Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben yokken naptınız ne ettiniz
naber okyonuscum :13:
ben geldımmmbaslayalım karadenız bolgemıze
![]()
yok cnm ya cevap 4 e ve 3 e tam bölünebilen bir sayı olacak ama bunun haricinde heç bir şey belirmedi kafamda . . .kafadan codum bunu canım 150 gunmu cevap :26:
gülmekten yerlere yattımbu ne böle allah iyiliğini versin
bakcam şimdi
bu arada sabuncum tarih kitabı geldi bana ilber ortaylının 7 tl kargo paralı olan çok çok çok beğendim![]()
başlayalım okyonusum . ..
yok cnm ya cevap 4 e ve 3 e tam bölünebilen bir sayı olacak ama bunun haricinde heç bir şey belirmedi kafamda . . .
cvp 840
iiii ki spariş etmişiz quum . . .
benım ınternet yokken kıtapmı aldınızlınk eklermısın canım merak ettım
karadenizde arpa buğday gibi tahıl ürünlerinin yerine mısır yetiştirlimesinin temel nedeni aşağıdakileredn hangisiyle ilgilidir ?
a sıcaklık
b yeryüzü şekilleri
c yükselti
d yağış rejimi
e toprak yapısı
orta karadenizde dağların yükseltisi daha az iken doğu karadeniz de dağların yüseltisi daha fazladır
aşağıdakilerden hangisi bu farklı yapıdan etkilenmez ?
a ulaşım koşulları
b yağış miktarı
c tarım alanının oranı
d yağış rejimi
e tarımsal nüfus yoğunluğu
karadenizde arpa buğday gibi tahıl ürünlerinin yerine mısır yetiştirlimesinin temel nedeni aşağıdakileredn hangisiyle ilgilidir ?
a sıcaklık
b yeryüzü şekilleri
c yükselti
d yağış rejimi
e toprak yapısı
orta karadenizde dağların yükseltisi daha az iken doğu karadeniz de dağların yüseltisi daha fazladır
aşağıdakilerden hangisi bu farklı yapıdan etkilenmez ?
a ulaşım koşulları
b yağış miktarı
c tarım alanının oranı
d yağış rejimi
e tarımsal nüfus yoğunluğu
ılk soruya yagıs rejımı ıkıncı soruyada yagıs rejımı dıyorum
ıyıyım canım kpss ıle bogusuyorum netı kesmıstı turkcell 3 gun gecmek bılmedı yasabunu beklıyorum karadenız bolgesınden soru cozucez
sen nasılsın dundemı calıstın sen yoktu sen neler yapıyorsun hangı tarıh kıtabını aldın lınk eklermısın bır
![]()
aşağıda verilenlerden hangisinin tamamı karadeniz bölgesinde yer alır
a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık
1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan
yukarıdaki verilen santrallerden hangisi batı karadeniz bölümünde taşkömürü ile çalışır ?
a 1
b 2
c 3
d 4
e 5
karadeniz bölgesinde aşağıda verilen göl oluşumlarından hangisine daha az rastlanır ?
a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller
sadece çarşamba izinliydim canım bu hfta mafoldum valla
zaten çalışmadan geçti bu hafta çrş işlerim vardı.yarında istanbulun diğer ucuna gitcem pzarada aynen sonra pzt iş başı salı burdayım ama
yenibirişcom dan mail gelmiş canım ilber ortaylı tavsiyeli.aras kargoyla geliyo sadece kargo parası veriyon 7 tl.ama kitap çok güzel beğendim valla sabunun eklediği link tatlım![]()
a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık
1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan
yukarıdaki verilen santrallerden hangisi batı karadeniz bölümünde taşkömürü ile çalışır ?
a 1
b 2
c 3
d 4
e 5
karadeniz bölgesinde aşağıda verilen göl oluşumlarından hangisine daha az rastlanır ?
a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller
sadece çarşamba izinliydim canım bu hfta mafoldum valla
zaten çalışmadan geçti bu hafta çrş işlerim vardı.yarında istanbulun diğer ucuna gitcem pzarada aynen sonra pzt iş başı salı burdayım ama
yenibirişcom dan mail gelmiş canım ilber ortaylı tavsiyeli.aras kargoyla geliyo sadece kargo parası veriyon 7 tl.ama kitap çok güzel beğendim valla sabunun eklediği link tatlım![]()
a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık
1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan
a 1
b 2
c 3
d 4
e 5
a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller
kız yoksa bakırköy pazarına mı gideceksin![]()
sıparıs verdım bıle benım esım osmanlı tarıhıyle ılgılı seylere cok ılgılı tarıhımıze aldık hemenyenı kutuphane sıparısı verdık ona koyarız hemen
cok yoruyorlar senı bankada
tarıh calısmaların nasıl gıdıyor canım ben hafta cografyayı bıtırıp haftaya anayasaya gecıcem ıns.
aynen öle sedulu pazar başında bekle beni
yağmur deeeemem çaaaaamur deeeeemem
valla canım teftişte var bankada canımız çıkıyo ayrı bi gerginlik var yani
tarihe çalışamadım ki uyukluyorum gelince salı evdeyim iyi bi uykudan sonra ders başı yapıcam![]()