• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben dah önce aldım kitap oradan
kartlar aldım
birde 24 saatte coğrafya almıştım hemen gelmişti
seninde bekleyen siparişin varmı orada

benim kitaplarda bekliyo arıcam şimdi öğrencem canım hemen olmazsa iptal edicem ihtiyacınne den alıcam :52:

Kat kat soru bankası olan lise onlisans :51:Benimde kitaplık tedarikte bu böyle ya seneye ancak gelir

kızlar ben hepsiburadayı iptal ettim şimdi ihtiyacın kendi sitesinden sipariş vericem.yarım saat sonra hedi çeki yüklenicek isterseniz para iadesine çevirebilirsiniz dedi hepsiburada şimdi ihtiyacınneden sipariş vericem :52::52::52:

şu soruyu anlamadım birtürlü meselaa

aağıdaki cümlelerin hangisinde *ne* sözcüğü farklı bir görevde kullanılmıtır
a. ona ,ne yaptınız da bu hale geldi
b.bu ne kıyafet böyle anlamadım
c.eğitim konusunda ne öneri getirdiniz
d.ne gün geleceklerine henüz söylemediler
e,ne iş yapıyorsun ,diye sordum

cnm evet b de nasıl anlamı söz konusu . . .​

Kizlar yardıma gelin hadi bana bezelyeleri açıkladım soka attım sigara böreği sarıcam ay hic te sevmiyorum sarma yapmayı :37:

Ben aldım güncel bilgiler kitabını canım gecen gun geldi:27:

kızlar burası kitapların içeriklerini indirebileceğiniz ya da almadan bakabileceğiniz bir ye spariş için değil ki . . .:17:
ders anlatım videoları hemen tüm hazırlık kitaplarının full içerikleri yaprak testler . . . uuuuuuuuu uu u . . .

okyonus daha yeni bezelye ayıkladık :9:
biz şoklamadan koyuyoz direkt bişey olmuyo boşuna iş çıkarma kendine :34:
sarmayıda elinde sar daha hızlı oluyo tatlım :8:

kızlar burası kitapların içeriklerini indirebileceğiniz ya da almadan bakabileceğiniz bir ye spariş için değil ki . . .:17:
ders anlatım videoları hemen tüm hazırlık kitaplarının full içerikleri yaprak testler . . . uuuuuuuuu uu u . . .

baştan desene kız :23::23:
ama ben elime kitabı almadıktan sonra rahat edmiyom ki :52::52:

Kota sorunum var bunları indirmem ben :5:Ben paraya kuvvet satın alıcam yaprak testleri falan :51:

5 tane yufka aldım hepsini sigara böreği sarıcam sarma yapmayida hic sevmem esim kaç aydır yaprak sarma istiyor artık Haziran sonu Burdur'a gidicez ananesi yaparda yer :27:

yaprak testleri indirebilirsin cnm iş yerindende çıktı alma imkanın varsa alabilirsin . . . gerçi bu çıktıları alırken yakalanma ihtimalin çok feci olurdu tabi . . .

ben buradaki dersleri bi internet kafeden indirmeyi düşünüyorum çok güzel anlatılmış dersler var zaten kitabı tümüyle indirmeyi doğru bulmuyorum çok imkansızlıklar yoksa . . .

canımda sigara böreği istedi bu arada oki . . . :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

yaprak testleri indirebilirsin cnm iş yerindende çıktı alma imkanın varsa alabilirsin . . . gerçi bu çıktıları alırken yakalanma ihtimalin çok feci olurdu tabi . . .

ben buradaki dersleri bi internet kafeden indirmeyi düşünüyorum çok güzel anlatılmış dersler var zaten kitabı tümüyle indirmeyi doğru bulmuyorum çok imkansızlıklar yoksa . . .

canımda sigara böreği istedi bu arada oki . . . :97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:

Gel canım kizartirim ben sana cuma gunü gunum varda simdiden onlar çıksın aradan dedim bugün böreği yapicam cuma sabah kizartirim. Perşembe Günü'de kurabiye ve etimekli tatlı yapicam

bende gariplik var bende severim yapmayı :27::27:
herkes ütüden nefret eder ben bayılırm kesin anormallk var bende :60:

Gel canım kizartirim ben sana cuma gunü gunum varda simdiden onlar çıksın aradan dedim bugün böreği yapicam cuma sabah kizartirim. Perşembe Günü'de kurabiye ve etimekli tatlı yapicam

ellerine sağlık cnm ben kurabiyelere keklere mahlepte koyarım hep mis gibi kokar herkes çok beğenir sorar . . . sende dene istersen . . .

aşmış bunlar ya . . . :52::52::52::52::52::52::52:

Back
X