evet canım memurluk gıbısı yok ozel zor para vermezler zorlarlar gecesı gunduzu yok mesai parası yok ızın yok yokda yok...
bende ikt mezunuyum alan sınavı ıyı hos ama bır fakulteyı bır sınavda ver dıyorlar remen hadı yaptık dıyelım ama sonra kurumlar uyyenıden sınava alıyorlar mulakat yapıyorlar olmadı torpiillilerden kaln birkaç kadroya gırebılırsen ne ala merkezı atama derdıne dustuk o nedenle ınsallah bu sene olmasada 2014 te olur hayırlısı hakkımızda.
evettt aynen oyle gy blm ağırlık verın demısler dershanelerde ogrencıler turkceyle cok ugrasmaz bende ugrasmadı8m orta hallı dılbılgısı cıkıyor onlarıda yapabılırım bır ıkıde kalsın nolcak dıyordum rfesmen agzım acık kaldı sınavda

bende ıhtıyac ogrencısıydım ankarada merkezde benım netlerde 95-105 arasıydı kpss de ıse ne vakıt yettı ne de mat ıle tr oyle geldı apıştım 83 net falan cıkarabıldım sanıyorum turkce ıle matematık benı telef ettı neyse hakkımızda hayırlısı bakalım. evet önlısans lıse lısans ayırmıyor pek osym hepsıne bakmalı keza cıkmıs sorularda hepsınıde cozduk ama yınede yeterlı olmadı