2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Canım 25 ten küçük olmayan diyor 3 sayı 25 ten küçük olmayacak ozaman ilk sayı 25 ikinci 26 3. Sayı zaten büyük çıkicaz aldığımız degerler doğal sayı ve birbirinden farklı dediği için
0,1,2,25,26 bunları topluyoruz 57 çıkıyor 111 den 57 yi çıkarttığınızdan en büyük sayıyı buluyoruz :32:

tabiiiiii ya kilit noktası bu 3. sayıyı zaten büyük çıkarıcaz . . .​

kızlar ben çıkıyorum yarın iş var :6:
sayfalar aksın yarın :27:
hepinize bol çalışmalar bende yarın serviste konu çalışcam :24:
iyi geceler hepinize :16::16:

ben de yarın başlıyorum kızlar, hedefim günde 100 soru umarım kondüsyonumu kaybetmem, bazen gaza geliyorum sonra geçiveriyor hevesim..çalışırken zor oluyor :31:

ben de yarın başlıyorum kızlar, hedefim günde 100 soru umarım kondüsyonumu kaybetmem, bazen gaza geliyorum sonra geçiveriyor hevesim..çalışırken zor oluyor :31:

slm cnm hoşgeldin . . .

oky bende coğrafyadan bi konu bitirdim bu gün türkçe klasik 30 sorumu çözdüm ve tarihten de 30 soru artı vatandaşlık tekrarı yaptım . . .

Bu topiği görmemiştim ...
Burayada yazmak istedim :)
Bende Kpss yolunda ilerliyorum ortaöğretim mezunu olarak gireceğim. :)
Lisedeyim şuan + staj görüyorum... Zorlu bir yıl geçirdim çok verimli olamadım ders çalışma konusunda.
Bitirdiğim konulara gelince;

Tarihten-3 konu bitti. 4.nün ortasında kaldım.

Matematikten-TEmel kavramlar, Sayı sistemleri,Bölünebilme,Rasyonel Sayılar,Mutlak Değer,Denklem Çözme,Çarpanlara Ayırma. Bunlar bitti, 1 ay önce. Amaa baştan kısa tekrar yapıcam ve sırayla gideceğim bu sefer.

Türkçeden- Dilbilgisi ve anlatım bozuklukları hariç hepsi :)

Hepimize başarılar diliyorum :) İNşallah üstesinden geleceğiz :):16::16:

Günaydın hanımlar :32:Bugün coğrafyanın Türkiye'nin ekonomik coğrafyasına calisicam ama konu 60 sayfa falan bugün yarısını yarın yarısını çalışırım yoksa aklımda kalmaz :31:Bu 3 günde bu konuyu bitirip tun kitaplardaki sorulari bitiricem bu konuyla ilgili haftasonunda tarih tekrarına ayıracam bir gun tarihi yarıya kadar tekrar edip test çözücem ikinci gun sona kadar tekrar edip soru çözücem :24:Haftayada bölgeler kalıyor her gun bir bölgeyi çalışıp bu coğrafyayı bitiriyorum yeni haftaya vatandaşlıklar başlıcam
:32:Artık vatandaşlık çalışırken tarih tekrarı ve bol bol coğrafya mat türkce.testi çözerim sınava 3 ay kala konularım bitecek benim bu gidişle bol bol soru deneme tekrar yapmaya vaktim kalacak çok yanlışım çıkıyor ozaman azalır ins.:14:

millet uykucu bugün heralde :1:
ben çoktaaaannn 100 tarih sorumu çözdüm bile :32:

Günaydın canım hosgeldin nasıldı memleket ?

Ben ortalığı topladım şimdi beyaz çamaşırları makinaya atıcım yemek var ama kocam etimek tatlısı istedi tatlı yapıp başlıcam calismaya:27:

bende çamaşırları attım az önce makineye :1:
mola verdim o yüzden biraz kafa dağıtıyorum
oohhh canım çekti bak bende mi tatlı yapsam :27:

bende çamaşırları attım az önce makineye :1:
mola verdim o yüzden biraz kafa dağıtıyorum
oohhh canım çekti bak bende mi tatlı yapsam :27:

Yap sende bir tatlı hem kafa dağıtırsın iyi olur yedigindede zihnini acar nasılda teşvik ediyorum :60:

Yap sende bir tatlı hem kafa dağıtırsın iyi olur yedigindede zihnini acar nasılda teşvik ediyorum :60:

kız tatlı olsun da ne olursa olsun beni bu konuda teşvik etmeye gerek yok her daim tatlı yapmaya hazırım ben :1::1:
düşünüyorum şimdi ne yapsam diye de hafif bişi yaparım belki havuçlu tarçınlı kek hafif oluyor onu mu yapsam :31:

kız tatlı olsun da ne olursa olsun beni bu konuda teşvik etmeye gerek yok her daim tatlı yapmaya hazırım ben :1::1:
düşünüyorum şimdi ne yapsam diye de hafif bişi yaparım belki havuçlu tarçınlı kek hafif oluyor onu mu yapsam :31:

Bende kek yani bitti kocamın canı çekmiş kaç gündür istiyor erimeli tali yapicam ama muhallebi yerine Puding sürücüm üzerine donunuzda kremini ve ceviz:56:Yazık kaç gündür istiyor bugün yemek falan var temizliğimde Pazartesi yaptım çok isim yok diye yapicam :1:Camlar silinecek ama onlar bir kaç gun daha bekleyebilir:51:

Günaydın canım hosgeldin nasıldı memleket ?

Ben ortalığı topladım şimdi beyaz çamaşırları makinaya atıcım yemek var ama kocam etimek tatlısı istedi tatlı yapıp başlıcam calismaya:27:

hoşbulduk tatlım...güzeldi ya..arkadşımn arabası vardı, dımtıs dımtıs bol bol gezdik :8::8:..karşıyaka-forum bornova filan ..:9:
bugün 5de dershanem var..gece hiç uyuyamadım..herhalde birazdan güzellik uykusuna yatabilirm :21:
ders çalışabilirsem bugün eğitime bakıcam.. ben eğitimi bitrdkten sonra tarihe devam edicem..çok unutuyorum çnkü :43:

Back
X