Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))
hayır hayırn kandilcimmmmmmmmm
cevap 10 muş zatiiiiiiii
ben ilk senin çözdüğünde 9 yazmıştın
hep doğru yaptığın için ona doğru gözüyle baktım
ama şıklarda doğru cevüp 10
ben bu konuyu anladım kandil sağol
dediğin gibi kitapta başka bir soru çözdüm doğruyu buldum kandilllllllllllllllllllllllllllllllllll
hayır hayırn kandilcimmmmmmmmm
cevap 10 muş zatiiiiiiii
ben ilk senin çözdüğünde 9 yazmıştın
hep doğru yaptığın için ona doğru gözüyle baktım
ama şıklarda doğru cevüp 10
ben bu konuyu anladım kandil sağol
dediğin gibi kitapta başka bir soru çözdüm doğruyu buldum kandilllllllllllllllllllllllllllllllllll
cnm küsme geldim . . . çok yoğun bi hafta sonu geçirdim . . . denemede vardı bu gün dershanede tam bir fiyaskoydu . . . yanlış kitapcık dağıtıldı onunla uğraştım yarım saat sonra yenisi geldi zaman yetmedi moralım sıfırın altında . . .
okym bu akşam uğrayamayacağımı haber vermek için girdim cnm . . . bu sabah genel tarama çözdüm bir kaç güzel soru okudum buraya yazayım gelince görür cevaplarsın cnm . . .
seracılık bazı ürünlerin mevsim dışında üertimini sağlamak için yapılan bir etkinliktir seralarda bitkiler güneş ışığını geçiren plastık cam ve benzeri malzemelerle koruma altına alınır türiye de en fazla akdeniz bölgesi nde uygulanır
türkiye de seralar bitkileri hangi etkene karşı korumak için yapılmaktadır?
a yabani hayvanlara
b yüksek nem oranına
c sel baskınlarına d düşük sıcaklaklara
e yaz kuraklığına
grafik ceyhan nehrinin yıllık akım düzeni
ceyhan nehri nin havsazında kışlar daha yağışlı olduğu halde en yüksek akımın ilkbahar aylarında görülmesinin nedeni aşağıdakilerden hangisidir?
a kış mevsiminde buharlaşmanın azalması b ilkbaharda karların erimesi
c ilkbaharda su kullanımının artması
d ilkbalarda taşkanların artması
e yaz mevsiminde baharlaşmanın artması
aşağıda verilenlerden hangisi türkiye de endüstrinin gelişmesine bağlı olarak görülen özelleklerden biri değildir ?
a nitelikli iş gücünün öneminin artması
b milli gelirin artması
c dış ticaret hacminin büyümesi
d ham madde dış alımının artması e hammadde dış satımının artması hammaddedin sanayiyle bir ilişkisi yok hammadde işlenmemiştir çünkü . . .
aşağıdaki kaynaklardan hangisini kullanan elektrik santrali kaynağa yakın kurulmak zorundadır?
a doğalgaz b su gücü
c petrol
d kömür
e nükleer enerji
1 bakır
2 krom
3 demir
4 boksit
antalya bölümünda çıkarılıp işlenen madenler hangileridir ?
okymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gelde çalışalım cnm yaaaa . . . denemem çok feciydi . . . o kadar çelişkili sorular vardı ki . . . deneme almaya karar verdim bende cnm . . . on günde bir yapacağım . . hangisini aldın sen spariş verdin mi cnm ?
ekonomik faaliyetlerin geliştiği iklimin ve topogafik koşulların uygun olduğu analrada nüfus yoğunluğu fazladır
aşağıda verilen alanların hangisinde nüfus yoğunluğunun fzala olması diğerlerinden farklı bur nedenden kaynaklanır?
a izmir körfezi ve çevresi
b mersin limanı ve çevesi
c güney marmara ovaları
d istanbul ve çevresi
e doğu karadeniz kıyıları
itilaf devletleri san remo konferansı nda taslağını hazırladıkları sevr anlatşması ni 10 ağustos 1920 de istanbul hükümetin ne imzalatarak
1 anadolu ya yönelik işgallerini bir an evvel başlatabilmek
2 osmanlı topraklarana yönelik paylaşım planını osmanlı devleti ne kabul ettirmek
3 işgallerine hukuki meşuiyet kazandırmak
ekonomik faaliyetlerin geliştiği iklimin ve topogafik koşulların uygun olduğu analrada nüfus yoğunluğu fazladır
aşağıda verilen alanların hangisinde nüfus yoğunluğunun fzala olması diğerlerinden farklı bur nedenden kaynaklanır?
c güney marmara ovaları
d istanbul ve çevresi
itilaf devletleri san remo konferansı nda taslağını hazırladıkları sevr anlatşması ni 10 ağustos 1920 de istanbul hükümetin ne imzalatarak
2 osmanlı topraklarana yönelik paylaşım planını osmanlı devleti ne kabul ettirmek
c güney marmara ovaları
d istanbul ve çevresi