• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar mat sorularnı bu şekilde buldum ben :6:

$29052012574.webp
$29052012575.webp
$29052012576.webp
$29052012577.webp
$29052012578.webp

iyi geceler kızlar yarın görşürüz :3::3:

1 b 2 d kızlar . . .

kızlar ya inkılap tarihinde 1. dünya savaşı ve savaş süresince ve evvelinde o kadar çok millet farklı yerleri paylaşmışkı ve o kadar değişik amaçları var ki osmanlı toprakları üzerinde sonra bu devletlerle yapılan anlaşmalar türlü türlü . . . nasıl aklınızda kaldı tarihte bu kısım çok merak ediyorum kızlar ya . . .​
gözünü sevdiğim memleketimin coğrafyası ayrı alengilli tarihi ayrı . . . vatandaşlıktan bahsetmeyeceğim bile . . .:26:

Bende sürekli unutuyorum karışıyor napicam bilmiyorum :6:Özet çıkartıcam başlıklar halinde ama bu hafta yogunun cam silicem mutfak dolaplarını silicem perdeleri yıkiycam yarın pazara gidip bezelyeyapicam alıcam 3kg falan onları ayikliycam sigara böreği şarkıcım cuma gunü gunum var bu hafta çok uğraşırsam ev isiyle artık sınava kadar yapmam böyle temizlik :31:Coğrafyayı tekrar ederim bu hafta türkce coğrafya test çözerim anayasaya gelemiycem Haziran basına kaldı :26:Bu hafta açıkta tarih tekrar etsem süper olacak ama bakalım fırsat yaratıcım artık

kızlar selam . . .

cnm öncelikle sorunun cevabı geciktiği için üzgünüm malum hoca soruyu yazılı olarak görmek isteyince 1 hafta sarktı . . . kusura bakma cnm ve her ne sorun olursa da sormaya gönüllüyüm unutma . . .

nemlilik ile ilgili sorundan başlayalım cnm hoca öncelikle kabaca bir tr haritası çizdi kuzey güney ve doğu batı dediği için her yönden değerlendirdik biz zaten bakı ve enlem üzerinde yoğunlaşmıştık o nedenle diğer şıklardan bahsetmeyeceğim . . .

bakı ve enlemde ikisi arasında bir karşılaştırma yaptık ve enlemin ŞIKLAR ARASINDA en az etkin olduğu sonucuna vardık .
nasıl ?

bakıyı açıklarsam asılnda yeterli olur galiba ; güneş ışığının daha dik geldiği yerlerde sıcaklık daha fazla olur cnm bunda hemfikiriz sanırım bu da güney yamaçlarda mevcut olan bir durum yani güney yamaçlar çok daha sıcak, , , kuzey soğuk olur. böylece güneye bakan yamaçlar yarı kurak kuzeye bakan yamaçlarda ise nemli bir iklim oluşur. yani bakı nemlilikte etkilidir. ama enlem daha afaki dedi hoca bakı enleme göre çok daha büyük faklılık yaratır nemlilik ve yağışta . . . enlemde ise enlem yağış için etkili bir zemin oluşturabilir belki ama şak özel konumdan kaynaklanan bir durum bölgenin etrafının dağlarla çevrili olması gibi yağışa ve nemliliğe engel teşkil eder . . .

gelelim hidroelektrik üretimi ve potansiyeli davasına . . .
cnm POTANSİYEL OLARAK DOĞU FAKAT ÜRETİM OLARAK GÜNEYDOĞU ANADOLU tespitimiz doğru . . . hoca dedi yani yayınlarla bence aklını karıştırma . . . POTANSİYEL DOĞUDA üretim güneydoğu anadoluda . . .

umarım yardımcı olabilmişimdir . . . çekinmeden tüm sorularını sorabilirsin cnm ...

teşekkür ederim sabun cnm
o zaman dogruymuş, en fazla hidroelektrik üretimi güneydogu anadoluda. Kitap doğru yazmış o zaman.

kolay gelsin kızlar.

Günaydın hanımlar :6:şimdi hazırlanır pazara gidicem carsidada isim var 2saate gelirim ins. Geldigimdede çok isim var evde:37:

Günaydın hanımlar :6:şimdi hazırlanır pazara gidicem carsidada isim var 2saate gelirim ins. Geldigimdede çok isim var evde:37:

günaydın kızlar :3:

günayydınnnnnnn
okysçım ben dün senle konuştuktan sonra yalınız türkça çalışabildim
ama anlamaya başladım türkçeyi
özellikle anlatım bozukluklarını
bugun kitaplarım gelir benimde

Son düzenleme:
günayydınnnnnnn
okysçım ben dün senle konuştuktan sonra yalınız türkça çalışabildim
ama anlamaya başladım türkçeyi
özellikle anlatım bozukluklarını
bugun kitaplarım gelir benimde
Hangi kitapları aldın canım 2 tane tarih alacaktin bende dün 100 türkce coZdum sonra iç Anadolu bölgesine çalışıp 200 soru coZdum bugün ne kadar çalışabileceğim bakalım :8:anlatim bozuklugunu bende tekrar calisicam çok feci yanlışlarım. Çıkıyor

Son düzenleme:
Hangi kitapları aldın canım 2 tane tarih alacaktin bende dün 100 türkce coZdum sonra iç Anadolu bölgesine çalışıp 200 soru coZdum bugün bekar çalışabileceğim bakalım :8:

bekarlık sultanlıkmiş okyanus
:10::10::10::10:

canım data a dan z ye tarih soru bankası

ve

pegem tarih soru bankası

Hangi kitapları aldın canım 2 tane tarih alacaktin bende dün 100 türkce coZdum sonra iç Anadolu bölgesine çalışıp 200 soru coZdum bugün ne kadar çalışabileceğim bakalım :8:anlatim bozuklugunu bende tekrar calisicam çok feci yanlışlarım. Çıkıyor

maşallah sana can ım m

çok iyi gidiyorsun
ben 30-40 tane falan turkca anlatım bozukluğu çözdüm

bir de tarih çoğrafya kısmını çözdüm denemenin

şu soruyu anlamadım birtürlü meselaa

aağıdaki cümlelerin hangisinde *ne* sözcüğü farklı bir görevde kullanılmıtır
a. ona ,ne yaptınız da bu hale geldi
b.bu ne kıyafet böyle anlamadım
c.eğitim konusunda ne öneri getirdiniz
d.ne gün geleceklerine henüz söylemediler
e,ne iş yapıyorsun ,diye sordum

Son düzenleme:
bekarlık sultanlıkmiş okyanus
:10::10::10::10:

canım data a dan z ye tarih soru bankası

ve

pegem tarih soru bankası

Ya bemedik sultanlık degil arada kalıyorum hem annemlere olmak istiyorum hem kocamla acaba onu babam bizim evemi alsaydı annemlerdende ayrılmadım:60: ama tayini var elbet gidicez başka sehirlere :31:Sende 40 türkce 30 tarih 18 coğrafya çözdün ozaman olsun bak kısa gunün karı :55:

şu soruyu anlamadım birtürlü meselaa

aağıdaki cümlelerin hangisinde *ne* sözcüğü farklı bir görevde kullanılmıtır
a. ona ,ne yaptınız da bu hale geldi
b.bu ne kıyafet böyle anlamadım
c.eğitim konusunda ne öneri getirdiniz
d.ne gün geleceklerine henüz söylemediler
e,ne iş yapıyorsun ,diye sordum

Cevap b mı canim

aşağıdaki cümlelerin hangisin devrik bir isim çümlesidir
a.anlaşılamayan olaylar oluyordu bu kentte
b.güneşin yeryüzünü yaktığı kanısındaydı
c.yazın büyük bölümünü tatilde geçirdi