Yargı biraz zorluyorlar ama ben beğendim tavsiye ederim ben Aralık'tan beri calisiyorum

Tarih benim 0 di 20 netleri görmeyi başladım mat iyiydi ama sözerler unutuluyor nekadar çalışırsan çalış bu is birazda nasip sınavda yetistiremiyorsun yada bilmediğin yerlerden geliyor sınava heyecanı hepsi birleşiyor sen yinde elinden geleni yap belki olur nasip kısmet 3 ay çalışmayla kazandım diyenleri duydum ama nekadar doğru bilmiyorum

Ben 6 ayı gecti calisiyorum vatandaşlık yarım geometri yarım bu ay sonu bitecek ins. Konulari yavastan aldım zaman var diye sen hızlı ilerle çok oyalanma programlı çalışırsan yetisir yargının konu anlatımı seti varmış onu alabilirsin ben modüler seyini aldım yarginin soru bankalarını kargoda yarın gelir benimkilerde

kitapsecte x yayıncılık diye ders notlari var tarih türkce vatandaşlık coğrafya ben aldım elime geçmedi daha istersen yarın geldiginde sana söylerim bir inceleyim onlarida alabilirsin faydalı olur sana özet seklinde notlar kafana takılan olursa yine cevaplarım iyi calismalar