2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bende kek yani bitti kocamın canı çekmiş kaç gündür istiyor erimeli tali yapicam ama muhallebi yerine Puding sürücüm üzerine donunuzda kremini ve ceviz:56:Yazık kaç gündür istiyor bugün yemek falan var temizliğimde Pazartesi yaptım çok isim yok diye yapicam :1:Camlar silinecek ama onlar bir kaç gun daha bekleyebilir:51:

yap tabi bak kaç gündür canı çekmiş adamın demek :1::1:
bırak camları :27:

hoşbulduk tatlım...güzeldi ya..arkadşımn arabası vardı, dımtıs dımtıs bol bol gezdik :8::8:..karşıyaka-forum bornova filan ..:9:
bugün 5de dershanem var..gece hiç uyuyamadım..herhalde birazdan güzellik uykusuna yatabilirm :21:
ders çalışabilirsem bugün eğitime bakıcam.. ben eğitimi bitrdkten sonra tarihe devam edicem..çok unutuyorum çnkü :43:

İyi olmuş canım kafa dağıttın şimdi tam gaz calisirsin:34:Üzülme tarihinde halledersin bol soru çözerek

yap tabi bak kaç gündür canı çekmiş adamın demek :1::1:
bırak camları :27:

Başlıyorum yapmaya hadi görüşürüz sen neye karar verdin hangi yalıyı yapican:27:

İyi olmuş canım kafa dağıttın şimdi tam gaz calisirsin:34:Üzülme tarihinde halledersin bol soru çözerek

Başlıyorum yapmaya hadi görüşürüz sen neye karar verdin hangi yalıyı yapican:27:

havuçlu tarçınlı kek yapıcam malzemeleri kontrol ettim var :1:

ne bilim ya tarih kapağını açınca kapamak geliyo içimden :9:
ihtiyaç tarih çözücem şimdi görüşürüz kızlar el mahkum sınavda çıkıcak :30:

bakarmısınız kızlar
vahdettin in halife unvanıyla ingilizlerin yardımıyla istanbul dan ayrılması üzerine tbmm nin , halifeligi kaldırmayarak yeni bir halife aatamasının nedeni , aşagıdakileren hangisidir

a.anadoluda halifeliğin değerini kormakta olması
b, abdülmecid efendinin kişiliğinden yararlanılmaz istenmesi
c. halifelik kanalıyla dünya müslümanlarından yardım sağlama düşüncesi
d. yönetim biçimindin kesinlikle belirlehleli
oylabı
e, vahdettin in kişiliğinde ,ingiltere nin haliifeliği sömürmesinin önlenmek istenmesi

Günaydın canım hosgeldin nasıldı memleket ?

Ben ortalığı topladım şimdi beyaz çamaşırları makinaya atıcım yemek var ama kocam etimek tatlısı istedi tatlı yapıp başlıcam calismaya:27:

guin
hani bir soru sormuştun
sonuc 49 çıkan
onda 0 almak sayılardan bir tanesini doğrumudur
hani o zaman 6 sayı değilde 5 tane sayının toplamı olmuş olmazmı

sayı denilince 0 alınıyor muydu
çok tuhaf poffffffffff:26:

Son düzenleme:
guin
hani bir soru sormuştun
sonuc 49 çıkan
onda 0 almak sayılardan bir tanesini doğrumudur
hani o zaman 6 sayı değilde 5 tane sayının toplamı olmuş olmazmı

sayı denilince 0 alınıyor muydu
çok tuhaf poffffffffff:26:

Doğal sayı dediği için alınıyor tatlım

bu hafta sonu kociş bizi asos a götürdü
ama yol oyle dik ki
çok korktum limanına inerken

mesela yukardaa **dik ki **nasıl yazılır birleşik mi
ayrık mı

bakarmısınız kızlar
vahdettin in halife unvanıyla ingilizlerin yardımıyla istanbul dan ayrılması üzerine tbmm nin , halifeligi kaldırmayarak yeni bir halife aatamasının nedeni , aşagıdakileren hangisidir

oylabı
e, vahdettin in kişiliğinde ,ingiltere nin haliifeliği sömürmesinin önlenmek istenmesi

E olması gerek diye düşünüyorum.

bu hafta sonu kociş bizi asos a götürdü
ama yol oyle dik ki
çok korktum limanına inerken

mesela yukardaa **dik ki **nasıl yazılır birleşik mi
ayrık mı

Ayrı yazılır. Açıklayıcı bir ifade var sonrasında. Yani bağlaç olan "ki" oluyor, bağlaç olan "ki" ayrı yazıldığı için ayrı yazılır.

Türkçe'de 3 farklı "ki" var. Bağlaç olan, sıfat olan, bir de zamir olan (ilgi zamiri). Bunlardan sadece bağlaç olan ayrı yazılıyor, diğer ikisi birleşik.
Sıfat olana örnek: yerdeki kalemler
İlgi zamirine örnek: silgimi bulamıyorum, seninkini kullanabilir miyim?

Son düzenleme:
selam kızlar bende bugün başladım ders çalışmaya yalnız sizin konuları bitirdiğinizi görünce 1-0 yenik başladımm ya:(

selam kızlar bende bugün başladım ders çalışmaya yalnız sizin konuları bitirdiğinizi görünce 1-0 yenik başladımm ya:(

Canım biz 5 aydır çalışıyoruz konuların bitmesi normal ama programlı çalışırsan yetişirsin sende üzülme yeterli çalış

bakarmısınız kızlar

oylabı

Canım bence E şıkkı olmalı. Vahdettin kaçınca hemen ertesi gün TBMM toplanıp yeni bir halife seçiyor. İngilizler Vahdettin aracılığıyla halifeliğin gücünü kullanacaktı.

Canım hangisine hazırlanıyorsun,lisansa mı ? Bence geç kalmadın. Son 1 ay çalışıp 90 üzeri alan çok kişi tanıyorum.

E olması gerek diye düşünüyorum.

evet doğru
ben yanlış cevaplamıştım
çünkü e şıkkını 5 kez okudum
ama cümleyi anlamadım
hatta buraya yazıdım
sandım ki soruda hata var
ama yazarken farkettim ki sömürülmek sözcüğünü ben söndürmek olarak okumuşum 5 kez

peki yukarda ki **soruda **böyle yazılır demi

ben yukarıda ki yazıda ki leri vs doğru yazmışmıyım

layd arzu paylaşımın içi n teşekkürler
sık kullanılanlarıma ekledim
çok sağol
nerden bilgi bulursam benim için kar

Back
X