2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

çoğu giti azı kaldı okyonuscum :10:

Panik olmaya başladım :18:Anayasadn bir konum kaldı onuda tamamlayıp tekrarlara başlıcam artık biraz geometri bakicam :31:Hergün bir deneme coZuyorum bir kaç hafta sonra 2ye çıkartıcam :31:Sen napiyosun canım?

Panik olmaya başladım :18:Anayasadn bir konum kaldı onuda tamamlayıp tekrarlara başlıcam artık biraz geometri bakicam :31:Hergün bir deneme coZuyorum bir kaç hafta sonra 2ye çıkartıcam :31:Sen napiyosun canım?

olucak olucak senin memurlauğun bak gör :34:
napıyım bende alışveriş yapıyorum netten bende işe yoğunlaştım kadro için öle geçinip gidiyorum :31:

hoşbulduk canım.kendimi kapattım biraz derse verdim ama hala emin olamıyorum bi türlü :5::5: geçsede kurtulsam artık yaaaaa:52::52:
senin nasıl gidiyor çalışmalar

Cnm bende tam olarak kpss çalşmaya haziranda başladım.. Konularım eylüle kadar ancak yetişecek sanırım deneme vs. yapamamış olucam:19:
ben 26 olucam yaşlımyım bak şmdi :60:
zaten 10 sene 26 olucam kimse kararımdan vazgeçiremez beni :52:
şaka maka 1 sene olmuş topiği açalı valla yardımlaştık tatlım saolsun kızlarda iyi niyetli hepimiz destek olduk birbirimize :13:

Cnm evet 1 yıl olmuş :1: Ben 7 aydır takip ediyorum burayı ve 7 ayda çok şey öğrendim bu topikten:nazar: Quiet sen napıyorsun sınav iptal edilecek mi sence???

merhaba kızlar bende önlisanstan girecem kpss ye.. rafineri ve petrokimya mezunuyum sadece kendi alanımla ilgilimi tercih yapabilirim yoksa başka alanları da verebilirmiyim bu konuda hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim herkese :)

Cnm mrb. bende önlisansdan gircem:6:
Cnm senin bölümden kaç kişi alıyorlar bilmiyorum kendi kodun alım yapıyordur herhalde... ama hem kendi kodundan alım oluyorsa kendi kodundan hem de 3001 (herhangi bi önlisans mezunu olma şartı aranan kadrolar) seçebilirsin sadece... KPSS 2012/1 Tercih Rehberi - Memurlar.Net bu arama motoruna bilgilerini yaz bak cnm..

Cnm bende tam olarak kpss çalşmaya haziranda başladım.. Konularım eylüle kadar ancak yetişecek sanırım deneme vs. yapamamış olucam:19:

Cnm evet 1 yıl olmuş :1: Ben 7 aydır takip ediyorum burayı ve 7 ayda çok şey öğrendim bu topikten:nazar: Quiet sen napıyorsun sınav iptal edilecek mi sence???

valla canım hiç umudum yok haberler bile gösterilmiyo artık üstü kapandı gitti.2014 e bakıcaz artık :9:
bu arada işe yoğunlaştım kadroya geçmek için çabalıyom bi yandan uygun eşya falan bakıyorum öle yani canım :12:

valla canım hiç umudum yok haberler bile gösterilmiyo artık üstü kapandı gitti.2014 e bakıcaz artık :9:
bu arada işe yoğunlaştım kadroya geçmek için çabalıyom bi yandan uygun eşya falan bakıyorum öle yani canım :12:

Cnm sen zaten bankacılığı daha çok istiyordun inşallah kadroya geçersin cnm... Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor tatlım nişanlandınz mı ne yaptınz??? Düğün ne zaman??

Cnm sen zaten bankacılığı daha çok istiyordun inşallah kadroya geçersin cnm... Düğün hazırlıkları nasıl gidiyor tatlım nişanlandınz mı ne yaptınz??? Düğün ne zaman??

memur olsaydım daha güzel olurdu tabi gerçi bu da memurluk gibi :55:
canım sevdiceğim terfi aldığı için sözdü nişandı ertelenmek zorunda kaldı çünkü 2 ay nerdeyse izinsiz çalıştı bide ramazan oldu.artık bu sene isteme söz yapıcaz.benim kpss de yalan olduğu için kasım ataması olmıcak.sıkıştırmaya gerek görmedik.seneye bahar nişan yaz düüğün düşünüyos inşallah planımız olur :16:

bnde başladım iyice araştırmaya.eylül gibi beyaz eşyaya giricez.bende bu ay sonu yemek takımı tencereleri falan alıcam sıkışmadan bitsin taksitleri büyük eşyalar kalıyo zaten sonrasında:34:
siz naptınız bakalım :29:

canım sevdiceğim terfi aldığı için sözdü nişandı ertelenmek zorunda kaldı çünkü 2 ay nerdeyse izinsiz çalıştı bide ramazan oldu.artık bu sene isteme söz yapıcaz.benim kpss de yalan olduğu için kasım ataması olmıcak.sıkıştırmaya gerek görmedik.seneye bahar nişan yaz düüğün düşünüyos inşallah planımız olur :16:

bnde başladım iyice araştırmaya.eylül gibi beyaz eşyaya giricez.bende bu ay sonu yemek takımı tencereleri falan alıcam sıkışmadan bitsin taksitleri büyük eşyalar kalıyo zaten sonrasında:34:

Cnm inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz:16: Bizde bi ayrılıp bi barışıyoruz cnm malesef:ssz: Şu an da kütahyada nişanlım memleketine geldi... önümüzdeki hafta içi bi gün buraya gelecek fethiyeye... 12 kasımdan beridir görüşmüyoruz cnm ağustosun 12 sinde 9 ay olacak:5: ayın 5 i gibi gelicek işte bakalım konuşucaz düğün meselelerini... Güneydoğuda iyice değişti kafayı yedi sanki... evlilik hakkında artık hiç konuşmuyor:5: Benim sormamla açılıyor konu... Bilemiyorum neden böyle:15: başka kız mı var desem sürekli telefonla konuşuyoruz bi gün boyunca.. başka bi kız olsa zaten anlarım kaç yıldr beraberz.... Biz hiç bu kadar çok birbirimzi görmemezlk yapmazdk. önceden ıspartadayken 2 haftada bi gelirdi en fazla 1 ay görüşemediğimz oluyordu ama 9 ay dile kolay:14: galiba uzun zamandr görüşemedğimzden ilişkimz yıpranmaya başladı... Bende de sıkılma gibi bişeyler oluştu sanki... ama hani aşk sevgi hala var ama sıkıldım galiba görmüyoruz ya kaç aydr birbrmzi o yüzden oldu galiba..... Bi gelsede konuşsak sorunlarımzı halletsek... Yüzyüze 1 dk konuşmak telefonda 10 saat konuşmaya bedel... Gözlerine baktğmda bile konuşmasına gerek kalmıyor:69: Çoookkk özledim :19:

Son düzenleme:
Cnm inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz:16: Bizde bi ayrılıp bi barışıyoruz cnm malesef:ssz: Şu an da kütahyada nişanlım memleketine geldi... önümüzdeki hafta içi bi gün buraya gelecek fethiyeye... 12 kasımdan beridir görüşmüyoruz cnm ağustosun 12 sinde 9 ay olacak:5: ayın 5 i gibi gelicek işte bakalım konuşucaz düğün meselelerini... Güneydoğuda iyice değişti kafayı yedi sanki... evlilik hakkında artık hiç konuşmuyor:5: Benim sormamla açılıyor konu... Bilemiyorum neden böyle:15: başka kız mı var desem sürekli telefonla konuşuyoruz bi gün boyunca.. başka bi kız olsa zaten anlarım kaç yıldr beraberz.... Biz hiç bu kadar çok birbirimzi görmemezlk yapmazdk. önceden ıspartadayken 2 haftada bi gelirdi en fazla 1 ay görüşemediğimz oluyordu ama 9 ay dile kolay:14: galiba uzun zamandr görüşemedğimzden ilişkimz yıpranmaya başladı... Bende de sıkılma gibi bişeyler oluştu sanki... ama hani aşk sevgi hala var ama sıkıldım galiba görmüyoruz ya kaç aydr birbrmzi o yüzden oldu galiba..... Bi gelsede konuşsak sorunlarımzı halletsek... Yüzyüze 1 dk konuşmak telefonda 10 saat konuşmaya bedel... Gözlerine baktğmda bile konuşmasına gerek kalmıyor:69: Çoookkk özledim :19:

ah canım hep aynı dert ben 2 ay sevdiceğimin sadce sesini duydum msnde bile görüşemedik izin yok bulunduğu yerde net yok çok sıkıntı çektik bizde :ssz:
sonra 1 saat msnde görüştük hiç bişey olmadı sanki :27: bi de kavuştuk mu tamamdır.bizde 3 ayı geçti el ele tutuşamıyoruz.evlilik konusunda çok konuşmuyoruz bende konuşmuyorum çünkü zor zamanlardan geçiyo ben konusunu açsam ondan dolayı evlenemiyoruz diye düşüncek diye açmıyorum bile.azcık sabrediceksin canım.ben resimlerimize bile bakmıyorum düşün halimi yoksa kendie gelemiyorum çünkü :ssz:

ah canım hep aynı dert ben 2 ay sevdiceğimin sadce sesini duydum msnde bile görüşemedik izin yok bulunduğu yerde net yok çok sıkıntı çektik bizde :ssz:
sonra 1 saat msnde görüştük hiç bişey olmadı sanki :27: bi de kavuştuk mu tamamdır.bizde 3 ayı geçti el ele tutuşamıyoruz.evlilik konusunda çok konuşmuyoruz bende konuşmuyorum çünkü zor zamanlardan geçiyo ben konusunu açsam ondan dolayı evlenemiyoruz diye düşüncek diye açmıyorum bile.azcık sabrediceksin canım.ben resimlerimize bile bakmıyorum düşün halimi yoksa kendie gelemiyorum çünkü :ssz:

Cnm evet haklısın... Hayırlısıyla kavuşuruz inşallah:16:

Demin topiği baştan okuduum özet geçtim:1: 5 ocaktan beri takip ediyormuşum burayı:1: O zamandan beri kpss yi sıkı sıkı çalşsaydım keşke :5:

Cnm evet haklısın... Hayırlısıyla kavuşuruz inşallah:16:

Demin topiği baştan okuduum özet geçtim:1: 5 ocaktan beri takip ediyormuşum burayı:1: O zamandan beri kpss yi sıkı sıkı çalşsaydım keşke :5:

canım zaten sen başta çalışıyodun kendine çok güzel bi yol çizdin.matı temellden öğrenip 2014 e asıl hazırlanıcaksın ve bence en iyisini yaptın :34:

canım zaten sen başta çalışıyodun kendine çok güzel bi yol çizdin.matı temellden öğrenip 2014 e asıl hazırlanıcaksın ve bence en iyisini yaptın :34:

Ne bileyim cnm öyle aslında ama bu yıl girenlerin çoğu hep hayal kırıklığına uğradı ya bende de bi ümitszlk oluştu.. Senin mat çok iyidi ve diğerlerine de 1 yıldr çalışıyordun ama umduğun gibi olmadı galiba... O yüzden kendime güvenm gelmiyor... siz benden daha çok bilglisnz tamam bende başladım yol alıyorum ama ne bileyim sizleri böyle ümitsz gördülçe benimde ümidim kırılıyor.... çevremdede var arkadaşlar aynı sen gibi mat. çok iyi diğerlerine de iyice çalşmştı denemelri iyydi ama kız sınavdan ağlayarak çıkmış... böyle şeyler moralimi bozuyor... :41:

Ne bileyim cnm öyle aslında ama bu yıl girenlerin çoğu hep hayal kırıklığına uğradı ya bende de bi ümitszlk oluştu.. Senin mat çok iyidi ve diğerlerine de 1 yıldr çalışıyordun ama umduğun gibi olmadı galiba... O yüzden kendime güvenm gelmiyor... siz benden daha çok bilglisnz tamam bende başladım yol alıyorum ama ne bileyim sizleri böyle ümitsz gördülçe benimde ümidim kırılıyor.... çevremdede var arkadaşlar aynı sen gibi mat. çok iyi diğerlerine de iyice çalşmştı denemelri iyydi ama kız sınavdan ağlayarak çıkmış... böyle şeyler moralimi bozuyor... :41:

canım bu şekilde kötü geçmesi bizim suçlumuz değilki sınav sorularına baktıysan onlar tuhaf.o arkadaşında bende göğsümüzü gererek elimden geleni yaptım diyebiliyoruz.bu gönül rahatlığı daha önemli ve daha iyi emin olabilirsin :34:
o yüzden ümitsizliğe kapılma sakın :20:

Cnm daha yaşın çok gençmiş ama tabi herkesin hayat şartları farklı.. Kimi 30 yaşında bekar sorumluluğu yok kafası rahat kimide 20 yaşında evli kendince sorunları var... Zaten çocuk başlıbaşına bi sorun.. Allah yardımcın olsun cnm inşallah netleri tez vakitte artırtıp atanırsın.. Eşinde kpss çalışıyor mu cnm? Cnm 2 yıllıkların diplomasında Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi yazıyor ama lisans da işletme iktsat fakültesi yazıyor bi ayrım oluyor oradan mı ne kaynaklanan bişey vardı bazı bölümler 3001 e giriyo aöf den o yüzden olablr mi demiştim ama değilmiymş değilse sevindim.. inşallah halkla ilişklerde tabanlar çok yüksek değildr.. Rabbim yardımcın olsun cnm
sağol canım benim ya. Tam emin değilim hala ayırıp ayırmadığını aöfden .Ne olursa olsun elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum işte :31: Eşim kpssye çalışmıyorum.O lise terkti.Şimdi dışardan bitirecek.Allah hepimize yardım etsin :31:

Kızlar birşey sorucam açık öğretimin kodu 9135 miş.Beni 8531 diye örgün olarak yazmışlar kayıt yaparken. Aöf diye ayırmıyor yok öyle birşey demişti beni kayıt eden görevli ama internette böyle şeylerle karşılaştım .Ne yapmalıyım şimdi :26: ;Yanacak mı benim bu sene

Sanırım bi sorun olmayacak.Görevli çok baktı 9135 kodunu bulamadı .Oyüzden örgün 8531 kodunu girdi :/ Bi fikri olan varsa yorumlara açığım yani :31:

Cuma günü gece babanemde kaldık.Dünde oradaydık geç geldik.Kendimi veripte ders çalışma imkanım olmadığı için.Türkçeyi götürdüm yanımda.Sözcükte ve cümlede anlam konularını bitirdim 60 soru çözdüm .:26: hiç çalışamamaktan iyidir napıyım .Bugünde bademciklerim davul gibi :30: tarih çalışmaya devam edicem inşallah :54: Herkese Allah zihin açıklığı versin

Allah kavuştursun kızlar.allah hayırlısıyla yuvanızı kurmayı nasip etsin:123:

Nette bi sitede buldum.Ösymle iletişime geçmiş bölüm kodu fark etmiyor önemli olan nitelik kodu demiş .İnşallah doğrudur.Boşuna strese girdim üç gündür .Zaten ben görevliye dedim kırkkere o da burada başka seçenek yok demişti :/

Son düzenleme:
Herkes harıl harıl ders çalışıyor sanırım .Ben Tarihten ilk 5.üniteyi bitirdim .Çıkan sorulara göre de ilk beş üniteyi tekrar ettim.Şu beyliklerden illa soru çıkıyor onları ezberlemeye çalıştım .Fırsat bulursamda soru çözcem :31: Şu padişah adları hep birbirine benziyor hangisi ne yapmış amma zormuş şu tarih yaa :31: iyice ümidimi kaybediyorum sorulardaki ayrıntıları gördükçe

Son düzenleme:
Back
X