2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

[
QUOTE=sedulu;24524035]bugün 250 tarih sorusu çözdüm :51:[/QUOTE]

cnm bu gün karşılaştığım bir tarih sorusu sorabilir miyim sana /

kızlar ben fem in dershanesine giidyorum ve denemeleri hakkaten çk zor...
yani tavsiye ederm..
zorlaması iyidir ;)

cnm ama çok zorda iyi değil yani insanı ümitsizliğe sevk ediyo . . . gereksiz yere . . . şevk kırılıyo sonra . . .:5:

[
QUOTE=sedulu;24524035]bugün 250 tarih sorusu çözdüm :51:

cnm bu gün karşılaştığım bir tarih sorusu sorabilir miyim sana /

cnm ama çok zorda iyi değil yani insanı ümitsizliğe sevk ediyo . . . gereksiz yere . . . şevk kırılıyo sonra . . .:5:
[/QUOTE]

sor bakalım :27::27: ya ne kadar soru çözsem de söz konusu tarih olunca bi yusuf yusuf moduna geçiyorum :27::27:

Son düzenleme:

cnm eğer dvd senin için şartsa al tabi istiyorum çözümlerini görmeyi diyosan ama 5 veya 7 taneye bi de kargo parası verme yani az çünkü . . .

yok canım o 20lı olanında cozum kıtapcıgı var sonucta farketmez cozsunde nasıl cozerse cozsun bana :27:ben cografya ogreten soru bankasını ve turkce datadan kral kızı yaprak test var onu alıcam almısken denemede alayım dedım

yok canım o 20lı olanında cozum kıtapcıgı var sonucta farketmez cozsunde nasıl cozerse cozsun bana :27:ben cografya ogreten soru bankasını ve turkce datadan kral kızı yaprak test var onu alıcam almısken denemede alayım dedım

o zaman çokluyu al cnm bence yayında iyi yani dandik değil 20 li ya da 15 li olsun en az . . .

sedu

osmanlı devleti astronomi bilginlirenden takiyüddin devletten aldığı izinle Tophane de yeni bir rasathane kurmuştur fakat bu rasathane dönemin ilmiye sınıfının baskısı ile yıkılmıştır.
bu durum;
1 bilimsel çalışmaların devlet tarafından sürekli desteklendiği
2 osmanlı devletinde bilim insanlarının çalışmalar yaptığı
3 ilmiye sınıfının yenilik hareketlerini her zaman desteklemediği

yargılarından hangisini doğular ?

a 1
b 2
c 3
d 1ve3
e 2ve3

o zaman çokluyu al cnm bence yayında iyi yani dandik değil 20 li ya da 15 li olsun en az . . .

sedu

osmanlı devleti astronomi bilginlirenden takiyüddin devletten aldığı izinle Tophane de yeni bir rasathane kurmuştur fakat bu rasathane dönemin ilmiye sınıfının baskısı ile yıkılmıştır.
bu durum;

a 1
b 2
c 3
d 1ve3
e 2ve3

2 ve 3 gibi duruyor cevap :44::44:

olur okymm marmara yapalım yarın . . . bana da uyar . . .:119:

tamam canım yarın marmara bolgesını calısalım bu bolgler bıtıncede bır gun tarıhten karısık sorular cozelım osmanlı agırlıklı sonra anayasaya gecelım olurmu

sedu

bu durum;

a 1
b 2
c 3
d 1ve3
e 2ve3

cevap 3 mü acaba ??

evet sedu bana anlatır mısın ben sadece 2 dedim 3. yargıya nereden ulaştın ?
HER ZAMAN desteklemediği diyor çünkü 3. yargı oysa soru kökünde dönemin ilmiye sınıfı denmiş . . .:53:

tatlım işte cevabı kendin verdin ilmiye sınıfı desteklemiş yenilikleri fakat dönemin ilmiye sınıfı desteklemiyor ve bu da her zaman destekler olayını ortadan kaldırıyor

Kızlar çalışmalarınızda başarılar dilerim,ben de KPSS ye girip 97 almış biri olarak yılmadan yorulmadan sıkı çalışınca bu iş olur diyorum.... kolay gelsinnnnnn

Kızlar çalışmalarınızda başarılar dilerim,ben de KPSS ye girip 97 almış biri olarak yılmadan yorulmadan sıkı çalışınca bu iş olur diyorum.... kolay gelsinnnnnn

puanın hayırlı olsun canım ıns. bızde emegımızın karsılıgını alırız benımde hayalım su sayfaya gırıp atandım demek Allahım o gunlerı gosterır ıns.

tatlım işte cevabı kendin verdin ilmiye sınıfı desteklemiş yenilikleri fakat dönemin ilmiye sınıfı desteklemiyor ve bu da her zaman destekler olayını ortadan kaldırıyor

o öncülden ben ne anlıyorum biliyo musun sedu ilmiye sınıfı hiç desteklemiyor yenilik hareketlerini anlıyorum . . .
ama tabi senin dediğin anlam daha baskın . . .her zamanı mütemadiyen biçiminde algıladı benim kafam . . .

tebrikler cnm nasıl çalıştın bize tavsiyelerin var mı ?​

o öncülden ben ne anlıyorum biliyo musun sedu ilmiye sınıfı hiç desteklemiyor yenilik hareketlerini anlıyorum . . .
ama tabi senin dediğin anlam daha baskın . . .her zamanı mütemadiyen biçiminde algıladı benim kafam . . .

tebrikler cnm nasıl çalıştın bize tavsiyelerin var mı ?​

olur öyle arada boş anına denk gelir
bazen bi soruyu on kere okuyup anlamıyorum beyin başka yerde oluyor :27:

puanın hayırlı olsun canım ıns. bızde emegımızın karsılıgını alırız benımde hayalım su sayfaya gırıp atandım demek Allahım o gunlerı gosterır ıns.
inşallah cnm . . .

sedu yani o öncüldeki her zamanı ben sürekli anladım . . . ki bu anlamda çıkmıyo mu ?​

inşallah cnm . . .

sedu yani o öncüldeki her zamanı ben sürekli anladım . . . ki bu anlamda çıkmıyo mu ?​

yok canım sürekli değil işte o dönemde destek olmadıysa bu sürekliliği ortadan kaldırıyor. hiç böyle bi olay yaşanmasaydı sürekli desteklerdi

yok canım sürekli değil işte o dönemde destek olmadıysa bu sürekliliği ortadan kaldırıyor. hiç böyle bi olay yaşanmasaydı sürekli desteklerdi

cnm desteklememesinin sürekliliği biçiminde anladım . . .

desteklemesi zaten değil
desteklememesinin sürekliliği . . . hiç bir zaman desteklemedi anlamıda çıkıyo öncülden . . . :37:

cnm desteklememesinin sürekliliği biçiminde anladım . . .

desteklemesi zaten değil
desteklememesinin sürekliliği . . . hiç bir zaman desteklemedi anlamıda çıkıyo öncülden . . . :37:

amaaannn işte sonuç olarak ilmiye sınıfı yenilikleri her zaman desteklemezmiş :27::27:

Back
X