• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar güzel soru geliyo . . . toplaşın .

güneydoğu anadolu bölgesinde doğal gölün az bulunmasına neden olarak aşağıdakileredn hangisi temel etken olarak gösterilebilir ?

a yer şekilleri
b kışların yağışlı geçmesi
c yazların kurak geçmesi
d yüz ölçümünün küçük olması
e akdeniz ikliminin etkisi​

guneydogu anadolu bolgesınde asagıdakılerden hangısının tarımı onemsız duzeydedır?
zeytın
seker pancarı
uzum
pamuk
bugday

güneydoğu anadolu bölgesinde doğal gölün az bulunmasına neden olarak aşağıdakileredn hangisi temel etken olarak gösterilebilir ?

a yer şekilleri
c yazların kurak geçmesi

yazların kurak gecmesı

a yer şekilleri
c yazların kurak geçmesi

yazların kurak geçmesi mi??

oky ben senin soruda ne demek istenmiş anlamadım hiç :(((

guneydogu anadolu bolgesınde uygulanmaya calısılan kalkınma projesının bolgede asagıdakı sanayı kollarından hangısının gelısmesıne etkı etmesı beklenmez?
bıtkısel yag
dokuma
konserve
gıda
mobılya

a yer şekilleri
c yazların kurak geçmesi

yer şekilleri diyorum :ssz:

guneydogu anadolu bolgesınde asagıdakılerden hangısının tarımı onemsız duzeydedır?
zeytın
seker pancarı
uzum
pamuk
bugday

zeytin canım diğerleri daha ön planda diye hatırlıyorum ama buğdaydada tereddütteyim :44:

dizi reklama girdi emin olmıyorum cevaplardan :60:

guneydogu anadolu bolgesınde uygulanmaya calısılan kalkınma projesının bolgede asagıdakı sanayı kollarından hangısının gelısmesıne etkı etmesı beklenmez?
bıtkısel yag
dokuma
konserve
gıda
mobılya

mobilya diğer soruda buğday olabilr ya çünkü diyarbakırda üzüm bağları var . . . bilemediiiiiiiim :26: tereddüt tereddüt

bıtkısel yag
dokuma
konserve
gıda
mobılya

mobilya :27:
o nasıl bi şıktır ya :25:

kızlar bu aksam nıhat hatıpoglunun tv programı yokmu yaaa cok uzuldum hbrı olan varmı atv ye baktım yok

kızlar haydi ben kaçtım dizi başlıcak okyonus star başlamak üzere :52:
akşam görüşürz kızlar yarın kitap parası kazancam :9::9:
kolay gelsin hepinize :7:
iyi geceler kpss canları :49:

Back
X