2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydın :8:

ben bıcı bıcı yapıp derse başlıcam:32: eğitim testlerine devam ediyorum..biraz hafifleteyim testlerimi, tarh yada coğrafyadan devm ederm herhalde...
görüşürüzzz :3:

Nerde bu millet? Nerde bu vatan???:47:

Ben buralardayim. Canım kimseler yok bugün :26:Calisabildinmi egitim bilimlerine ben türkceden 50 tarihten 200 test coZdum biraz sonra kalan coğrafi bölgeler özetine devam edicem coğrafya testi çözücem sonra :31:

Ben buralardayim. Canım kimseler yok bugün :26:Calisabildinmi egitim bilimlerine ben türkceden 50 tarihten 200 test coZdum biraz sonra kalan coğrafi bölgeler özetine devam edicem coğrafya testi çözücem sonra :31:

çalışıyorum cnm eğitime..baya soru varmış kitabımda :( final haftamızda yarın başlıyor..gerçi 2 sınavım var sadece..onlarla birlkte eğitimden rehberlk ve mğretim ilke yöntemleri dersini bitrmem gerek..

geç kaldım tarih-anayasa çalışmaya :( coğrfya arada bakıyorum yine..eğlenceli gelmeye başladı sizinde sayenzde :8:

türkçeyide bi şeklde sınava yakın hallederm diyorum..matematiği zaten yapamıom :(

tarh-coğrafya çok iyi ypmam gerek...umarım yapablrlm..:44:

sen maşşllh iyi g,idiyorsun...tbrk ederm cnm :21:

çalışıyorum cnm eğitime..baya soru varmış kitabımda :( final haftamızda yarın başlıyor..gerçi 2 sınavım var sadece..onlarla birlkte eğitimden rehberlk ve mğretim ilke yöntemleri dersini bitrmem gerek..

geç kaldım tarih-anayasa çalışmaya :( coğrfya arada bakıyorum yine..eğlenceli gelmeye başladı sizinde sayenzde :8:

türkçeyide bi şeklde sınava yakın hallederm diyorum..matematiği zaten yapamıom :(

tarh-coğrafya çok iyi ypmam gerek...umarım yapablrlm..:44:

sen maşşllh iyi g,idiyorsun...tbrk ederm cnm :21:

Benim mat türkce tarih bitti coğrafyada yarın bitticek ins. Geometri ve anayasa var benim geometri yarım tarih çok çabuk unutuluyor diye hergün soru coZuyorum turkcedende yanlışım çok çıkıyor diye onanda hergün soru coZuyorum mat benim iyi çok şükür soruların olursa çözerim canım yardımcı olurum herzaman :38:Tarihten bol bol soru çözersin halledersin sorularla asınalik kazanıyor insan :6:Esim mesaide bugün bende kendimi derse verdim çok bunaldım evde ama ya :37:

selam kızlar
akşam yemeği için sofra hazırlıyorum sonrada coğrafyadan 2 konu bitirmeyi hedefliyorum bakalım konu çalışmam bitsin gelirim buraya
aklıma takılan soru olursa yazarım

Benim mat türkce tarih bitti coğrafyada yarın bitticek ins. Geometri ve anayasa var benim geometri yarım tarih çok çabuk unutuluyor diye hergün soru coZuyorum turkcedende yanlışım çok çıkıyor diye onanda hergün soru coZuyorum mat benim iyi çok şükür soruların olursa çözerim canım yardımcı olurum herzaman :38:Tarihten bol bol soru çözersin halledersin sorularla asınalik kazanıyor insan :6:Esim mesaide bugün bende kendimi derse verdim çok bunaldım evde ama ya :37:

çık dışarı azıcık oksijen al :))
bende tezimi düzenliyorum şuan..midem bulandı soru çözmekten :/

selam kızlarrrrrr

geçen sene çoğrafyadan şu soru çıktı, bence gayet güzel bir soruydu. Bu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum. İnsan emeğinin mutlaka olması gereken tarım ürünleri hangileridir ?

Türkiye'de tarımda makineleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsınyinede bazı ürünlerin yetiştirilmesinde insan emeğine duyulan yoğun gereksinim devam edecektir.
Bu yargının doğruluğunukanıtlamak için öncelikle,
I. Çeltik,
II.Buğday,
III. Çay,
IV. Mısır
ürünlerinden hangilerinin yetiştirlme koşulları örnek gösterilebilir?
A) I ve II
B) I ve III
C) I ve IV
D) II ve III
E) III ve IV

selam kızlarrrrrr

geçen sene çoğrafyadan şu soru çıktı, bence gayet güzel bir soruydu. Bu konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum. İnsan emeğinin mutlaka olması gereken tarım ürünleri hangileridir ?

Türkiye'de tarımda makineleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsınyinede bazı ürünlerin yetiştirilmesinde insan emeğine duyulan yoğun gereksinim devam edecektir.
I. Çeltik,
II.Buğday,
III. Çay,
IV. Mısır
A) I ve II
B) I ve III
C) I ve IV
D) II ve III
E) III ve IV

1 ve 3 olması gerek

Ruhum daraldı ya :14:sabah 50 türkce 200 tarih coZdum aksamda özet çıkartacaktım coğrafyadan canım istemedi öyle oturmayın bir deneme çözeyim dedim tarih netlerim düşük çıktı bir deneme bir denemeyi tutmuyor canım sıkıldı gece gece :5:

Ruhum daraldı ya :14:sabah 50 türkce 200 tarih coZdum aksamda özet çıkartacaktım coğrafyadan canım istemedi öyle oturmayın bir deneme çözeyim dedim tarih netlerim düşük çıktı bir deneme bir denemeyi tutmuyor canım sıkıldı gece gece :5:

üst üste o kadar soru çözünce kafa dağılır normal olarak
tarih çözmek için sağlam kafa lazım böyle sabah vakitleri falan süper oluyor benim tarih netleri
ama akşam çözeyim berbat yani soruyu okurken başka başka şeyler geliyor aklıma :1::1:

Kizlar naber nasilsiniz iyisinizdir umarim
bu haftasonu esim bana matematik calistirdi
ucgenleri bitirdik parelelkenara braz baktik
Kesir yas ve yuzde problemlerinden sorular cozdum
anayasadan yasamayi tekrar ettim
yurutmeye yarin baslicam sabah erkenden.
Bu haftasonu matematikle gecti daha cok
Yarin insallah daha cok calisicam
haftasonu esim evde oldugu icin yemekti kahvaltiydi
ufak tefek isler market alisverisi derken yinede zaman ayirabildim
ama vicdanim rahat etmiyo yinede

selam kızlarrrrrr

I. Çeltik,
II.Buğday,
III. Çay,
IV. Mısır
A) I ve II
B) I ve III
C) I ve IV
D) II ve III
E) III ve IV

ÇÖZÜMLEMESİNİ ŞU ŞEKİLDE BULDUM;

Türkiye’de tarımda makineleşme ne kadar yaygınlaşırsa yaygınlaşsın bazı tarım ürünlerinin yetişme bölgeleri ve hasat edilme özelliklerinin farklılık
göstermesi insan emeğine duyulan ihtiyacı arttırmaktadır.

Seçeneklerde verilen özellikle çay toplanma esnasında en az ürün kaybı için dikkatli
bir şekilde elle toplanmalıdır.
Çeltik ise yineinsan emeği yoğun olarak sulak arazilerde (daha çok
akarsu boylarında) yapılmaktadır.
Buğday ve mısırda ise makineli tarım daha yaygın olarak yapılmaktadır.

EK BİLGİ: Şekerpancarı tarımı büyük ölçüde insan emeğine dayanır.

üst üste o kadar soru çözünce kafa dağılır normal olarak
tarih çözmek için sağlam kafa lazım böyle sabah vakitleri falan süper oluyor benim tarih netleri
ama akşam çözeyim berbat yani soruyu okurken başka başka şeyler geliyor aklıma :1::1:
Hakikaten bir daha gece deneme çözücem haftalarında sabah çözmüştüm 25 doğru 4 yanlış 1 boş çıktı şimdi 16 doğru 112 yanlış 2 boş :37:

Kizlar hepimize kolay gelsin
ben uykusuzluga dayanamiyorum keske gece calisabilsem
ama uykum geldi yine
sabah erken kalkicam insallah
Allah kolaylik versin kizlar yaticam birazdan

Bugun yürütme ve yargıyı bitiriyorum
bitirince yazarım kızlar.
tahminimce 11 de biter, sorulara başlarım
kolay gelsin

Son düzenleme:
Back
X