2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ben daha önce kpss sınavına hic girmedim canım
4 ay oldu ben başlayalı
sende devam et
çok farkeder sinava kadar

okyanışcum
peğem akademi lisans soruları çözdüklerim
posta gazetesi bir ara vermişti
ben o zaman biriktirdim
40 tane falan var
daha 10 tanesini çözmüşümdür

Ben hep alıp coZdum onları aldığım gun coZdum gecen gun attım hepsini birsuru birikmiş :1:Kitapta çok bende görsen kütüphane gibi :6:

sabun ben dişimi sıka sıka ancak 75 doğru yapabildim denemeden az önce
itaraf edeyim ço k zordu
hele türkçe bana ter attırdı
kimbilir kimine göre ne basıtti sorular ama bana zor geldi

sabun denemeleri alınca
aynı saatte sözleşelim
sanki beraber sinava girmiş gibi ne dersin

cnm harika olur da ben şu an dershane denemelerine giriyorum dershane denemelerim bitmedi son ay söylediğin gibi yapmayı düşünüyorum cnm ben . . . birlikte yapabiliriz her güne 1 deneme saat 14 de . . .

Kızlar size bişi sormak istiyorum (sabunk,okyanus,adilemir,quiet vs...) :1: Çok iyi hazrlandnz gördüğüm kadaryla 1 yıldr çalışıyorsunz inşallah emeklernzn karşlğnı alırsnz kızlar. Ben merak ettim bu ilk hazrlanışınız mı daha önce de kpss ye girmşsnzdir daha önce girişinzde ne kadar çalşmştnz kaç puan almştnz? İlk kez bu kadar iyi çalışıyorsunz galiba... Bide çoğunz evlisinz azminze hayranım.. inşallah ben seneye kadar derslerden temel yapıcam... bi daka ki sınav yılı inşallah ben de sizin gibi düzenli hazrlanıcam :9: Belki o zamana evlenmş olurum :9: evlenncede çalışılabileceğini sizden gördüm.... İnşallah bu yıl kazanıp gidinde bana daha çok azim gelsn arkanzdan bende geleyim:39:

inşallah cnm dua et bize . . .
ben 2 yıl önce 2 ay çalışarak girmiştim 76 aldım pek bi şeye yaramadı cnm . . . doğal olarak . . .

kızlar size soru yazayım ben bugünkü denememden
yapamadım bu soruyu
aşağıdatti cümlelerin hangisinde anlatım bozukluğu vardır
a,yurdumuz ,kuzeyden gelen soğuk ve yağışlı hava etkisine girdi
b.evdekilere haber vermeden sokağa çıkan küçük kız ,herkesi korkuttu
c.elimizden ğeldiğince kimsesizlere yardım ediyoruz
d.gözlerim iyi görmediği için küçük kazalar yaşıyorum
e.spor haberlerinin ardından sevdiğim film başlıyor

Kızlar size bişi sormak istiyorum (sabunk,okyanus,adilemir,quiet vs...) :1: Çok iyi hazrlandnz gördüğüm kadaryla 1 yıldr çalışıyorsunz inşallah emeklernzn karşlğnı alırsnz kızlar. Ben merak ettim bu ilk hazrlanışınız mı daha önce de kpss ye girmşsnzdir daha önce girişinzde ne kadar çalşmştnz kaç puan almştnz? İlk kez bu kadar iyi çalışıyorsunz galiba... Bide çoğunz evlisinz azminze hayranım.. inşallah ben seneye kadar derslerden temel yapıcam... bi daka ki sınav yılı inşallah ben de sizin gibi düzenli hazrlanıcam :9: Belki o zamana evlenmş olurum :9: evlenncede çalışılabileceğini sizden gördüm.... İnşallah bu yıl kazanıp gidinde bana daha çok azim gelsn arkanzdan bende geleyim:39:[/QUOTE

Ben 2010 da kayıt yaptırdım ama girmedim sinav yine kopyadan kasıma ertelenmişti bende başka sehirde ise girdim o haftasonu gelemedim zaten çalışmamıştım bu yıl çalıştım sana söyle söyleyin canım Ekim'de evlendim balayina gittik Kasım' sonu ders çalısmaya başladım ben Obama'ndan beri calisyorum:8:

yapamadım bu soruyu

cvp a mı cnm???

cnm harika olur da ben şu an dershane denemelerine giriyorum dershane denemelerim bitmedi son ay söylediğin gibi yapmayı düşünüyorum cnm ben . . . birlikte yapabiliriz her güne 1 deneme saat 14 de . . .

inşallah cnm dua et bize . . .
ben 2 yıl önce 2 ay çalışarak girmiştim 76 aldım pek bi şeye yaramadı cnm . . . doğal olarak . . .

tamam canım bende almadım kitabı
ben de acele etmek isetmiyorum
çünkü konularım bitmedi

ay sonu olur daha ileri bir tarih olur fark etmez

saat 14 iyi
küçük o saatte öğlen uykusunua yatıyor

Kızlar size bişi sormak istiyorum (sabunk,okyanus,adilemir,quiet vs...) :1: Çok iyi hazrlandnz gördüğüm kadaryla 1 yıldr çalışıyorsunz inşallah emeklernzn karşlğnı alırsnz kızlar. Ben merak ettim bu ilk hazrlanışınız mı daha önce de kpss ye girmşsnzdir daha önce girişinzde ne kadar çalşmştnz kaç puan almştnz? İlk kez bu kadar iyi çalışıyorsunz galiba... Bide çoğunz evlisinz azminze hayranım.. inşallah ben seneye kadar derslerden temel yapıcam... bi daka ki sınav yılı inşallah ben de sizin gibi düzenli hazrlanıcam :9: Belki o zamana evlenmş olurum :9: evlenncede çalışılabileceğini sizden gördüm.... İnşallah bu yıl kazanıp gidinde bana daha çok azim gelsn arkanzdan bende geleyim:39:[/QUOTE

Ben 2010 da kayıt yaptırdım ama girmedim sinav yine kopyadan kasıma ertelenmişti bende başka sehirde ise girdim o haftasonu gelemedim zaten çalışmamıştım bu yıl çalıştım sana söyle söyleyin canım Ekim'de evlendim balayina gittik Kasım' sonu ders çalısmaya başladım ben Obama'ndan beri calisyorum:8:

cnm ben de matematk problemimi halletcem inşallah 2013 e kadar.... 2013 den 2014 e kadar da artık çalışırım artık sizin gibi... Allah yardmcımz olsun:31:

yapamadım bu soruyu

Bana d gibi geldi:26:

bir soru daha
aha da bunu da yanlış yaptım denemede ben

of nolcak benim türkçe ile halim

1,konuşmak insanın diğer insanlarla iletişim kurmasını sağlayan en önemli araçtır .2.duyguları ,düşünceleri ve istekleri ifade etmenin en kolay yoludur .3,konuşmacının etkileyiciliği ve gücü ise konuşmacıya aittir.4.dil sistemi aslında başlı başına birer mucizedir 5.dil ,diş,damak ve dudak gibi organların yardımıyla da konuşmasına şekil verir konuşmacı

bu parcadaki numaralı çümelelrden hangisi düşüncenin akışını bozmaktadır
1
2
3
4
5

Son düzenleme:
bir soru daha

1,konuşmak insanın diğer insanlarla iletişim kurmasını sağlayan en önemli araçtır .2.duyguları ,düşünceleri ve istekleri ifade etmenin en kolay yoludur .3,konuşmacının etkileyiciliği ve gücaü ise konuşmacıya aittir.4.dil sistemi aslında başlı başına birer mucizedir 5.dil ,diş,damak ve dudak gibi organların yardımıyla da konuşmasına şekil verir konuşmacı
1
2
3
4
5

4 diyorum ben buna :44:

bir soru daha

1,konuşmak insanın diğer insanlarla iletişim kurmasını sağlayan en önemli araçtır .2.duyguları ,düşünceleri ve istekleri ifade etmenin en kolay yoludur .3,konuşmacının etkileyiciliği ve gücaü ise konuşmacıya aittir.4.dil sistemi aslında başlı başına birer mucizedir 5.dil ,diş,damak ve dudak gibi organların yardımıyla da konuşmasına şekil verir konuşmacı
1
2
3
4
5

bu 4 mü peki :26: bu da yanlış çıkmasın yaw

bir soruda coğrafya da n sorayım

1 ,sanayide çalışanların oranının artması
2.türizm ğelirlerinin artması
3.dış ticaret açığının azalması

özelliklerinden hangileri türkiye ni n sanayıleşmekte olduğuna kanıtttır
yanlız 1
yanlız 2
yanlız 3
1ve 2
1ve3

sizde soru ekleyin ama yaf

ben bir tane daha ekliyorum

türkiyenin en fazla ihracat yaptığı devlet hangisidir
pakistan
avusturya
almanya
rusya
yunaniistan

türkiyenin iç bölgelerindeki sulanabilen tarım alanlarının ekonomisinde aşağıdaki tarım ürünlerinden hanğisi daha büyük bir paya sahiptir
a,zeytin
b,tütün
c,şekerpancarı
d.fındık
e,mısır

birde bir soru vardı arkadaşalır doğru diye eminin güyya ama yanlış diyor cevabımı

bir sekil vermiş
hani kırıklı dağlar horst ve graben ya
yükselen kısım hors
çöken kısım graben olarak işaretledim
ama
tam tersini ceva p olarak almış kitapçık
yükselen kısma graben .,alcalan kısma horst demiş
siz nasıl biliyorsunuz

Back
X