• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tarih tekrarı yaptım baştan itibaren bugün güzel çalıştım. 20. yüzyılda osmanlı bitmişti iyi oldu komple tekrar soruları çözdüğüm

merhaba kızlar
ben de aranıza katılmak istiyorum:) alırmısınız?
hatta bunun için üye oldum diyebilirim
coğrafyayı bitirdim benide listeye eklerseniz sevinirim:)
tarihi de bitirmek üzereyim inkilaplar ve atatürk dönemi gelişmeler kaldı.
bugun ve yarın bitiririm.

:32::32::32::32::32:
150 soru bitti ara veriyorum
akşam bilgisayar kursu var
birazda ona bakayım

Guiet maşallah bakıyorum çok enerjisiksin bu enerjini test cozmedede kullan bakım:20:Bugün test çözdünüz hiç?:27:

Bugün 1. TBMM I'ni bitirdim tarihten kaldı 5konum 2haftasure verdim kendime kaln konuları bitirmek için tarihte yanlışlarım hala çok çıkıyor :22:Ama azalacak inaniyorum:27:

Bugün 255 tarih 30 mat sorusuyla bugünü kapatıyorum toplamda 285 soru çözdüm ve bir konu çalıştım :65::66:

tatlım dün çalıştım bugünde çalıştım çeyiz paraları gelsin :52::52: yarın söz 300 türkçe bitice :54:

merhaba kızlar
ben de aranıza katılmak istiyorum:) alırmısınız?
hatta bunun için üye oldum diyebilirim
coğrafyayı bitirdim benide listeye eklerseniz sevinirim:)
tarihi de bitirmek üzereyim inkilaplar ve atatürk dönemi gelişmeler kaldı.
bugun ve yarın bitiririm.

hoşgeldin canım aramıza :29::29:
hemen ekliyorum canım :32:

getir kuzu gaza getir

pekiştireçlerdenm hiç bişi anlamıyorum ki ama ben yaaaaaaa:14:

pekiştireçlerdenm:40::44::44:
eğer konularında eksik var ve anlamıyosan kpss çalışma ygs en temel konuları al öle devam et kpssye canım :27:
ben şahsen bizzat kendim olarak öle yapıyom tarih için (yapıyodum ) :51:

tatlım dün çalıştım bugünde çalıştım çeyiz paraları gelsin :52::52: yarın söz 300 türkçe bitice :54:

Bende yarın gezicem kocis evde 2gun pazar Günü'de 18 Mart malum çanakkalenin kurtuluşu bende çanakkalede oldugum ve memlekitmde kutlamalar oldugu için pazarda kutlama torenlerdeyim:72:
Pazar gece çalışırım biraz :27:Hakettim ama gezmeyi çok bunaldım evde bügünde güneyim yedim ictim oh iyi oldu:27:
hoşgeldin canım aramıza :29::29:
hemen ekliyorum canım :32:

pekiştireçlerdenm:40::44::44:
eğer konularında eksik var ve anlamıyosan kpss çalışma ygs en temel konuları al öle devam et kpssye canım :27:
ben şahsen bizzat kendim olarak öle yapıyom tarih için (yapıyodum ) :51:

Ah o tarihi gel bide bana sor of of :ssz:

150 kg luk bulgur 5 ve 9 kg torbalara hiç artmayacak şekilde dolduruluyor. Bunun için en az kaç torbaya ihtiyaç vardır? :1:
kızlar açıklar mısınız unuttum da :1:

150 kg luk bulgur 5 ve 9 kg torbalara hiç artmayacak şekilde dolduruluyor. Bunun için en az kaç torbaya ihtiyaç vardır? :1:
kızlar açıklar mısınız unuttum da :1:

tatlım en az dediği için en küçüğe en az vermeye çalışıyoruz 150 den çıkarınca 9un katı olmalı.o yüzden 5 e 3dersek 15 150-15=135
135/9=15 15+3=18 olur ben böle yapıyodum :27:

kızlar ben çıkıyorum yorulmuşum valla :31:
hem diizide var :52::52:
yarın görüşürük :32::32:

evet. bende farklı yoldan yaptım buldumda daha değişik bi yolu vardı sanki onu unuttum guiet hatırlattı. sende mi öyle yaptın?

Evet en az dediğinde 9 a deger veriyoruz en çok dediğinde 5 e deger veriyoruz bende öyle yapıyorum formülü varsa bilmiyorum ben bu sekilde cozuyorum

Günlük raporumu vereyim ve yatayım artık yoruldum:37:

120 türkce 160 tarih 120 mat sorusuyla bugünü kapatıyorum toplam 400 soruyla:32:Haftasonu pek calisamiycam ama akşamları telafi etmeye calisicam artik:27:Hepinize iyi geceler öptüm KPSS yoldaşlarım:29::54::118:

Son düzenleme:
Back
X