2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bugün 310 tarih sorusu cozebildim:31:Yarın daha fazla çözerim belki bugün çok oylandım isim bitmedi :51:

Son düzenleme:
Kizlar nerdesiniz:29:Markete gittik kaç saatir alisveristeyiz yoruldum :31:Şimdi ders calisicam nihayet :24:siz neler yapıyorsunuz :55:

Kizlar nerdesiniz:29:Markete gittik kaç saatir alisveristeyiz yoruldum :31:Şimdi ders calisicam nihayet :24:siz neler yapıyorsunuz :55:

bugünde boşa geçti tembelleştim ya :14:
okyonuscum sölediğin setten alıcam bende 594 tl şimdi düdüklüsü yok ama :52:
5 de taksit yapıyo gidip yakından bi görücem sonra alıcam kendi sitesinden 300 tl fark ediyo mağzayla.bide anneler günü içn çay seti indirimde onuda alıcam galba biri beni durdursun :52::52::52::52:

bugünde boşa geçti tembelleştim ya :14:
okyonuscum sölediğin setten alıcam bende 594 tl şimdi düdüklüsü yok ama :52:
5 de taksit yapıyo gidip yakından bi görücem sonra alıcam kendi sitesinden 300 tl fark ediyo mağzayla.bide anneler günü içn çay seti indirimde onuda alıcam galba biri beni durdursun :52::52::52::52:

Al valla çok memnunum ben git bir bak incele icine daha siner iyi olur :27:Ben seti 750 800 tl ye aldım diye hatırlıyorum duduklusu 3lu cezve tost makinası çaydanlık bunlarda vardı icinde 550 tl ye kutahya porselen yemek takımımı aldik 350 tl de korkmaz catal bıçak takimi bunların hepsini birden almıştık :27:Kasık takimimida ekleyin bulursam :51:

Al valla çok memnunum ben git bir bak incele icine daha siner iyi olur :27:Ben seti 750 800 tl ye aldım diye hatırlıyorum duduklusu 3lu cezve tost makinası çaydanlık bunlarda vardı icinde 550 tl ye kutahya porselen yemek takımımı aldik 350 tl de korkmaz catal bıçak takimi bunların hepsini birden almıştık :27:Kasık takimimida ekleyin bulursam :51:

bu hiper settede sadece düdüklü yok :49:
beğenemedim korkmazda jumbo bakıcam ama bulamazsam bernardoda çok güzel model vardı :52:

herkes nasıl evleniyor anlamış değilim yaa :16: aileleriniz nasıl izin veriyor nasıl onay veriyor kızlar. hiç mi karşı çıkmıyorlar.yada herkes okumuş maddi durumu iyi birilerini mi buluyor da bu kadar kolay evlenebiliyorlar anlam veremiyorum. :12: boy pos güzellik ahlak terbiye 10 numara insanlar var bekarlar istiyorlar evlenemiyorlar. ya aileleri izin vermiyor yada karşılarına doğru düzgün birileri çıkmıyor. böyle paradoksmu olur yahu :43:

herkes nasıl evleniyor anlamış değilim yaa :16: aileleriniz nasıl izin veriyor nasıl onay veriyor kızlar. hiç mi karşı çıkmıyorlar.yada herkes okumuş maddi durumu iyi birilerini mi buluyor da bu kadar kolay evlenebiliyorlar anlam veremiyorum. :12: boy pos güzellik ahlak terbiye 10 numara insanlar var bekarlar istiyorlar evlenemiyorlar. ya aileleri izin vermiyor yada karşılarına doğru düzgün birileri çıkmıyor. böyle paradoksmu olur yahu :43:

valla canım kafa yapısı önemli :34:
biz 5 seneyi bitidik okul bitti ben işe girdim o çalışıyo.ailem benim güvendiğim kişiyede güveniyo.önemli olan parası pulu değil her durumda ben ailemi geçindiririm diyen birisi olmalı.biz okulda tanıştık birlikte bitirdik okulumuzu zorluklardan geçtik atlattık bu sene kavuşcaz inşallah :16::16::16:

bu söylediklerin herkes için geçerli değil ki
birbirini seven aşık olan bi müddet sonra evlenmek ister. ki bu insanlar aklı başındaysa aileler neden onaylamasın ? okumuş yada maddi durumla alakalı değil evlilik
evlilik ortak olur biriniz üniversite biriniz ilkokul mezunu da olabilirsiniz fakat kendinizi ne kadar yetiştirdiğiniz önemli
açıkçası neye bu kadar isyan ettin ?

6 aylık evliyim ben istedikten sona ailemde onayladı sonuçta yasayacak geçinecek olan benim bende zaten Onlari üzecek birşey yapmam. İkimizde aklı basında insanlarız çok şükür evinizde gecindirebilecek durumu var esimin Gül gibi geçinin gidiyoruz :nazar:Biz tanıştık bir yıl sonra Nisan oldun 6 ay sonrada düğün oldu kısmetse o seni buluyor zaten benim evlenmeye niyetim yoktu ama takı esim karşıma çıkana kadar :31:Hersey nasip Allah hayırlılarında karşılaştırsın herkezi sevdikten sonra zaten ister istemez insan yöneliyor evliliğe biz başka sehirlerdeydik görüşemiyoruz pek gun sayıyorduk hp çok şükür kavustuk:32:Sen niya isyan ettin anlamadım ailenin onaylamadığı kişilerim çıkıyor hep karsına :26:

malesef bazı anne babalar , ekmeğimi taştan çıkartırım diyenlere gülüp geçiyor. çevredeki kötü örnekler, evlenip ayrılanlar bunları gördükçe hepsi boş laf geliyor onlara. sonuçta aileye baş kaldırıda olmuyor, gider 3 ay dayanır geri gelirsin diye kızlarını evlendirmeyen aileler var. kendilerince haklılar.

mesela bakıyorsun kızdan güzellik akıyor ağzından tek kelime küfür çıkmamış mükkemmel bir ev kızı. ama evlenemiyor. görücü usulünü kabul etmiyor , kendi sevdiğinide ailesi kabul etmiyor. ve tabiri caizse evde kalmış kız Damgasını yiyor.

o yüzden ben dahil bu şekilde evlenemeyenler olarak çeyiz bakan kızlara çok imreniyorum her sene binlerce çift evlenirken ben bu mutluluğu niye yaşayamıyorum diye soruyorum haliyle. aile yapısı çok önemli. biz utancımızdan evlenme kelimesini ağzımıza bile alamıyoruz ki. flört edip aşık olduğumuz insanı ailemize söyleyebilelim. herşey kaçak göçek. cesaret yok..

cesaret olsa. sen elin erkeğiyle orda burda gezip dolaştın mı diye hır gür çıkacak çünkü..

Son düzenleme:
malesef bazı anne babalar , ekmeğimi taştan çıkartırım diyenlere gülüp geçiyor. çevredeki kötü örnekler, evlenip ayrılanlar bunları gördükçe hepsi boş laf geliyor onlara. sonuçta aileye baş kaldırıda olmuyor, gider 3 ay dayanır geri gelirsin diye kızlarını evlendirmeyen aileler var. kendilerince haklılar.

mesela bakıyorsun kızdan güzellik akıyor ağzından tek kelime küfür çıkmamış mükkemmel bir ev kızı. ama evlenemiyor. görücü usulünü kabul etmiyor , kendi sevdiğinide ailesi kabul etmiyor. ve tabiri caizse evde kalmış kız Damgasını yiyor.

o yüzden ben dahil bu şekilde evlenemeyenler olarak çeyiz bakan kızlara çok imreniyorum her sene binlerce çift evlenirken ben bu mutluluğu niye yaşayamıyorum diye soruyorum haliyle. aile yapısı çok önemli. biz utancımızdan evlenme kelimesini ağzımıza bile alamıyoruz ki. flört edip aşık olduğumuz insanı ailemize söyleyebilelim. herşey kaçak göçek. cesaret yok..

evlenmek korkulacak öcü bir şey değil ki ?
hem ailen sana en yakın insanlar neden utanıyorsun
annen baban nasıl evlenmiş ?
aile terbiyesi diye bir şey vardır fakat evlenmek istediğini söylemek ya da sevgilin olduğunu bu terbiyesizlik değildir..

cesaret olsa. sen elin erkeğiyle orda burda gezip dolaştın mı diye hır gür çıkacak çünkü..

bende böle aileleri anlamam.baba anne yanında bacak bacak üstüne atmayı saygısızlık görürler,baban sigara içtiğini bilsin ama sen onun yanında sigara içme ayıptır saygısızlıktır.ben çok yanlış görüyorum.biz birlikte olmaya başladıktan 3 hafta sonra anneme söledim böle böle diye.gizli gizli görüşsem ben filancayla buluşmaya gidiyorum diyip başkasının yanından çıksam dahamı iyi.bi tanıdığım ben kız arkadaşlarla gezmeye gidicem diye ailesinden yalvar yakar izin alıyo.sonra erkek arkadaşıyla kaza geçiriyolar araba kazası kamyon altına giriyo araba.kızın bi kolu hala felçli.ailesi o zman öğrendi kimle diye.bunu vebali altına nsıl giricek o aile.
höt zöt demekle ne anne ne baba olunur.
şimdi sen gizlice görüş sonra herşeyi kafanda bititr gel ben evlenicem de olucak şeymi.bilmiyorum bana ters geliyo.ama herkesin düşünce yapısı aile yapısı.çok şükür anlayışlı ve bana benim düüncelerime saygı gösteren bi ailem var bende öle olucam çocuklarıma :16:

aile yapısı işte. ebeveynlerimle aramda 20-30 değil 40-45 yaş farkı var. anlayacağın eski toprak insanlar. herkes sizler kadar şanslı olamıyor. evli olmadığımı duyan herkes şok oluyor sen nasıl bekarsın diye.. bende usandım bekar olmak artık utanç veriyor. ve yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor. 20 li yaşların başlarındayken ne maddi durum ne güzellik çokda önemli olmuyor anlaştığın zaman kapılıp gidiyorsun evlilik hayalleri kuruyorsun taki ailen engel olana kadar.

ve sonuç olarak bir süre sonra yılıyorsun evlenmek hayal gibi geliyor. evvela yeniden bir insana bağlanmak ve sonrasında yine bir engelle karşılaşmamak için o insanın doğru olup olmadığını tartmak kalbi çok yoruyor. neticede evde kalıyorsun..

evli Türk kadınlarının nazarına gelip duruyorsun. güzel alımlı çekici bir hatun gördükleri zaman koca göbekli kocaları kymete biniyor. senden uzak tutmaya çalışıyorlar vs.

ne kadar irreti bir durum olduğunu bilemezsiniz. sanki isteyerek bekar kaldımda kafamı kaldırıp kocalarına bakacağım ? onların yerine ben utanıyorum inanın.

çok doluyum bu konuda kızlar. neyse kpss son umudum farklı bir şehire atanıp kendi hayatımı kurmamın başka yolu kalmadı. yoksa evde çürüyüp gideceğim çok moralim bozuldu. derse devam.. :43:

Bu senin aile yapın ve ailenin sana olan güveniyle alakalı canım ben okul bittiğinde başka sehirde is buldum ve ev tutmuştu ailem ban tek basıma kalıyordum ama herseyimizde anlatırsın erkek arkadasım gelirdi ayda bir faan beni görmeye ararlarmış napiyosun diye bende derdim erkek arkadasım geldi geziyoruz babamızda haberi olurdu yani saklamadım onlarda güvenildi bana ki budamana kadar ok şükür güvenlerini sarsacak birşey yapmadım yüzlerini yere egecek birşey yapmadım .

Benimki görmedi bile ben beğendim annemle aldik geldik :1:

yok sevdiceğim beğenmez öle :9:
ona göstermeden bi nevresim takımı aldım şunu
http://www.nevresimsepeti.com/pictures/stikbal-tual-nevresim-takm.jpg
ne öle yastığı ayrı renk kendi ayrı dedi :60:
dedim sen anlamzsın artık alternatif yaratıyorum benim seçtiklerimde eli mahkum o da benim beğendiklerimden seçiyo :32:
geçende tencerelerime karıştı ya :47:
yemekleri sen yapıcaksan sen seç sevdiceğim dedim hemen üste çık diyo seviyom ya aşk pötürcüğümü :16::16:

yok sevdiceğim beğenmez öle :9:
ona göstermeden bi nevresim takımı aldım şunu
http://www.nevresimsepeti.com/pictures/stikbal-tual-nevresim-takm.jpg
ne öle yastığı ayrı renk kendi ayrı dedi :60:
dedim sen anlamzsın artık alternatif yaratıyorum benim seçtiklerimde eli mahkum o da benim beğendiklerimden seçiyo :32:
geçende tencerelerime karıştı ya :47:
yemekleri sen yapıcaksan sen seç sevdiceğim dedim hemen üste çık diyo seviyom ya aşk pötürcüğümü :16::16:

Benimki karışmaz pek kafaa göre alıyorum begeniyorum:1:Güzelmiş nevresim takimi bende bu tarz renkleri seviyorum çok hoş duruyor :31:Sende birkaç model begen dediğin gibi oda secsin aralarında :1:

aile yapısı işte. ebeveynlerimle aramda 20-30 değil 40-45 yaş farkı var. anlayacağın eski toprak insanlar. herkes sizler kadar şanslı olamıyor. evli olmadığımı duyan herkes şok oluyor sen nasıl bekarsın diye.. bende usandım bekar olmak artık utanç veriyor. ve yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor. 20 li yaşların başlarındayken ne maddi durum ne güzellik çokda önemli olmuyor anlaştığın zaman kapılıp gidiyorsun evlilik hayalleri kuruyorsun taki ailen engel olana kadar.

ve sonuç olarak bir süre sonra yılıyorsun evlenmek hayal gibi geliyor. evvela yeniden bir insana bağlanmak ve sonrasında yine bir engelle karşılaşmamak için o insanın doğru olup olmadığını tartmak kalbi çok yoruyor. neticede evde kalıyorsun..

evli Türk kadınlarının nazarına gelip duruyorsun. güzel alımlı çekici bir hatun gördükleri zaman koca göbekli kocaları kymete biniyor. senden uzak tutmaya çalışıyorlar vs.

ne kadar irreti bir durum olduğunu bilemezsiniz. sanki isteyerek bekar kaldımda kafamı kaldırıp kocalarına bakacağım ? onların yerine ben utanıyorum inanın.

çok doluyum bu konuda kızlar. neyse kpss son umudum farklı bir şehire atanıp kendi hayatımı kurmamın başka yolu kalmadı. yoksa evde çürüyüp gideceğim çok moralim bozuldu. derse devam.. :43:

bak kızdım şimdi sana :20:
bu anlattıkların ne demek.önce kendine değer vericeksin önemli olan bu kimse senden değerli değil.ama evlilik varsa aklında ince eleyip sık dokumıcaksın.seni bilmem ama artık herşey anahtar teslim evlilik istiyo sonra boşanmalar artıyo.nedir bu.hazır eve git evlen sonra 4 duvar konuş dur olmadık şeylere tak.yine maddiyat önemli değil bişeyi birlikte almanın çabalamanın mutluluğu bambaşkadır.
ailenin karşısına ben bir bireyim siz beni düşünüyosunuz ama bu düşünceniz bana zarar veriyo yaptıklarımdan siz değil ben sorumluyum demen lazım :31:

Back
X