yunansitan biraz karışık olunca hemen sallayıverdim![]()
hehe doğru valla bnde yunanistan demiştim de cvp danimarka çıktı:) neyse güzelim bn çıkıyorum deneme yapcam az sonra:) size iyi muhabbetler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yunansitan biraz karışık olunca hemen sallayıverdim![]()
hehe doğru valla bnde yunanistan demiştim de cvp danimarka çıktı:) neyse güzelim bn çıkıyorum deneme yapcam az sonra:) size iyi muhabbetler...
benim barajım 70
inşallah sen çalışmadan daha yükseklerini alırsın canım![]()
selam kızlar. bir mat sorum var. havuz problemlerinde sorunum yok ama bu soruyu yapamadım. soru şekil üzerinde , anlatması biraz zor.
Bir havuzda 3h yükseliğinde bulunan A musluğu havuzu dolduruyor, 2h yüksekliğindeki B musluğu havuzu boşaltıyor ve h yükseliğindeki C musluğu da havuzu boşaltıyor. A musluğu kendi yükseliğindeki havuzu tek başına 12 saatte dolduruyor, B musluğu kendi yükseliğindeki havuzu tek başına 12 saatte boşaltıyor, C musluğu da kendi yüksekliğindeki havuzu tek başına 24 saatte boşaltıyor. Bu durumda 3 musluk birden açılılırsa havuz kaç saatte dolar ?
24saatte dolar seklinde buldum :26:
Kizlar nerdesiniz herkes uyuyormuBen 60 türkce 30 mat 40 coğrafya coZdum şimdi tarih tekrarı yapicam saat 14 te deneme çözücem aksam üzerinde vatandaşlık calisicam
![]()
selam canım tarih tekrarını hakan dede videolaryla yap çok akılda kalıcı
Hangi yayınların denemelerini çözüyorsunuz?
Benim denemeler bitti sayılır yenilerini alıcamda ondan soruyorum önerdiğiniz var mı![]()
Ben şimdi yargı coZdum 20 li deneme 5denemesi kaldı elimde birde ihtiyac 15 li deneme var yediiklim almayı düşünüyorum bende sen hangi yayinindenemelerini çözdün![]()
24saatte dolar seklinde buldum :26: