdide böle soru çıkınca dedim bu da öle
2. soru tamam ama ilk şıkta serumları kelimesi yanlış yerde kullanılmamaışmı yani icümle
bilinci açılıp kendine gelince serumları hiçbir şey söylemeden çıkarıp gitmek istemiş. yerine
bilinci açılıp kendine gelince hiçbir şey söylemeden serumları çıkarıp gitmek istemiş. demesi gerekmiyomu :44:
3. soru da cevap yerinde ymiş ama onu çıkarınca abuk bi cümle oluyo![]()
3. soruda 2 si arasında kaldım mantıklı olan cümle yapısı sırada olunca onu çıkardım
2. soruda senin dediğin gibi olur hatta bilincinin açılması demek zaten kendisine gelmesi demek tir
canım ben bunun altından nasıl kalkmayı öğrendim biliyor musun şimdi bir sürü kural olduğu için soruda hepsi aklına gelir , soruda ya hep doğru yada bi sürü yanlış vardır.düz mantıkla bakıcaksın icini cicini kurcalamıcaksın kabak gibi gözüküyor.aslında o soruda 2 şık adamın sap gbi bırakır ama baktım ki yenilgi aldı bariz sırıtıyor ,baktığında zaten cümle saçma yenilgi aldı diye bir şey duyuyor musun hiç hayır. böyle düşün