2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Ben mat türkce bir arada çalıştım. Sonra tarihe geçtim tarih bitti cografyadayim önümüzdeki hafta gecicem ins. Vatandaşlık kaldı benim tarihi tekrar ediyorum 10 günde bir haftasonumu tarihe ayırdım bakalim:31:Sen hangi dersten başladın canım? Bitirdiğim derslerden soru coZuyorum karışık haftada 2 veya 3 deneme yapıyorum benim calışma seklim boyle

ben şimdi mat ve coğ. çalısıyorum daha hiç deneme çözmedim ya tüm bilgileri öğrenmeye çalıstıkça konular uzuyo bitmek bilmiyo nasıl olcak böyle bir de ev ve bebek var uff.(

ben şimdi mat ve coğ. çalısıyorum daha hiç deneme çözmedim ya tüm bilgileri öğrenmeye çalıstıkça konular uzuyo bitmek bilmiyo nasıl olcak böyle bir de ev ve bebek var uff.(

Canım bende tarihi çalışırken öyle oluyordu sayfalar bitmek bilmiyordu ya:19:Bende evliyim 7 aylık :16:Tarih netlerim artmıştı düştü unutmuştum konuları bu haftasonu tekrar edicem ins.:6:Sen lisanstanmi gireceksin canım ben onlisanstan giricem

Günaydın KPSS yoldaşlarım :16:Bugün ve yarın tarih tekrarı yapicam bol bol soru çözücem netlerim düştü unutmuşum:52:Bugün yarıya kadar yarında kalan yarıyı bitiricem ins.

tamam canım ellerine saglık anladım

en son 10!açtın ya hani
2345678910
tek tek çarpmaya gerek yok mu demek istedin
mesela 8*9 72 yi bulmak yeterlimidir tam bölündüğüne

425 sayfalık cevap içinde teyşekkür ederim
sağol
yani mesela 72 yi içlerindeki sayılardan elde ediyor isek tek tek 9 sayıyı da çarpmaya gerek yokmudur

Acilimi tek tek carpmaya gerek yok cnm. Icinde istenilen carpim varsa, bolunuyor demektir bu.
Yani mesela 6! = 6*5*4*3*2 = 5*4 icinde oldugu icin 20ye bolunur diyoruz.

burdada sanırım a*b =
4*3=

olduğundan a=4
b=3
mü oldu

Islem konusunda kural bu ya cnm, yani isleme karsilik gelen rakamlari yerine yaziyoruz.
Mesela: a*b = 2a+7b demis olsun. 2*3 sonucu kac desin. a = 2 , b = 3 demektir bu.
Islemde yerine koydugumuzda da 2*2 + 7*3 = 25 cikar sonuc. Umarim anlatabilmisimdir.

Canım bende tarihi çalışırken öyle oluyordu sayfalar bitmek bilmiyordu ya:19:Bende evliyim 7 aylık :16:Tarih netlerim artmıştı düştü unutmuştum konuları bu haftasonu tekrar edicem ins.:6:Sen lisanstanmi gireceksin canım ben onlisanstan giricem

Cnm bende 7aylik evliyim:)) Onlisanstan girecegim sinava da. Bolumun nedir peki senin?

Cnm bende 7aylik evliyim:)) Onlisanstan girecegim sinava da. Bolumun nedir peki senin?

İnşaat teknikleriyim ama bilgisayar sertifikam var bilgisayar işletmeciliğimde yazabiliyorum sanirim:31:Demek sende yeni evlisin taze geliniz ikimizde:1:Sen hangi sehirdeyim canım ben Çanakkaledeyim :29:

Çok yoruyorlar seni bunlar güzelde dinlen yarın çok çalışalım :27:Yarın esimizde öğleye kadar mesaisi varmış salı gnü nöbetçi :37:

dün 130 tane işlem yaptım cuma namazasından çıkan bankaya geldi :27:

İnşaat teknikleriyim ama bilgisayar sertifikam var bilgisayar işletmeciliğimde yazabiliyorum sanirim:31:Demek sende yeni evlisin taze geliniz ikimizde:1:Sen hangi sehirdeyim canım ben Çanakkaledeyim :29:

günaydın kızlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
maşallah buluşmuşsunuz taze gelinler bende istiyom yaaaaaa :16::16:

dün 130 tane işlem yaptım cuma namazasından çıkan bankaya geldi :27:

günaydın kızlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
maşallah buluşmuşsunuz taze gelinler bende istiyom yaaaaaa :16::16:

Günaydın canım seneye sende katılican aramıza ins.:16:bu yıl bizim tayin yokmuş ay çok mutluyum bir yıl daha kalıyoruz :32:

Günaydın canım seneye sende katılican aramıza ins.:16:bu yıl bizim tayin yokmuş ay çok mutluyum bir yıl daha kalıyoruz :32:

amin amin inşallah dua edinde seneye kalmasın atamayla birlikte katılıyım aranıza :52:
valla bende çok sevindim canım senin adına şimdi daha rahat çalışırsın sınava :6:
ben kahvaltı yapıp geliyorum kızlar tarih kitabımla :52:

:)) Taze gelin ewt. 3.ayimdan beri ders calisiyorum ama:)) Ben turkiyede degilim cnm, yurtdisinda yasiyorum.

Ekimin kacinda:)) Masallah diyeyim cnm, benden de azimliymissin. Denemelerin nasil peki?

8 Ekim'de evlendik:16:Denemeler bir duruyor bir çıkıyor pek sabit degil tarih çok düşmüş bugün tarih tekrarı yapicam yarında kalanının bitiricem unutmuşum:26:Senin denemeler nasıl bu arada kaç yaşındakinde ben 23 :31:

Back
X