2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bi şey merak ediyorum KPSS'ye çalışmaya ne zaman başlamak gerekiyor? 3. sınıfın sonunda ya da 4. sınıfta tek senelik çalışma yeter mi?

ben okurken girmediğime pişman oldum canım sana öle diyim.bu sene ortaöğretim kpssye gir derim.ben mezun olduğum yıl girmedim sonra işti falan çalışamıyosun zaten :26:

ben okurken girmediğime pişman oldum canım sana öle diyim.bu sene ortaöğretim kpssye gir derim.ben mezun olduğum yıl girmedim sonra işti falan çalışamıyosun zaten :26:

Suan 1. sınıftayım derslerim çok zor değil de 3-4'te zorlaşır diye tahmin ediyorum. Ama yine de son senemde çalışıcam sınava. Dediğin gibi bitirdikten sonra başka şeyler çıkar karşıma hiç vaktim olmayabilir :/

canım bunun eğitim bilimleri olanı da var mı? kitap çok güzelmiş :31:

canım varda ama hiç incelemedim eğitim kitabını.. çünkü bende dershaneme ait özet var..ve çok memnunum..bak şu ; $Fotoğraf030.webp bu geçen senenin basımı..bu senede şu basılmış; $Resim_1333122041.webp internetten yada nt kitapçılarından bulabilrsn... şuan elimde olanın bazı sayfalarınıda çektm...

$Fotoğraf027.webp $Fotoğraf028.webp $Fotoğraf029.webp

kırmızı-gri olan yeni basım ;) (içeriğide aynıdır herhalde..hatta daha iyidr)

Son düzenleme:
canım varda ama hiç incelemedim eğitim kitabını.. çünkü bende dershaneme ait özet var..ve çok memnunum..bak şu ; Eki Görüntüle 380373 bu geçen senenin basımı..bu senede şu basılmış; Eki Görüntüle 380374 internetten yada nt kitapçılarından bulabilrsn... şuan elimde olanın bazı sayfalarınıda çektm...

Eki Görüntüle 380375 Eki Görüntüle 380376 Eki Görüntüle 380377

kırmızı-gri olan yeni basım ;) (içeriğide aynıdır herhalde..hatta daha iyidr)

canım çoookkk sağol, o kadar uğraşmışsın. bu kitap nimet resmen yaa :31: bayıldım valla.. ben de bu ay dersaneye yazılmayı düşünüyorum canım ama verecekleri kitaplar arasında böyle bi kitap olmıcak büyük ihtimal, ki verseler de zaten ihtiyaç yayınlarının vericekler. ben bunu da alıcam :52:

canım çoookkk sağol, o kadar uğraşmışsın. bu kitap nimet resmen yaa :31: bayıldım valla.. ben de bu ay dersaneye yazılmayı düşünüyorum canım ama verecekleri kitaplar arasında böyle bi kitap olmıcak büyük ihtimal, ki verseler de zaten ihtiyaç yayınlarının vericekler. ben bunu da alıcam :52:

hiç önemli değil..yardımcı olduysam ne mutlu bana..bencede al pişmn olmzsn..ben olmadım yani...:32:

bugün ve dünümn ziyan olmasına yanarım resmen :27: bugün sabahki planlarımın hiçbirini gerçekleştiremedim
sınıftan arkdşlar geldi..bir dersten sunum yapmamız gerekiğti için ona hazırlandık...e ikram fln derken akşamı ettk.
onlar gidincede sunumu tamamladım
bi yandan midem bulandı.. (brz fazla kaçırdım sanırım yemekte:56: :) ) hala bulanıyorr :52:
kendimi çok yorgun ve uykusuz hissedyrm..çamaşır attım makineye..bitsn uyucam hemen...
yarın yenibirgün olacak veee toprlancam artk...yeter dağıldığım:51:

gece dükkanı ben kapattım, şimdide ben açıyorum :10: hiçbiriniz yoksunuz...tesüflerimi iletiyorum saygı değer arkdşlarım :19:

gece dükkanı ben kapattım, şimdide ben açıyorum :10: hiçbiriniz yoksunuz...tesüflerimi iletiyorum saygı değer arkdşlarım :19:

Günaydın canım ben tarih tekrarlariyla uğraşıyorum dahamda 3 konum var bitirip artık coğrafyaya. Geçmem gerek :31:

ay yoğun geçmiş günün

bende ders çalışmadım adam akıllı
nerden başlasam diye düşünürken 2 günüm ziyan oldi
coğrafya ile başlayım dedim
ay ne zor
kısaltmalar buldum biry erde
onları not aldım kağıda

inşallah onu da başarırım

ay geçen gçüün kara mühendishanesini kim kurdu diye bir arkadaş sormuştu
ben bugun ıslahatlarla konu tekrarına başladım da
3 selim yapmış kara müh. hanesini

yargı öyle almış ve ben kitabımın doğruluğuna inanıyorum
ben artık kara müh. hanesini 3 selim kurdu diyorum

oysa başka bır kaynak mahmut diye geçmişti bende
ama o kaynakta biraz eski bir kaynak

coğrafyaya başladım bismillah ,dr gttm gldm yne devam,bakalım hem coğ hem vat gtcekmi bir arada

geçmıs olsun canım:54:benım tarıhte hala 3 konum var bır kaç gundur calıştıgım tarıh konularını bastan tekrar ettım bugunde karısık soru cozuyorum yarın ıns. yenı konuya gecıcem :31:bu hafta tarıhı bıtırıp coğrafyaya geçemeyı planlıyorum bende en gec nısan ortası cografyaya gecmış olurum:51:

geçmıs olsun canım:54:benım tarıhte hala 3 konum var bır kaç gundur calıştıgım tarıh konularını bastan tekrar ettım bugunde karısık soru cozuyorum yarın ıns. yenı konuya gecıcem :31:bu hafta tarıhı bıtırıp coğrafyaya geçemeyı planlıyorum bende en gec nısan ortası cografyaya gecmış olurum:51:

tşk ederim cnm ALLAH razı olsun.vallahi birinci konuyu tam bitiremedim yarın biter 2.konuya geçerim inş.sanada kolay gelsin tekrar ve bolsoruu inşallah ben artık brktm zaman yok diğer derslerimide halletmem gerek.son 1 ay paso soru,hayırlısı bakalım

canım tarih söz konusu :27:
daha zaman var bozma moralini :29:

daha zaman var ama ben 2 ay olacak neredeyse bu tarıhle ugraşıyorum bu tarıhte bır turlu ılerleyemıyorum sınır oluyorum artık:47:yarın bıraz daha soru cozup bır deneme cozucem bakalım nasıl gelecek sonuc:51:bugun tarıhten karısık 375 soru cozdum yoruldum artık bıraktım yatıcam kafam dınlensın:55:

Günaydın kizlar :29:Kahvaltımı ettim şimdi bir deneme çözücem:28:Sonra pazara gidicem gelinceye karışık tarih sorusu çözmeye devam edicem:51:

Back
X