2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

İlke ve inkılaplardan kalan 160 sorumu tamamladım :32:şimdi türkce çözücem sonra mola verip pazara gidicem gelince yemek yapicam sonra iç ve dış politikayı bitiricem ins. :31:kizlar nerdesiniz hu hu uyanın hadi:27:

canım 100 net mi
hay allah ım ya
nasıl olacak bu sabun
ben korkuyorum
100 net olmadan olmaz mı
of sabun of
ha gayret o zaman 100 nete doğru
canım birşey soracağım pegem son 10 yılın kpss sorularıını alacağız demi canım
ben de bugün çalışamadım pek
çünkü buranın pazarıydı
pazar park çoçuklar yemek derken az çalıştım
sabuncum sen dedin ya daha bir asılmak geldi derslere içimden canım
başarır mıyız canım biz bu işi

cnm evet 100 neti görmemiz lazım denemelerde . . . görürüz cnm bizim sınavımız genellikle lisanstan çok çok daha pratik bir sınav oluyor . . . lisans sorularını çözdüm kızlar . . . daha bir hırslandım sizde çözün !

Onlarida yarın hallrdicem canım yarınızda onlara ayırdım bir güzel calisicam özet kitaptan 11 sayfa almış onları iyice çalışıp sorularını çözücem bari tarih tekrarı bitsin sıkıntı yapıyorum unuttum diye:6:Anayasayaida birazdaha ilerletiniz coğrafya tekrarı yapicam 3 gun ayırıp :24:Basarılar bu ısı sabuncum :65:

başarıcaz okim ! cnm şu x yayıncılığın vtandaşlığını çok övüyolar ya bende vatandaşlıktan kaynak araya araya . . . sınav günü bulucam herhalde kaynağı . . . sende var mı x yayıncılığın vatandaşlığı nasıl ?

Gunaydin hanımlar :10:hadi uyanin :24:Dün baya tarihi hallettim 400 soru coZdum tekrar ettigim konularla ilgili inkilaplar ve ilkeler testleri kaldı uykum geldi çok şimdi onları çözücem iç ve dış politikayida bugün hallrdicem hayirlisiyla bugün bitecek tarih tekrarım kitabımda biticek ins. 3 gündür kitabı bitirmeye ugrasiyorum:ssz:

cnm ben çok tarih çalıştığım zaman yemin ediyorum midem bulanıyo :14: araya coğrafya türkçe mat denemesi falan almadan tarihe çalışamıyorum öle bütün gün . . .

Bugün çalışırsın canım üzülme temizlik olunca insan yoruluyor o gun pek ders falan olmuyor maalesef ama temizlikte sart:31:Yemek ütü çamaşır temizlik zor valla beim yapasim gelmiyor ama mecburuz :ssz:bide sende bebek var Allah kolaylık versin

Sağol canım.Hepimizin ayrı bi telaşesi var. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez :16:

cnm evet 100 neti görmemiz lazım denemelerde . . . görürüz cnm bizim sınavımız genellikle lisanstan çok çok daha pratik bir sınav oluyor . . . lisans sorularını çözdüm kızlar . . . daha bir hırslandım sizde çözün !

başarıcaz okim ! cnm şu x yayıncılığın vtandaşlığını çok övüyolar ya bende vatandaşlıktan kaynak araya araya . . . sınav günü bulucam herhalde kaynağı . . . sende var mı x yayıncılığın vatandaşlığı nasıl ?

cnm ben çok tarih çalıştığım zaman yemin ediyorum midem bulanıyo :14: araya coğrafya türkçe mat denemesi falan almadan tarihe çalışamıyorum öle bütün gün . . .

Benimde aksam gözlerim ağrıdı tarih sorusu okumaktan bıraktım yattım sabah 6bucukkta kalktım esimi gönderir kahvaltı edip kalan testleri bitirdim:31:Şimdi 60 türkce noktalama sorusunda coZdum pazara gidicem azıcık mola verdim:31:Gelince tarihe devam sen bugün ne çalışacaksın canım bu arada bende x yayıncılığın türkce tarih coğrafya vatandaşlık tüm notlari var kırtasiye gibiyim:60: deneme sınavlarınızda alınca tüm yayınlar tamamlanacak:1:Memnunun notlar güzel bende Pegemin notlarında var tarih coğrafya vatandaşlık o ikisinden calisiyorum iki ders notundan bir tekrarı birinden bir tekrarı birinden yapıyorum birbirini tamamlıyor birinde olmayan digerinde var iyi oluyor:6:

sabuncuğum günaydın

anayasaya asılıyorum su ara
çoğrafyam iyi
tarihim de iyi
netlerim iyi çıkıyor
türkce ben i batırıyor denemelerde
mat desen az yapıyorum
ama bu çözdüklerim lisans denemeleri ve sorular kazık..
ama ben tarih ve çoğrafya türkçe de lisans çözüyorum
çunku diğe r türlü başaramam
zoru başarmalıyım ki önlisans daha kolay hale gelir belki benim için

matematik bıraktım ben canım
nedense onu sonlara doğru attım
anayasa ya devam
anayasa bitincea de matekmatik başlayacağım

siz ne yapıyorsunuz kızlar iyimisiniz

Son düzenleme:
Benimde aksam gözlerim ağrıdı tarih sorusu okumaktan bıraktım yattım sabah 6bucukkta kalktım esimi gönderir kahvaltı edip kalan testleri bitirdim:31:Şimdi 60 türkce noktalama sorusunda coZdum pazara gidicem azıcık mola verdim:31:Gelince tarihe devam sen bugün ne çalışacaksın canım bu arada bende x yayıncılığın türkce tarih coğrafya vatandaşlık tüm notlari var kırtasiye gibiyim:60: deneme sınavlarınızda alınca tüm yayınlar tamamlanacak:1:Memnunun notlar güzel bende Pegemin notlarında var tarih coğrafya vatandaşlık o ikisinden calisiyorum iki ders notundan bir tekrarı birinden bir tekrarı birinden yapıyorum birbirini tamamlıyor birinde olmayan digerinde var iyi oluyor:6:

x yayıncılıkta anayasa özet seklinde mi okyanıs çum
nasıl
ben yargı vatandaşlıktan çalışıyorum
ağır ama ben alıştım artık
aralarda kavram haritası koymuyş
konu sonlarında özel özet çıkarmış

x yayıncılıkta anayasa özet seklinde mi okyanıs çum
nasıl
ben yargı vatandaşlıktan çalışıyorum
ağır ama ben alıştım artık
aralarda kavram haritası koymuyş
konu sonlarında özel özet çıkarmış

Özet seklinde canım bende pegeminde ozetnotlari var ikisinden calisiyorum ihtiyac konu anlatımı kitap var ama onu bıraktım ayrıntı çok ben özetlere calisiyorum kafa karışıyor yoksa :31:Benimde var yargı soru bankası setim ayrıca tek soru bankası tek soru bankası bitti seride konular bitince bitiricem bir 10 gun sonra başlıcam tekrar olur hem bol bol soru çözmüş olurum

Özet seklinde canım bende pegeminde ozetnotlari var ikisinden calisiyorum ihtiyac konu anlatımı kitap var ama onu bıraktım ayrıntı çok ben özetlere calisiyorum kafa karışıyor yoksa :31:Benimde var yargı soru bankası setim ayrıca tek soru bankası tek soru bankası bitti seride konular bitince bitiricem bir 10 gun sonra başlıcam tekrar olur hem bol bol soru çözmüş olurum

tamam canım
ben anayasadan soru bankalarına başlamadım daha
çunku daha konuyu kavramadım
istesemde çözemem soru bankasını şu an

allah kolaylık versin canım
benim eşim yarın ve sonraki gün izinli x
tütturmuş ayvalık a gidelim diye
ben orada ders çalışamıyorum
ama o da dalmak isityor
benim eşimin tek k hobisi dalmak
bilmiyiorum ne yapacağım
1 2 soru bankası alırım yanıma ama yinede evdeki gibi olmuyor
çunku evde net var
takıldığım anlamını bilmediğim seyleri de girip bakıyorum
ama kayınvaldemde net yok
yanı orada tıkanıp kalıyorum
ders mers hak getire...

tamam canım
ben anayasadan soru bankalarına başlamadım daha
çunku daha konuyu kavramadım
istesemde çözemem soru bankasını şu an

allah kolaylık versin canım
benim eşim yarın ve sonraki gün izinli x
tütturmuş ayvalık a gidelim diye
ben orada ders çalışamıyorum
ama o da dalmak isityor
benim eşimin tek k hobisi dalmak
bilmiyiorum ne yapacağım
1 2 soru bankası alırım yanıma ama yinede evdeki gibi olmuyor
çunku evde net var
takıldığım anlamını bilmediğim seyleri de girip bakıyorum
ama kayınvaldemde net yok
yanı orada tıkanıp kalıyorum
ders mers hak getire...

Benimde kayınvalideler gelmek istiyorlarmış bana eşime dedim gelirlerse ilgilenemem sınavdan sonra gelsinler en az 10 gun kalırlar gezdirirz :10:yüzdüm yüzdüm kuyruğun geldim artık bunca emek verdim bu iki ayda geçsin gelsinler dedim şehitlikleri gezmek istiyorlarmış Eylül'de hava ılık olur daha rahat gezeriz şimdi çok sıcak hem Ramazan giriyor zor yani annemler çağırıyor gıtmıyorum 20 gun çıktık tatile icim icimi yedi ders hak getire eşi de Edirne'ye gezmeye gitmek istiyor herseyi sınavdan sonra diye erteledim yapacak birşey yok :51:Çok ısrar ederse esın git degisiklik olur benimki Allah'tan ısrar etmiyor tamam dedi:31:

Benimde kayınvalideler gelmek istiyorlarmış bana eşime dedim gelirlerse ilgilenemem sınavdan sonra gelsinler en az 10 gun kalırlar gezdirirz :10:yüzdüm yüzdüm kuyruğun geldim artık bunca emek verdim bu iki ayda geçsin gelsinler dedim şehitlikleri gezmek istiyorlarmış Eylül'de hava ılık olur daha rahat gezeriz şimdi çok sıcak hem Ramazan giriyor zor yani annemler çağırıyor gıtmıyorum 20 gun çıktık tatile icim icimi yedi ders hak getire eşi de Edirne'ye gezmeye gitmek istiyor herseyi sınavdan sonra diye erteledim yapacak birşey yok :51:Çok ısrar ederse esın git degisiklik olur benimki Allah'tan ısrar etmiyor tamam dedi:31:
anladım canım,
ben diyemezdim galiba sınavdan sonra gelsinler diye

bende zaten çocuklar var
çoçuksuz birinin ders çalışması gibi yoktur
otur kalk yapıyorum ben hep

anladım canım,
ben diyemezdim galiba sınavdan sonra gelsinler diye

bende zaten çocuklar var
çoçuksuz birinin ders çalışması gibi yoktur
otur kalk yapıyorum ben hep

Gelirlerse ilgilenemiycem Eylül'de gelsinler dedim eşimde görüyor evde durumumu hak veriyor canım keyfimden gelmesinler demiyorum ki onlarda biliyor durumu :6:En kritik doneme giriyoruz bu zamanlar çok önemli artık bizim için bir memur olayım isterlerse her ay gelsinler :31:Cocuk olmaması benim için avantaj dediğin gibi cocukta olsa daha zor olur calismam allahhepimize kolaylık versin :16:

Şu kayınvalidelerin gelmesine bi de üstüne üstlük kalmalarına sinir oluyorum artık. :30: Aöf ye çalışırken zehir zıkkım ettiler .Sonraki ayda sık sık gelip kaldılar eşimde bıktı .bahaneler uyduruyor artık gelmesinler diye.
İki haftadır üç haftadır yoklar anca kendime geldim.Temizlikti bilmem neydi. Allah kolaylık versin sizlere .inşallah çalışmak için bol vaktiniz olur

Şu kayınvalidelerin gelmesine bi de üstüne üstlük kalmalarına sinir oluyorum artık. :30: Aöf ye çalışırken zehir zıkkım ettiler .Sonraki ayda sık sık gelip kaldılar eşimde bıktı .bahaneler uyduruyor artık gelmesinler diye.
İki haftadır üç haftadır yoklar anca kendime geldim.Temizlikti bilmem neydi. Allah kolaylık versin sizlere .inşallah çalışmak için bol vaktiniz olur

kalma işlerine bende acayip sinir olurum yaaaa herkes bi gitsin yuvasında uyusun lütfen gezmeyse gezme yani o da günlerce sürmemeli 2 gün en fazla ziyaret zamanı olmalı bence . . .

okim x yayını alim mi yani al dersen alıcam . vtandaşlıktan . . . napim ?

kalma işlerine bende acayip sinir olurum yaaaa herkes bi gitsin yuvasında uyusun lütfen gezmeyse gezme yani o da günlerce sürmemeli 2 gün en fazla ziyaret zamanı olmalı bence . . .

sabun ben dişimi sıka sıka ancak 75 doğru yapabildim denemeden az önce
itaraf edeyim ço k zordu
hele türkçe bana ter attırdı
kimbilir kimine göre ne basıtti sorular ama bana zor geldi

sabun denemeleri alınca
aynı saatte sözleşelim
sanki beraber sinava girmiş gibi ne dersin

Valla bu sinav benim için çok önemli canım kusura bakmasın kimse ben kendi ailem icinde aynı fedakarlığı yapıyorum gıtmıyorum yakın olmasına rağmen onlarda gelmiyor arada görüşüyoruz 10 gun burdurdayiz zaten sınavdan sonra gelsinler şimdi ilgilenmem keyfimden kabul etmemezlik yapmıyorum gezmek herzaman olur ama bu sinav için ben keske sunuda çözseydim çok çalışsaydım iyi degerlendirseydim demek istemiyorum :31:
Sabuncum Al canım 2.5 tl falan ben hepsini bir aldım zararını görmessin faydası olur ozetbkitabin yoksa kesin al bende pegem var bide ama farklı kaynaktan yararlanayım diye aldım ikisini harmanliyorum :6:ben memnunum tavsiye ederim

sabun ben dişimi sıka sıka ancak 75 doğru yapabildim denemeden az önce
itaraf edeyim ço k zordu
hele türkçe bana ter attırdı
kimbilir kimine göre ne basıtti sorular ama bana zor geldi

sabun denemeleri alınca
aynı saatte sözleşelim
sanki beraber sinava girmiş gibi ne dersin

Hangi yayını çözdün canım :ssz:

Kızlar size bişi sormak istiyorum (sabunk,okyanus,adilemir,quiet vs...) :1: Çok iyi hazrlandnz gördüğüm kadaryla 1 yıldr çalışıyorsunz inşallah emeklernzn karşlğnı alırsnz kızlar. Ben merak ettim bu ilk hazrlanışınız mı daha önce de kpss ye girmşsnzdir daha önce girişinzde ne kadar çalşmştnz kaç puan almştnz? İlk kez bu kadar iyi çalışıyorsunz galiba... Bide çoğunz evlisinz azminze hayranım.. inşallah ben seneye kadar derslerden temel yapıcam... bi daka ki sınav yılı inşallah ben de sizin gibi düzenli hazrlanıcam :9: Belki o zamana evlenmş olurum :9: evlenncede çalışılabileceğini sizden gördüm.... İnşallah bu yıl kazanıp gidinde bana daha çok azim gelsn arkanzdan bende geleyim:39:

Son düzenleme:
Kızlar size bişi sormak istiyorum (sabunk,okyanus,adilemir,quiet vs...) :1: Çok iyi hazrlandnz gördüğüm kadaryla 1 yıldr çalışıyorsunz inşallah emeklernzn karşlğnı alırsnz kızlar. Ben merak ettim bu ilk hazrlanışınız mı daha önce de kpss ye girmşsnzdir daha önce girişinzde ne kadar çalşmştnz kaç puan almştnz? İlk kez bu kadar iyi çalışıyorsunz galiba... Bide çoğunz evlisinz azminze hayranım.. inşallah ben seneye kadar derslerden temel yapıcam... bi daka ki sınav yılı inşallah ben de sizin gibi düzenli hazrlanıcam :9: Belki o zamana evlenmş olurum :9: evlenncede çalışılabileceğini sizden gördüm.... İnşallah bu yıl kazanıp gidinde bana daha çok azim gelsn arkanzdan bende geleyim:39:

ben daha önce kpss sınavına hic girmedim canım
4 ay oldu ben başlayalı
sende devam et
çok farkeder sinava kadar

okyanışcum
peğem akademi lisans soruları çözdüklerim
posta gazetesi bir ara vermişti
ben o zaman biriktirdim
40 tane falan var
daha 10 tanesini çözmüşümdür

Back
X