• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Guiet kız havalarda kini artık bol bol gez sevdiceginle ay benimkide çarşamba nöbetçi ya:37:Perşembe gunü dogum gunum:32:Perşembe ok soru çözmem dogum gunüm şerefime:60::60:

bence bi gün izin bile ver şekerim kendine :32:

Canım harikasın tebrik ediyorum seni. Sen şimdi 1650 soru çözüyorsan sınava iyice yaklaştığımızda ne yapacaksın?:1:

nisanın ilk haftası bitiyor canım. Dua edin dua hayırlısıyla iyi notlar alayım.:31:

inşallah iyi geçicek canım sınavların strese sokma kendini :7:

ben yazana kadar sayfa atlamışınız :60:

Guiet kız türkce soru bankam bitti bugun:32:Digerlerini bitiremedim daha onlarda tüm dersler var çünkü ama bitince hepsi bir bitcek:27:

bir sultan ahmet yapıcaz bakalım romantik romantik :16::16::16:
sen söle böle türkçe bitti diye sok beni strese aferin :35::35::35:

Büyük şehirin derdi büyük oluyor :1:

Ben de buradakine baktım hiçte 15lik bir şeye rastlayamadım :53:

Neyse ben matematiğime geri döneyim. Sınavlar geçsin sizinle bol bol kpss çalışacağım :32::32:

yerine göre outlet ya optimum var bostancıda normal mağzasının en fazla 20 tl indrimlisi :35:
iyi çalışmalar şekerim bende yarın çalışcam inşallah:6:

Yarın sabahtan denenme sınavı yapicam bakalım kendime nasıl gelecek netlerim:27:

Sen öyle diyorsan tamam :66:

arada derste çalışalım ama :1:

ders çalışıyorum :37:
ya şimdi vizeler var
bu hafta sonu pc işletmenlik sertifikası da alıcam onun sınavı var office programlarını her ne kadar bilsem de stres işte
öyle yani :31:
peehhhh sıkıldım ders çalışmaktan hadi yaz gelsin :27:

ders çalışıyorum :37:
ya şimdi vizeler var
bu hafta sonu pc işletmenlik sertifikası da alıcam onun sınavı var office programlarını her ne kadar bilsem de stres işte
öyle yani :31:
peehhhh sıkıldım ders çalışmaktan hadi yaz gelsin :27:

Bende çalışıyorum şuan.. Nisanın ilk haftası bitecek inşallah sonra ver elini KPSS :1:

Senin de maşallahın var :) Bu kadar çalışmalarımıza kutlama yapmışız çok mu :21:

Son düzenleme:
Bende çalışıyorum şuan.. Nisanın ilk haftası bitecek inşallah sonra ver elini KPSS :1:

Senin de maşallahın var :) Bu kadar çalışmalarımıza kutlama yapmışız çok mu :21:

tabi canım işte bende ondan kutluyorum :9:
hep çalışıyoruz eksiklerimizi görüyoruz sinir oluyoruz
tamamladığımız kısımları gözden kaçırıyoruz :31:
başarılarımızı unutmamak gerek..

Son düzenleme:
tabi canım işte bende ondan kutluyorum :9:
hep çalışıyoruz eksiklerimizi görüyoruz sinir oluyoruz
tamamladığımız kısımları gözden kaçırıyoruz :31:
başarılarımızı unutmamak gerek..

Bu kadar emeği ÖSYM görmüyor ya daha ne diyelim. Hala taş koyuyorlar önümüze :47:

Karşılığını aldığımızda burada büyük bir kutlama yaparız :66:

Canım ben geri dönüyorum derse bu kadar tenefüs yeter :)
:68:

Bu kadar emeği ÖSYM görmüyor ya daha ne diyelim. Hala taş koyuyorlar önümüze :47:

Karşılığını aldığımızda burada büyük bir kutlama yaparız :66:

Canım ben geri dönüyorum derse bu kadar tenefüs yeter :)
:68:

kolay gelsin canım sana
çikolata ye zihin açsın :27:

Back
X