2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Ben çok disiplinli çalıştım her gün dört saat çalışıp bir saat soru çözmek için ayırdım özellikle son bir ay... ve 50 dakika çalışıp 10 dakika ara ile çalıştım derse girer gibi... ben mühendislik alanında sınava girdim makina mühendisiyim ve matematik vs zaten sorun değildi.. kesinlikle olumsuz düşünmeyin pozitif olun önce kendinize inanın ama pembe hayaller kurmakla olmaz önce çok çalışın sonra Allahın izniyle başarılamayacak bir iş değil..... sevgiler hepinize sonsuz başarılar dilerim.....

ya bu soruları daha nasıl kafa karıştırırız diye düşünüp soruyorlar :47::47:

Ben çok disiplinli çalıştım her gün dört saat çalışıp bir saat soru çözmek için ayırdım özellikle son bir ay... ve 50 dakika çalışıp 10 dakika ara ile çalıştım derse girer gibi... ben mühendislik alanında sınava girdim makina mühendisiyim ve matematik vs zaten sorun değildi.. kesinlikle olumsuz düşünmeyin pozitif olun önce kendinize inanın ama pembe hayaller kurmakla olmaz önce çok çalışın sonra Allahın izniyle başarılamayacak bir iş değil..... sevgiler hepinize sonsuz başarılar dilerim.....

teşekkürler . . .

kızlar ben cıkıyorum hepınıze ıyı geceler yarın gorusuruz :54:
iyi geceler cnm iyi geceler sedu . . .

bende kaçtım . . .

şu coğrafyaya da başlasam iyi olacak ama bu gece altından kalkabilir miyim bilmiyorum :31:

günayyydıınnnn :8:
sabahın köründe uyandım okulun kütüphanesine çıkmak için..
odamda ders çalışamıyorum verimli :/
birde kütüphanede deneyeym diyorum :21:
görüşürüzzzz :55:

günayyydıınnnn :8:
sabahın köründe uyandım okulun kütüphanesine çıkmak için..
odamda ders çalışamıyorum verimli :/
birde kütüphanede deneyeym diyorum :21:
görüşürüzzzz :55:

günaydın canım :21:
günaydın kızlar :52::52:
kızlar dün çalışmadım bi yükselmenin önemli olaylarını halletim o kadar :27:
ama bugün çok çalışıcam :52::52::52:

cnm cvp sadece 3
2 nin türkiye nin kyk olmasıyla alakası var

yani bu sor u bence yanlış
bence yanlız 3
çünkü kıyıya dik uzanan daglar sayesinde iç kesimlere yağış girdiği iç ege ve kıyı ege de bitki örtüsü benzerlik göstermelidir

Son düzenleme:

cnm cvp sadece 3
2 nin türkiye nin kyk olmasıyla alakası var

o zaman çokluyu al cnm bence yayında iyi yani dandik değil 20 li ya da 15 li olsun en az . . .

Sedu

osmanlı devleti astronomi bilginlirenden takiyüddin devletten aldığı izinle tophane de yeni bir rasathane kurmuştur fakat bu rasathane dönemin ilmiye sınıfının baskısı ile yıkılmıştır.
Bu durum;
1 bilimsel çalışmaların devlet tarafından sürekli desteklendiği
2 osmanlı devletinde bilim insanlarının çalışmalar yaptığı
3 ilmiye sınıfının yenilik hareketlerini her zaman desteklemediği

yargılarından hangisini doğular ?

A 1
b 2
c 3
d 1ve3
e 2ve3

ben 2 3 diyorum

iyi valla canım kahvaltı yapıcam şimdi kk nın oyun kulübüne takıldım rekoru geçicem diye pskobata bağladım resmen :60::60:

Bende kahvaltı edicem ne yemek yapsam diye düşünüyorum :27:komşularda toplanıyormuş benide çağırdılar 2 buçukta gel dediler ama gidermiyormuş bilmiyorum :31:Bugün Marmara bölgesini calisicam tarih sorusu çözücem türkce çözücem bakalım:6:

Bende kahvaltı edicem ne yemek yapsam diye düşünüyorum :27:komşularda toplanıyormuş benide çağırdılar 2 buçukta gel dediler ama gidermiyormuş bilmiyorum :31:Bugün Marmara bölgesini calisicam tarih sorusu çözücem türkce çözücem bakalım:6:

bende artık soru çözmeye başlayacağım kızlar

konu oku oku nereye kadar

ablam çok kiziyor bana

ne yapacağımı şaşırdım
konu okumadan öğrenmeden olmuyor

soru çözersende deneyimin ve bilgin artar diyor

allah yardım etsin bize

bi arkadaş 97 mi almış

nasıl başarmış allah aşkına yaaavvv

okyanuscum
sende önlisans tan girecektin demi

bende öyle
bizim sorularımız daha kolay oluyormuş
anayasa nasıl giidiyor
siz burdan çalışırken benim gözüm korktu

okyanuscum
sende önlisans tan girecektin demi

bende öyle
bizim sorularımız daha kolay oluyormuş
anayasa nasıl giidiyor
siz burdan çalışırken benim gözüm korktu

Evet bende onlisansim canım konu çalısmadan olmuyor dediğin gibi ama ben birkaç saat konuya bakıp sonra kitaplardan o konuları tarıyorum Daha kalıcı oluyor konuyu sürekli oku oku 2 gun sonra kalmıyor aklında ama sorularla desteklediğin zaman daha akılda kalıcı oluyor anayasaya biz 2 gun baktık daha tam başlamadım ben bugün Marmara bölgesine calisicaz bölgeler bitince birgun burda Osmanlı ağırlıklı tarih tekrarı yapıp anayasaya gecicem benim anayasa ve geometri kaldı digerleri bitti tarihi tekrar ediyorum haftada bir turkcedende hergün 30 soru coZuyorum böyle ilerliyorum bakalım tüm konular bitsin gun asırı deneme çözüp hergün her dersten 100 soru çözmeyi planliyorum

afiyetler olsun cnaım :7:
ben sebze kızartması yapıcam yoğurtlu bide tiramisu :49::49:
kolay gelsin tatlım sanada bende yarım saat keyif yapıyım başlıcam çalışmaya :52::52:

Back
X