2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

guiet tatlım sana bırsey sorucam aydınlatırmısın benı bu konuda :6: benım komsum lısans ısletme mezunu alandan tercıh yapmak ıstemıyor duz memurluk ıstıyor duz memurlukta olsa tum sınavlara gırılmesı gerekır dıye bısıler duymus bana sorudu öğrenebılrmısın dıye :31:hangı gunku sınava gırmesı gerekıyor duz memurluk ıcın yatırması gereken sınav harcı ne :29:sen bılırsın dıye sana danıstım:1:

canım pozitif tamsayı demesine dikkat etmen lazım.değer veriyosun ama şu şekilde
a=1 olduğunda 4b=45 olur yani b virgüllü o yüzden a 1 olmaz
a=2 olduğunda 4b=42 olur yani b virgüllü o yüzden a 2 olmaz
a=3 olduğunda 4b=39 olur yani b virgüllü o yüzden a 3 olmaz
a=4 olduğunda 4b=36 olur burdan b=9 olur

bu çıktıktan sonra diğerlerini denemene gerek yok şunu yapman yeterli a 4 oluyosa 8-12 olabilir o zman b 9 oluyosa 6 ve 3 olabilir.
yani artış miktarları aynı olmaı (a,b) ikiliisi(4,9),(8,6),(12,3) olur sıfırları alamazsın pozitif diyo 0 nötrdür :34:

tamam
teşekkür ederim

mat e yeni başladım
çok soru çözersem sanırın hatalarım azalacak inşallah

dün akşan şiparişver dim
176 kart ve 24saatte cografya geliyor
yolda

guiet tatlım sana bırsey sorucam aydınlatırmısın benı bu konuda :6: benım komsum lısans ısletme mezunu alandan tercıh yapmak ıstemıyor duz memurluk ıstıyor duz memurlukta olsa tum sınavlara gırılmesı gerekır dıye bısıler duymus bana sorudu öğrenebılrmısın dıye :31:hangı gunku sınava gırmesı gerekıyor duz memurluk ıcın yatırması gereken sınav harcı ne :29:sen bılırsın dıye sana danıstım:1:

düz memur olucaksa sadece gk gy canım cts sabah oturumu sadece.ama başvuru formunda ing içinde işaretleme yapsın ing sınavınada girmek istiyorum diye.genel atamalardan atanamazsa kurumlar sözleşmelilerde bazen kpss ing doğru sayısı istiyo.ing sınavı ücretli değil gk gy sınavına giriyo onların cevap anahtarını verince ng sorusunu istyo normal sınav süresine 30 dak ekleniyo onuda yapıyo canım :27:
35 tl falandı galba bakmadım henüz 19unda başlıyodu dmi başvurular :26:

tamam
teşekkür ederim

mat e yeni başladım

dün akşan şiparişver dim
yolda

ama dikkat et ben yapıyoum nasılsa diye yanlı çözüyorum bazen soruları :9::9::9:
hadi bakalaım bepenicekmisin benim çok hoşuma gitti :32:

düz memur olucaksa sadece gk gy canım cts sabah oturumu sadece.ama başvuru formunda ing içinde işaretleme yapsın ing sınavınada girmek istiyorum diye.genel atamalardan atanamazsa kurumlar sözleşmelilerde bazen kpss ing doğru sayısı istiyo.ing sınavı ücretli değil gk gy sınavına giriyo onların cevap anahtarını verince ng sorusunu istyo normal sınav süresine 30 dak ekleniyo onuda yapıyo canım :27:
35 tl falandı galba bakmadım henüz 19unda başlıyodu dmi başvurular :26:

tamam canım cok saol haftaya basvurular baslıcakmıs oyle dedı bana :27:soyleyım kafası karısmıstı hangısıne gırıcem dıye :ssz:

tamam
teşekkür ederim

mat e yeni başladım

dün akşan şiparişver dim
yolda

ay ben 0 verince 5 sıralı çıktı

2 sırada 0 vardi
o 2 sırayı atınca 3 sıra kaldı

eevet doğru cevap 3

ama dikkat et ben yapıyoum nasılsa diye yanlı çözüyorum bazen soruları :9::9::9:
hadi bakalaım bepenicekmisin benim çok hoşuma gitti :32:

tamam dikkat ederim

ne güzel biliyorum diyorsun daha güzel birşey olamaz

avatar resmin benim 9 yıl önceki düğün davetiyemmmmmmm

tamam canım cok saol haftaya basvurular baslıcakmıs oyle dedı bana :27:soyleyım kafası karısmıstı hangısıne gırıcem dıye :ssz:

rica ederim canım :29:

tamam dikkat ederim

ne güzel biliyorum diyorsun daha güzel birşey olamaz

avatar resmin benim 9 yıl önceki düğün davetiyemmmmmmm

darısı başıma diyim o zman :52::52::52::52:

hanımlar ne yaptınız ne ettiniz bakalım bugün :9:
ben bişey yapmadım ama yarına ders çalışmamı engellicek şeyleri bugünden yaptım :21:

hanımlar ne yaptınız ne ettiniz bakalım bugün :9:
ben bişey yapmadım ama yarına ders çalışmamı engellicek şeyleri bugünden yaptım :21:

ben deneme cozdum bugun cok moralım bozuldu turkceden cok yanlısım cıkıyor napcam yaa:14: tarıh 4 bos 18 dogru 8 yanlıs mat 1 yanlıs 2 bos 27 dogru turkce 18 dogru 12 yanlıs:47:

dokumayı ben şöle mantık kurdum çadırda kalıyolarda hayvan yününü işlemeleri gerekiyodu mutlaka.ama maden ne alaka ya :47:

canım sende moralini bozma olsun gözündn kaçtı kesin :34:

bu arada dayanamdım çeyiz topici açtım :9:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...a-quietnrkn-in-ceyizcikleri.html#post23940126

Konar göçer hayatta güvenliklerini sağlamak için gerekli savaş aletlerini yapmaya madencilik gerekiyor diye düşünüyorum, okun ucu, balta,kılıç vs:)

Konar göçer hayatta güvenliklerini sağlamak için gerekli savaş aletlerini yapmaya madencilik gerekiyor diye düşünüyorum, okun ucu, balta,kılıç vs:)

madencilik diyince benim aklıma hep büyük maden yatakları geliyo valla :9:
doğru sölüyosun gben :46::46::46:

Günaydın hanimlar:27:bugün bir tarih konusuna calisicam ins. Daha karar veremedim :1:

Son düzenleme:
ilk türk devletlerinde
1.savaşçı-teşkilatçı yapısı
2.hayvancılığın temel ekonomşk etkinlik olması
3.çadır sanatı
özelliklerinden hangileri bozkır yaşamı ile ilişkidir?

yalnız1
yalnız2
yalnız3
1-2
1-2-3

buyrdun kızlar sinir oldum soruya :47:

ilk türk devletlerinde
1.savaşçı-teşkilatçı yapısı
2.hayvancılığın temel ekonomşk etkinlik olması
3.çadır sanatı
özelliklerinden hangileri bozkır yaşamı ile ilişkidir?

yalnız1
yalnız2
yalnız3
1-2
1-2-3

buyrdun kızlar sinir oldum soruya :47:

yanliz iki mi
aslında 2ve 3 derdim am a o şık yok

ondan yanlız 2 diyorum

cevap nedir

Back
X