2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ben yokken naptınız ne ettiniz :23::23::23:
naber okyonuscum :13:

ıyıyım canım kpss ıle bogusuyorum netı kesmıstı turkcell 3 gun gecmek bılmedı ya :27:sabunu beklıyorum karadenız bolgesınden soru cozucez :10:sen nasılsın dundemı calıstın sen yoktu sen neler yapıyorsun hangı tarıh kıtabını aldın lınk eklermısın bır :29:

ben geldımmm:32:baslayalım karadenız bolgemıze:27:

başlayalım okyonusum . ..

kafadan codum bunu canım 150 gunmu cevap :26:
yok cnm ya cevap 4 e ve 3 e tam bölünebilen bir sayı olacak ama bunun haricinde heç bir şey belirmedi kafamda . . .
cvp 840
gülmekten yerlere yattım :60::60: bu ne böle allah iyiliğini versin :60::60:

bakcam şimdi :3:

bu arada sabuncum tarih kitabı geldi bana ilber ortaylının 7 tl kargo paralı olan çok çok çok beğendim :52::52::52::52:

iiii ki spariş etmişiz quum . . .:46:

başlayalım okyonusum . ..

yok cnm ya cevap 4 e ve 3 e tam bölünebilen bir sayı olacak ama bunun haricinde heç bir şey belirmedi kafamda . . .
cvp 840

iiii ki spariş etmişiz quum . . .:46:

benım ınternet yokken kıtapmı aldınız:27:lınk eklermısın canım merak ettım

karadenız bolgesının tarım urunlerı
tutun
fındık
cay
mısır
şeker pancarı
keten

karadenizde arpa buğday gibi tahıl ürünlerinin yerine mısır yetiştirlimesinin temel nedeni aşağıdakileredn hangisiyle ilgilidir ?

a sıcaklık
b yeryüzü şekilleri
c yükselti
d yağış rejimi
e toprak yapısı

orta karadenizde dağların yükseltisi daha az iken doğu karadeniz de dağların yüseltisi daha fazladır
aşağıdakilerden hangisi bu farklı yapıdan etkilenmez ?

a ulaşım koşulları
b yağış miktarı
c tarım alanının oranı
d yağış rejimi
e tarımsal nüfus yoğunluğu​

karadenizde arpa buğday gibi tahıl ürünlerinin yerine mısır yetiştirlimesinin temel nedeni aşağıdakileredn hangisiyle ilgilidir ?

a sıcaklık
b yeryüzü şekilleri
c yükselti
d yağış rejimi
e toprak yapısı

orta karadenizde dağların yükseltisi daha az iken doğu karadeniz de dağların yüseltisi daha fazladır

a ulaşım koşulları
b yağış miktarı
c tarım alanının oranı
d yağış rejimi

ilk soru: yağış rejimi
ikincisi: tarım alanlarının oranı diyorum?

umarım doğrudur...ayyy bare biri doğru olsun:)

a sıcaklık
b yeryüzü şekilleri
c yükselti
d yağış rejimi
e toprak yapısı

a ulaşım koşulları
b yağış miktarı
c tarım alanının oranı
d yağış rejimi

ılk soruya yagıs rejımı ıkıncı soruyada yagıs rejımı dıyorum

aşağıda verilenlerden hangisinin tamamı karadeniz bölgesinde yer alır

a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık

1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan

yukarıdaki verilen santrallerden hangisi batı karadeniz bölümünde taşkömürü ile çalışır ?

a 1
b 2
c 3
d 4
e 5

karadeniz bölgesinde aşağıda verilen göl oluşumlarından hangisine daha az rastlanır ?

a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller

ıyıyım canım kpss ıle bogusuyorum netı kesmıstı turkcell 3 gun gecmek bılmedı ya :27:sabunu beklıyorum karadenız bolgesınden soru cozucez :10:sen nasılsın dundemı calıstın sen yoktu sen neler yapıyorsun hangı tarıh kıtabını aldın lınk eklermısın bır :29:

sadece çarşamba izinliydim canım bu hfta mafoldum valla :ssz:
zaten çalışmadan geçti bu hafta çrş işlerim vardı.yarında istanbulun diğer ucuna gitcem pzarada aynen sonra pzt iş başı salı burdayım ama :23::23::23:

yenibirişcom dan mail gelmiş canım ilber ortaylı tavsiyeli.aras kargoyla geliyo sadece kargo parası veriyon 7 tl.ama kitap çok güzel beğendim valla sabunun eklediği link tatlım :29:

a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık

1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan

yukarıdaki verilen santrallerden hangisi batı karadeniz bölümünde taşkömürü ile çalışır ?

a 1
b 2
c 3
d 4
e 5

karadeniz bölgesinde aşağıda verilen göl oluşumlarından hangisine daha az rastlanır ?

a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller

1a
2soma
3krakter gollerı dıyorum

zaten çalışmadan geçti bu hafta çrş işlerim vardı.yarında istanbulun diğer ucuna gitcem pzarada aynen sonra pzt iş başı salı burdayım ama :23::23::23:

yenibirişcom dan mail gelmiş canım ilber ortaylı tavsiyeli.aras kargoyla geliyo sadece kargo parası veriyon 7 tl.ama kitap çok güzel beğendim valla sabunun eklediği link tatlım :29:

kız yoksa bakırköy pazarına mı gideceksin :1:

a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık

1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan

a 1
b 2
c 3
d 4
e 5

a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller

d-1-b diyorum tatlım :26:

sıparıs verdım bıle benım esım osmanlı tarıhıyle ılgılı seylere cok ılgılı tarıhımıze aldık hemen :27:yenı kutuphane sıparısı verdık ona koyarız hemen :32:cok yoruyorlar senı bankada :20: tarıh calısmaların nasıl gıdıyor canım ben hafta cografyayı bıtırıp haftaya anayasaya gecıcem ıns.

a taşkömürü fındık
b mısır tütün
c cay fındık
d çay taşkömürü
e mısır fındık

1 hamitabat
2 soma
3 elbistan
4 çatalağazı
5 yatağan

a 1
b 2
c 3
d 4
e 5

a heyelan set gölleri
b buzul gölleri
c alüvyol set gölleri
d krater gölleri
e tektonik göller

1 d yani çay taşkömürü
2 çatalağazı
3 krater gölleri

kız yoksa bakırköy pazarına mı gideceksin :1:

:1::1: aynen öle sedulu pazar başında bekle beni :1::1::1:
yağmur deeeemem çaaaaamur deeeeemem :52::52:

sıparıs verdım bıle benım esım osmanlı tarıhıyle ılgılı seylere cok ılgılı tarıhımıze aldık hemen :27:yenı kutuphane sıparısı verdık ona koyarız hemen :32:cok yoruyorlar senı bankada :20: tarıh calısmaların nasıl gıdıyor canım ben hafta cografyayı bıtırıp haftaya anayasaya gecıcem ıns.

valla canım teftişte var bankada canımız çıkıyo ayrı bi gerginlik var yani :5:
tarihe çalışamadım ki uyukluyorum gelince salı evdeyim iyi bi uykudan sonra ders başı yapıcam :8::8:

:1::1: aynen öle sedulu pazar başında bekle beni :1::1::1:
yağmur deeeemem çaaaaamur deeeeemem :52::52:

valla canım teftişte var bankada canımız çıkıyo ayrı bi gerginlik var yani :5:
tarihe çalışamadım ki uyukluyorum gelince salı evdeyim iyi bi uykudan sonra ders başı yapıcam :8::8:

ohhhh pazara girdim mi çıkamam ben :1::1:
ya sabahtan gittik bi kere sonra saate bi baktım akşam 6 olmuş kendime şaştım ve onca saat hala aradığımı bulamamıştım :1::1:

Back
X