2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merak ettm bide..siz sadece gk-gy denmi gireceksiniz?? ALAN sınavı filan yokmu?

canım ben iktisat çıkışlıyım.hala düşünüyorum girsem mi diye :1:
iktisatın bi kısmını bitirdim işletmede tamam ama bilmiyorum hala işte :27:

şu elimdeki kitapları önce bitireymde öyle alıcam...kitapları gördkçe ne zaman bitcek bunlar diye moralim bozuluyor :/ nyse kızlar ben çıkıyrm...kahvaltı yapayımda derse oturayım..uzun zamandır deneme yapmıyorum..bir tane deneme çözüp tarh çalşcm bugün...

afiyet olsun canım :13:

Slm millet ben önlisanstan gircem bu sene kpss ye eylülde sınavım :10:
Bugünden itibaren başlamak istiyorum :21:
sizce sayısaldan mı başlıyayım yoksa sözelden mi?
Bu arada sayısal çıkışlıyımm

kesinlikle sözel derim hatta tarih coğ derim.sonuçta mata elin alışkın o yüzden kısa bi zamandada bitirirsin :10:

cnm ben kitap alacağım zaman, "maksimumkitaptan "alıyorum..şmdi öğreten tarihe baktımda fiyatları karşılaştrmk için..maksimum daha uygun...seçenekde bol :) bakablrsn ordanda istersen.
bence sözelden başlamalasn..nasılsa sayısal bildiğin bişey...sözel bitince sınava yakın tkrardan başla ama...unutluyor

kargo yok diye ordan aldım valla.bide okumak içinde kitap aldım başka yerde bulamadım hepsini bi arada aldım gitti taksitte yaptım oh oh :8:

Günaydın kizlar:29:Kahvaltın edip ders caLisicam ins. Dün misafirler vardı 12 de gittiler uyacaktım artık yanları da:52:90 mat sorusu çözebildim ancak :51:

günaydın canım :3::3:
maşallah yatıya kalsaydılar :1:
bende tarih çözdüm gece 1 gibi :1::1:

Peki kızlar sözelim sıfırın altında :14::14::14: nasıl çalışmamı önerirsiniz ?

matı yaptığın için türkçeden soru çözmen yeterli olur :4:
ama tarih için o dönemi yaşıyomuşun gibi düşün.bölüm bölüm çalış.önce konu çalış sonra çözümlü soru çöz sonra sor çöz.konu çalışırken bi yandan ufak notlar tut.ben sözeli çalışırken yazarak çalışıyorum faydası oluyo.bide hedef koy bu konuyu bitiirmeden başka bişey yapmıcam diye daha iyi oluyo :34:

matı yaptığın için türkçeden soru çözmen yeterli olur :4:
ama tarih için o dönemi yaşıyomuşun gibi düşün.bölüm bölüm çalış.önce konu çalış sonra çözümlü soru çöz sonra sor çöz.konu çalışırken bi yandan ufak notlar tut.ben sözeli çalışırken yazarak çalışıyorum faydası oluyo.bide hedef koy bu konuyu bitiirmeden başka bişey yapmıcam diye daha iyi oluyo :34:

o zaman günde sadece 1 ders çalışmam gerekicek dimi ?:42:

o zaman günde sadece 1 ders çalışmam gerekicek dimi ?:42:

senin hedefine bağlı.ben şu an tarih çalışıyorum.günde şu kadar konu çalışıcam diyorum.zaten konular uzun değil.şöle düşün ünv desin ve okulun uzamış artık son sınav hakkın.finale giriceksin sınav test ve 25 net yapman lazım sınava 3 ay var :9::9::9::9:

tamamdır mesaj alındı :1::1:
çok sıkılırsam 2 mat. testi çözerim olmadı gaza geldm bak başlayacağım bugün inşallah :3:

iyi valla canım nolsun ders çalışmaya çalışıyom pek memnun değilim bu aralar kendinden :6:
sen vizeleri atlat daha çoooook çalışır soru çözeriz :13:

ya birde havalar ısınıyor insanın evde durası gelmiyor :9:

kızlar siz sadece gk-gy üzerinde yoğunlaşıyrsunuz anladığım kadaryla..benm kullandığım ve çokta memnun olduğum özet şeklnde bi kitap var...tabiki bundan çalşmk doğru olmaz çnkü tarih öğretmenm demştki;" tarih ayrıntılarda gizlidr" :) o ihtiyaçın konu anlatım tarihini almamı önermşti bende hemen gidip aldım...o zaten apayrı bi güzellk..

nyse asıl dedğm güzelliğe gelince şu resmlerini koyduğum oluyor..belki görmk istersinz diye düşündüm..içinde tarh-coğrfya ve vatandaşlk notları var.umarım işnize yarar
Eki Görüntüle 380107 Eki Görüntüle 380113 Eki Görüntüle 380109 Eki Görüntüle 380111

Eki Görüntüle 380108 Eki Görüntüle 380110 Eki Görüntüle 380112

canım bunun eğitim bilimleri olanı da var mı? kitap çok güzelmiş :31:

ben bugün yargı coğrafyaya başladım ay inanılmaz zor geldi bana
offff

dağlar
platolar
ovalar
napcam ben
oysa tarih çalışmaya başlarığımdada aynısı olmuştu
tarihi sıkılmadan atlattım
nasıl yaptım
çoğrafya çok zormuş
ayrıca mat e de baktım
ondada soru cözümüne bakınca çok kolay
ama çözüme bakmadan kendim yapabilirmiyim diye yapmaya calışınca yapamıyorum kesinlikle
çözüme bakıyorum
ay çok basit
ama ben üretemiyorum o çözumleri
inşallah başarırım
başka cıkış yolu yok

herkese kolay gelsin konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var ihtiyaç mı uzman kariyermi karar veremedim sizin de tavsiye edeceğiniz başka bir kitap bakmadığım tek ders vatandaşlık 4. aylık oğlum ile çalışıyorum doğumdan kalma unutkanlık problemim var çalıştığım yerleri tam oturtamıyorum. elimde çok fazla soru var ama benim güncellenmiş kitaba ihtiyacım var ne tavsiye edersiniz tşk. şimdiden

herkese kolay gelsin konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var ihtiyaç mı uzman kariyermi karar veremedim sizin de tavsiye edeceğiniz başka bir kitap bakmadığım tek ders vatandaşlık 4. aylık oğlum ile çalışıyorum doğumdan kalma unutkanlık problemim var çalıştığım yerleri tam oturtamıyorum. elimde çok fazla soru var ama benim güncellenmiş kitaba ihtiyacım var ne tavsiye edersiniz tşk. şimdiden

teşekkürler sanada kolay gelsin :3:
ben sözel için yargı tek konu anlatımlı kitaptan aldım.pegem ders notları var.uzman kariyerin öğreten soru bankasını tavsiye ederim.ben şu an tarihi yargı tek kitaptan konu bitiriyorum (yazarak çalışıyorum) sonra öğreten soru bankasını çözüyorum şu an bi konum bitti ama yanlış çıkmaz artık kavradım konuyu.tavsiye diceklerim bunlar :32:

Bi şey merak ediyorum KPSS'ye çalışmaya ne zaman başlamak gerekiyor? 3. sınıfın sonunda ya da 4. sınıfta tek senelik çalışma yeter mi?

Back
X