2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar nerdesınız topik bos kalmıs herkes dersemı daldı :27:

bugun tarıhten 300 soru cozdum turkcede cozucektım carsıya cıktık esımle vakıt kalmadı:29:

gulenkalp sınavların nasıldı canım merak ettım senı:29:ıns. ıstedıgın sekılde gelır sonuclar yarınkı sınavındada basarılar dılerım canım dualarım senın Allah yardımcın olsun:38:

Canım benim çok teşekkür ederim.:16: Bitti artık hazirana kadar rahatım. Korktuğum gibi geçmedi güzeldi. Ben de siz gibi hastaydım 2 hafta girip atlatamadım yattım kaldım öyle olunca çalışamadım korkuyordum ama öyle olmadı çok şükür. İnşallah sonuçlarda güzel gelir. KPSS'den çıkınca da çok güzel geçti deriz inşallah :7:

ben hasta oldum :5:
tarih falan hak getire :14:

geçmiş olsun canım aman dinlen güzelce Sonra bomba gibi dönersin derslere :29:

gecmıs olsun canım yat dınlen yoksa daha kotu olursun toparlanınca calısırsın saglık daha onemlı :29:benımde boynum tutulmustu ya felakettı :18:

Benim nazarım mı deydi acaba:26: :30:

Canım benim çok teşekkür ederim.:16: Bitti artık hazirana kadar rahatım. Korktuğum gibi geçmedi güzeldi. Ben de siz gibi hastaydım 2 hafta girip atlatamadım yattım kaldım öyle olunca çalışamadım korkuyordum ama öyle olmadı çok şükür. İnşallah sonuçlarda güzel gelir. KPSS'den çıkınca da çok güzel geçti deriz inşallah :7:

geçmiş olsun canım aman dinlen güzelce Sonra bomba gibi dönersin derslere :29:

Benim nazarım mı deydi acaba:26: :30:

İyi geçmesine çok sevindim canım ins. Hazirandakide istediğin gibi olur:29:KPSS çalısmaya başlıyorsun ozaman sende :27:Hergüne sorucam ne çalıştın diye bak ona göre tam gaz KPSS ye başlıyorsun artik:27:

İyi geçmesine çok sevindim canım ins. Hazirandakide istediğin gibi olur:29:KPSS çalısmaya başlıyorsun ozaman sende :27:Hergüne sorucam ne çalıştın diye bak ona göre tam gaz KPSS ye başlıyorsun artik:27:

Ayıpsın güzelim sor tabii :) Ama önce 1-2 gün dinleneyim olur mu ööretmenin :1:

Günaydın kizlarr:29: bugün bol bol çalışalım bol sorulu bir gun olsun :6:Kahvaltımı edeyim başlıcam hemen :32:

kızlar bi sorum var

1.akarsu rejimi
2.toprak tipi
3.yeraltı kaynakları

hangileri hem matematik hem özel konumdan etkilenir?

cevap 1-2

ben akarsu rejimlerinin neden matematik konumdan etkilendigini anlayamadım? yüzey sekilleri ile ilgili degil mi?

Selam kızlar :16:
Gülenkalbim sınavlarından inşallah süper notlar alırsın geçersin cnm:16:

Okyonuscum sana bişi sormak istiyorum matı bitirdin ya hani sen bide maşallah netin de iyi danışmak istedim o yüzden..
Ben matematikte problemlerdeyim yaş a geçicem ama çoooook yavaş çözebiliyorum çok uzun vaktimi alıyo biliyomusun problemler:26:
Sen problemlerde her konu bitiminde ne kadar soru çözdün.
Benim vaktimi aldığı için günlük koyduğum hedefe ulaşamıyorum..
Aslında her konu sonunda 200 250 çözmek istiyorum ama işte
İnşallah bende bu sayıları verimli bi şekilde yapabilirim bi gün..

Son düzenleme:
Selam kızlar :16:
Gülenkalbim sınavlarından inşallah süper notlar alırsın geçersin cnm:16:

Okyonuscum sana bişi sormak istiyorum matı bitirdin ya hani sen bide maşallah netin de iyi danışmak istedim o yüzden..
Ben matematikte problemlerdeyim yaş a geçicem ama çoooook yavaş çözebiliyorum çok uzun vaktimi alıyo biliyomusun problemler:26:
Sen problemlerde her konu bitiminde ne kadar soru çözdün.
Benim vaktimi aldığı için günlük koyduğum hedefe ulaşamıyorum..
Aslında her konu sonunda 200 250 çözmek istiyorum ama işte
İnşallah bende bu sayıları verimli bi şekilde yapabilirim bi gün..

Benim mat temelim vardı pek zorlanmadım ben ama unutmuştum cogu şeyi bastan başladım çalısmaya bir konu 2 veya 3 günümü aldı ilk gun konuyu çalışıp cozebildigim kadar mat çözüyordum bendede baya yavaşlama çözdükte asinalik kazandım ben ihtiyaçtan konuya çalışıyordum sonra ihtiyac data yediiklim yargı soru bankasından tariyordum tüm konu testlerini 400 soru falan oluyordu mat konuları bitince pegem uzman kariyer beyaz kalem bu soru bankalarından aldım pegem ve uzman kariyer bitti beyaz kaleme gecicem artık hergün ille birkaç konuda coZuyorum birer test hem unutmuyorum hemde hız kazanıyorum sana tavsiyem bol soruyla pekiştir 200 soru çöz en az sonra konular bitince basa al yani soru bankasını ac bastan başla çözmeye hem unutmazsın hemde pratik kazanırsın :29:Ben ilk önce dediğim gibi 4 kaynağı tarayacak gittim maksat farklı soru tarzı görmek sonra2 kez bastan aldım 2 soru bankası bitirdim şimdi birine daha başlıcam benim set olarak aldığım kitapların mat ve türkceleri bitti tarihçende 2 konu kaldı hepsinde onlarda bitecek ins. Ama tek kitap bitiremedim coğrafya ve anayasa bitince 8 kitap birden biticek:27:

Son düzenleme:
Benim mat temelim vardı pek zorlanmadım ben ama unutmuştum cogu şeyi bastan başladım çalısmaya bir konu 2 veya 3 günümü aldı ilk gun konuyu çalışıp cozebildigim kadar mat çözüyordum bendede baya yavaşlama çözdükte asinalik kazandım ben ihtiyaçtan konuya çalışıyordum sonra ihtiyac data yediiklim yargı soru bankasından tariyordum tüm konu testlerini 400 soru falan oluyordu mat konuları bitince pegem uzman kariyer beyaz kalem bu soru bankalarından aldım pegem ve uzman kariyer bitti beyaz kaleme gecicem artık hergün ille birkaç konuda coZuyorum birer test hem unutmuyorum hemde hız kazanıyorum sana tavsiyem bol soruyla pekiştir 200 soru çöz en az sonra konular bitince basa al yani soru bankasını ac bastan başla çözmeye hem unutmazsın hemde pratik kazanırsın :29:Ben ilk önce dediğim gibi 4 kaynağı tarayacak gittim maksat farklı soru tarzı görmek sonra2 kez bastan aldım 2 soru bankası bitirdim şimdi birine daha başlıcam benim set olarak aldığım kitapların mat ve türkceleri bitti tarihçende 2 konu kaldı hepsinde onlarda bitecek ins. Ama tek kitap bitiremedim coğrafya ve anayasa bitince 8 kitap birden biticek:27:

Sağolasın cnm :29:
400ü görünce kendi sayım az geldi bu seferde bana.
Ama benm kitaplardan 400 soru çıkarmı bi konudan bi bakmak lazım..
Maşallah cnm ya nasıl hevese geldim şimdi Allah razı olsun :16:
Bende ihtiyaçdan konu anlatımına bakıyorum.
Sonra soru bankalarından çözüyorum.
Ama ben 1 gün ayırıyordum bi konuya yetiştiremem diye bi de bian önce tarihe geçmek için.
Ama verimli olmuyo sanki böle
Sen diyince fark ettim.
Konular bittikten sonra Allah izin verirse senin dediğin şekilde çalışmak istiyordum bende :16:
Başa alıp çalışmak şeklinde..

Sağolasın cnm :29:
400ü görünce kendi sayım az geldi bu seferde bana.
Ama benm kitaplardan 400 soru çıkarmı bi konudan bi bakmak lazım..
Maşallah cnm ya nasıl hevese geldim şimdi Allah razı olsun :16:
Bende ihtiyaçdan konu anlatımına bakıyorum.
Sonra soru bankalarından çözüyorum.
Ama ben 1 gün ayırıyordum bi konuya yetiştiremem diye bi de bian önce tarihe geçmek için.
Ama verimli olmuyo sanki böle
Sen diyince fark ettim.
Konular bittikten sonra Allah izin verirse senin dediğin şekilde çalışmak istiyordum bende :16:
Başa alıp çalışmak şeklinde..

canım 5 ay var daha yetıstırırsın onlısanstan gırıcektın sende bır ay mat bır ay tarıh bır ay cografya bır ay anayasa bır ayda ful test cozumu yaparsın benım tarıh bıtmk uzere ama bende bıttım yanı :37:

canım 5 ay var daha yetıstırırsın onlısanstan gırıcektın sende bır ay mat bır ay tarıh bır ay cografya bır ay anayasa bır ayda ful test cozumu yaparsın benım tarıh bıtmk uzere ama bende bıttım yanı :37:

İnşallah cnm ya..
Evet cnm Allah izin verirse bende önlisansdan giricem
Biliyorum cnm senin maşallahın var zaten
Allah daim etsin bu çalışmalarını hayırlısıyla.
Çok iyi oldu iyiki sana sormuşum.
yoksa kafamda soru işaretleri vardı.

kızlar harika netlerimi sölüyorum :47: gk 48d 9y gy 31d 24y :47::47: puan 70,187 çığlık atmak istiyorum 70üstüne çıkamıcakmıyım yaaaaaa :47::47:

kızlar harika netlerimi sölüyorum :47: gk 48d 9y gy 31d 24y :47::47: puan 70,187 çığlık atmak istiyorum 70üstüne çıkamıcakmıyım yaaaaaa :47::47:

artar netlerın uzulme dıkkatsızlıkten olmustur yanlısların benımde oyle oluyor cok sınır oluyorum :47: maksat sınavda bu hataları yapmayalım:31:

İnşallah cnm ya..
Evet cnm Allah izin verirse bende önlisansdan giricem
Biliyorum cnm senin maşallahın var zaten
Allah daim etsin bu çalışmalarını hayırlısıyla.
Çok iyi oldu iyiki sana sormuşum.
yoksa kafamda soru işaretleri vardı.

ben tarih bitirdim ama bazı konular çok havada
tekrar istiyor

dün postaa gazetesi aldim kpss deneme kitapığı verdi
ondan çözdüm
çok zor geldi iyimii??????????????

OF HELE Bİ SORU VARDU YARIM SAAT UĞRAŞTIM AMA ÇÖZEMEDİMM

YAZAYİM ŞİMDİ

KÜÇÜK OGLAN HİÇ UYUMADI GECE

SABAHTA 7 DE KALKTI

Back