2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

basım agrıyo kııııı :(

Geçmiş olsun cnm:nazar:
Sıcaklardandır.. Bende bugün uykusuzum acayip bi halim var...:ssz: doğuanadolu bölgesinin soruları var çözülecek ve içanadolu bölgesi var bugün tamamlayıp yarın tekrar edicem..... pazar günüde inkılap tarihine kadar geldiğim tarihin o kısmını tekrar edicem pazartesi inşallah inkılap tarihine başlıycam...

Cnm daha yaşın çok gençmiş ama tabi herkesin hayat şartları farklı.. Kimi 30 yaşında bekar sorumluluğu yok kafası rahat kimide 20 yaşında evli kendince sorunları var... Zaten çocuk başlıbaşına bi sorun.. Allah yardımcın olsun cnm inşallah netleri tez vakitte artırtıp atanırsın.. Eşinde kpss çalışıyor mu cnm? Cnm 2 yıllıkların diplomasında Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi yazıyor ama lisans da işletme iktsat fakültesi yazıyor bi ayrım oluyor oradan mı ne kaynaklanan bişey vardı bazı bölümler 3001 e giriyo aöf den o yüzden olablr mi demiştim ama değilmiymş değilse sevindim.. inşallah halkla ilişklerde tabanlar çok yüksek değildr.. Rabbim yardımcın olsun cnm

Bende 30 yaşındayım evliyim allahtan çocuk yok ama bu sene atanmam lazım ya atanıcam ya atanıcam başka çaresi yok :)

Mutlak değer sorularını yapamıyorum yaaa ne yapmam lazımmm halbuki kolay gibi ama bi kafam basmıyor şimdi yine mutlak değer konu anlatımı video izledim soru çözicem ama yapamıyorumm :(

cnm vatandaşlıktan 12 soru çıkıyo ya 2-3 ü de güncel yani . . .

:)ben tarıhını anladım heralde :)) ama vatandaşlığıda hepsini çözdüremez hoşşşş piyasadakı hıcbır yayın butun soruları cozdurmez ya :)

lisans kpss sonuçları bugün açıklanacak diyorlardı sonuçlar açıklandı mı kızlar???

yok canım mumkun degıl en erken 3 falan dıyorlar ama ben 7 sınden once acıklanmaz dıyorum.

Bende 30 yaşındayım evliyim allahtan çocuk yok ama bu sene atanmam lazım ya atanıcam ya atanıcam başka çaresi yok :)

inşallah cnm inşallah atanırsu-ın matematiğide temelden çalştın hallettin epey.. emeklerinin karşılığını alırsın inşallah cnm.. önlisans mısın cnm?? neyden gireceksn??

inşallah cnm inşallah atanırsu-ın matematiğide temelden çalştın hallettin epey.. emeklerinin karşılığını alırsın inşallah cnm.. önlisans mısın cnm?? neyden gireceksn??

önlisans ve 3001 giricem en az hedefim 95 ama alamam o kadar sanmıyorum yüksek bir puan mat. az yaptığım için imkansız gibi birşey 95 almak.. Bölüm banka ve sigorta en kötü bölüm nerden girip okuduysam çok şansızım

merhaba kızlar bende önlisanstan girecem kpss ye.. rafineri ve petrokimya mezunuyum sadece kendi alanımla ilgilimi tercih yapabilirim yoksa başka alanları da verebilirmiyim bu konuda hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim herkese :)

l-2l+l-3-(-4)l-l-5-(-4)l

bu soru mesela işaretleri nasıl oluyor mutlak değerde nasıl çıkıyor hep pozitif olur mutlak değer değil mi ama nasıl yapıyoruz

önlisans ve 3001 giricem en az hedefim 95 ama alamam o kadar sanmıyorum yüksek bir puan mat. az yaptığım için imkansız gibi birşey 95 almak.. Bölüm banka ve sigorta en kötü bölüm nerden girip okuduysam çok şansızım

Cnm açıköğretimden mi okudun?? Aslında bankacılık kendi kodundan alıyor olması laızm.. Malesef bende 3001 ciyim cnm:5: sırf 3001 den kurtulmak için açıköğretim iktisat okuyorum ama lisans kpss de çok zor oluyor:5: skandallar oluyor.. sorular her yıl zorlaşıyor.. vs... inşallah hedeflediğin puanı alırsn cnm

Cnm açıköğretimden mi okudun?? Aslında bankacılık kendi kodundan alıyor olması laızm.. Malesef bende 3001 ciyim cnm:5: sırf 3001 den kurtulmak için açıköğretim iktisat okuyorum ama lisans kpss de çok zor oluyor:5: skandallar oluyor.. sorular her yıl zorlaşıyor.. vs... inşallah hedeflediğin puanı alırsn cnm

yok aöf okumadım örgün okudum şuan aöf 4'e geçtim banka bölümünden eleman pek alınmıyor hatta hiç alınmıyor o yüzden 3001 den tercih yapıyorum bende, biliyosun ki 3001 puanları çok yüksek şans artık

l-2l+l-3-(-4)l-l-5-(-4)l

hımm şöyle oluyor heralde bilen yanlışım varsa düzeltsin

+2-3+4-5+4=2 mi oluyor cevabı cevap 2'miş ama doğru yapmışım bu sorunun çözümü yok izlediğim yol doğrumu bilen varsa cevaplayabilir mi?

hazır matematikten konu açılmışken bende bi soru sorucam:1: ama benim ki çok basit bi soru:1: hala bi arpa boyu ilerleyemedim:1: rasyonel sayılardayım toplama çıkarmayı halletmde çarpmaya geldim ama çarpmayı anlayamadım:5:

$K.kulbü.webp$Kadnlar kul..webp

Bu sorulara kim bakıcak:17:

Mutlak değer sorularını yapamıyorum yaaa ne yapmam lazımmm halbuki kolay gibi ama bi kafam basmıyor şimdi yine mutlak değer konu anlatımı video izledim soru çözicem ama yapamıyorumm :(

l-2l+l-3-(-4)l-l-5-(-4)l

bu soru mesela işaretleri nasıl oluyor mutlak değerde nasıl çıkıyor hep pozitif olur mutlak değer değil mi ama nasıl yapıyoruz

hep + olarak cıkması gerekıyrsa ne yaparız eğerki içerdeki işllem sonucu - çıktıysa - ile çarpıp çıkaracağız

l-2l+l-3-(-4)l-l-5-(-4)l
2 + l-3+4l - l-5+4l
2+1-1
2

Back
X