2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hoşgörülü olsalardı iç çatışmalar yaşanırmıydı yahu :55: çok çelişkili oldu bu. hangi markanın sorusuydu bu :) bunuda merak ettim :16:

hazarlar resmi olarak museviliği kabul etmişler ancak meclisleri müslüman hristiyan musevilerden oluşuyor haklarını koruyabilmek için halkının içinde müslüman da hristiyan da varmış bu yüzden hoşgörülü. ben de mimari de ileri olduklarını bilmiyordum öğrenmiş oldum :))

hoşgörülü olma nedenleri aynen bu nedenden teşekkürler :3:
mimaride farklılık olmasıda farklı dinlerden oldukları için mimarileride farklı :34:
yargı yayınları tarih konu anlatım tek kitabı sorusu :6:

:nazar: günaaaaaaaaaaaaayyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnn herkeseee....haydin ders çalışmayaaa :10::10:

günaydın canım günaydın bol konulu sorulu bi gün olsun islamiyet öncesi konum bitti soru çözücem 3 gibi diğer konuya başlıcam bende :8::8::8::8:

Coğrafya beni en fazla zorlayan ders. Önerisi olan var mı ?

bi kaç sayfa öncesine oyunlar ekledim ordan çalışabilrsin bölgeleri birde yargı tek coğ kitabını önerrim birde uzman kariyer öğreten soru bankası ben çok bğendim :8:
coğ benim 8 günde bitmişti ve gerekli olanları anlatmış :52:

Günaydın kizlar bugün çok calisicam dün tekrar yaptım 1.dunya savaşına kadar sonra doğru düzgün soru çözemedim bugün bol bol çözücüm yarında 1. Dunya savasindan sonrasını tekrar edip onden soru çözücüm tarihçede daha 3 konum var aklimdada birşey kalmiyor:50:Napicam bilmiyorum:14:

bi kaç sayfa öncesine oyunlar ekledim ordan çalışabilrsin bölgeleri birde yargı tek coğ kitabını önerrim birde uzman kariyer öğreten soru bankası ben çok bğendim :8:
coğ benim 8 günde bitmişti ve gerekli olanları anlatmış :52:

Teşekkürler canım, önerini dikkate alacağım.

merhaba kızlar

ben dün deneme çözdüm konu sonundaki
yaklaşık 60 tane oluyor
acayip çok yanlışım oldu

çözdüğüm konu kongreler

ve ilk tbmm nin kurulduğu zamanki sorular

merhaba kızlar

yaklaşık 60 tane oluyor
acayip çok yanlışım oldu

çözdüğüm konu kongreler

Bende konuyu istedidigim kadar çalışayım tekrar edeyim yanlışlarımı azaltamiyorum yarı yarıya çıkıyor çok sınır oluyorum :47:

mesela soru

aşağıdaki gazetelerden hangisi temsil heyetinin yarı resmi yayın organıdır

a-iradeyi milliye
b-hakimiyeti milliye
c-takvimi vekayi
d-tercümanı ahval
e-albayrak

Bende konuyu istedidigim kadar çalışayım tekrar edeyim yanlışlarımı azaltamiyorum yarı yarıya çıkıyor çok sınır oluyorum :47:

yani benim de son öğrendim konu hakkında çok yanlışım çıkıyor

ama mesela ilk kurulan türk devletlerınde yada osm lı kuruluş yükseliş gerileme dağılmada o kadar fazla yanlış olmuyor
ama dün kü denememde yarı yarıya yanlışlarım oldu dediğin gibi

Günaydın kizlar bugün çok calisicam dün tekrar yaptım 1.dunya savaşına kadar sonra doğru düzgün soru çözemedim bugün bol bol çözücüm yarında 1. Dunya savasindan sonrasını tekrar edip onden soru çözücüm tarihçede daha 3 konum var aklimdada birşey kalmiyor:50:Napicam bilmiyorum:14:

günaydın :3::3:
canım sadece okuma bak bi konuyu ordaymışın gibi düşün daha faydalı oluyo dün ben öle çalıştım aklımda hala mesele kodlama yap türk toplulukları öle aklımda şimdi :34:

Teşekkürler canım, önerini dikkate alacağım.

rica ederim :34:

merhaba kızlar

yaklaşık 60 tane oluyor
acayip çok yanlışım oldu

çözdüğüm konu kongreler

canım ordaki bilgiler net zaten her zman diyorum o anı yaşayın :7:

yani benim de son öğrendim konu hakkında çok yanlışım çıkıyor

ama mesela ilk kurulan türk devletlerınde yada osm lı kuruluş yükseliş gerileme dağılmada o kadar fazla yanlış olmuyor
ama dün kü denememde yarı yarıya yanlışlarım oldu dediğin gibi

Valla canım benim tüm konulardan çok yanlışım çıkıyor tekrar ettigim halde bu tarih beni sınır hastası etcek:51:

mesela soru

aşağıdaki gazetelerden hangisi temsil heyetinin yarı resmi yayın organıdır

a-iradeyi milliye
b-hakimiyeti milliye
c-takvimi vekayi
d-tercümanı ahval
e-albayrak

zor bir soru ama böyle sorular sormazlar gibime geliyor. Sanırım sorunun cevabı a. B şıkkı da TBMM'nin yayın organıdır. c ve d şıkları da 1900'den önce kapatıldı.

Son düzenleme:
günaydın :3::3:
canım sadece okuma bak bi konuyu ordaymışın gibi düşün daha faydalı oluyo dün ben öle çalıştım aklımda hala mesele kodlama yap türk toplulukları öle aklımda şimdi :34:

rica ederim :34:

canım ordaki bilgiler net zaten her zman diyorum o anı yaşayın :7:

çok haklısın yaşıyorum güyya ama

yani allah yardım etsin hepimize

kazanmak çok zor
öyle diyorlar
ümitlerim kırılıyor

Valla canım benim tüm konulardan çok yanlışım çıkıyor tekrar ettigim halde bu tarih beni sınır hastası etcek:51:

yani hani 90 dan aşağı alınırsa atanma olmuyorya

90 nasıl alınır
yani
birde ben kpss ye daha önce hiç girmediğim icin ne yapmalıyım
nasıl 90 alınır

zor bir soru ama böyle sorular sormazlar gibime geliyor. Sanırım sorunun cevabı a. B şıkkı da TBMM'nin yayın organıdır. c ve d şıkları da 1900'den önce kapatıldı.

iradeyi milliye doğru cevap

a şıkkı

şey birde ben yargıdan çalışıyum
konular ve sorular ço k ağır bence

90 nasıl alınır
yani
nasıl 90 alınır

canım 90 diye şartlama bölümüne göre değişir.bak ben iktisat çıkışlıyım 79la aldı son atamalarda istanbul merkez :34:

iradeyi milliye doğru cevap

a şıkkı

şey birde ben yargıdan çalışıyum
konular ve sorular ço k ağır bence

güvender dene canım o zman bide yargı tek kitabı çok ağır değildir ordan çalışabilirsin :29:

90 nasıl alınır
yani
nasıl 90 alınır

Bende girmedim canım en az95-100 net yaparsak güzel bir puan gelir tarihten 25 falan yapmamız lazım of of:14:

Son düzenleme:
canım 90 diye şartlama bölümüne göre değişir.bak ben iktisat çıkışlıyım 79la aldı son atamalarda istanbul merkez :34:

güvender dene canım o zman bide yargı tek kitabı çok ağır değildir ordan çalışabilirsin :29:

canım yargı set aldım ....
lisans seviyesi set
yani önlisans diye belirtilmemiş

canım yargı set aldım ....
lisans seviyesi set
yani önlisans diye belirtilmemiş

zaten arada çok fark yok canım bu sene özellikle ayrı basım yaptılar nedense :44:
yargı set kulanmadım incelemedim açıkçası o yüzden bişey diyemem ama yargı iyidir pegem notu alabilrisen ondanda al derim kısa kısa notlar var neler önemli belirtmiş :34:

kendimizi motive etmeye çalışıyos sorun olmaz ya :3:
bende seka kampının orayı çok beğendim bide sapancayı oralara atlar arabayla giderim.sevdiceğime diyom zaten suyu olan yer dışında oturamazdım heralde :1:
en azından mavisi olan yerler var evet ,sapanca ,karasu vs vs de ha dyince gidemiyorsun o kötü :)

Back
X