2012 mart anneleri bebeklerini emzirebiliyorlar mı?

hknhkn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
2
0
16
Ankara
29 martta bebeğimi kucağıma aldım. ilk 3 gün sütüm gelmedi sonra çok az gelmeye başladı benim oğlum bir hafta emdi ve zayıfladı. bide sarılık oldu:( doktor tavsiyesiyle mama verdik tabi biberonla şimdi bebeğim beni emmek istemiyor ve sütüm çok azaldı. bende sağma makinası aldım ama 2 saatte bir sağamıyorum vakit yok. sütümü bir an önce arttırmak için ne yapabilirim?

cnım korkma panik olma zaman buldukça emzirmeye çalış hepimizin başına aynısı geldi benim oğlum şuan 2.5 aylık mama meme şeklinde besleniyor çünkü sadece memeyle doymuyor ama bütün gece beni emiyor öğlende mama yiyor mamanın tek kötü yanı aşırı gaz yapıor tavsiyem emzirmeye çalş dereotu bol su süt yapıor bide uyku fırsat buldukça uyu ve huzurlu ol

cnm teşekkür ederim ama benim oğlum beni emmeyi reddediyor:( çünkü sütüm çok az ve bebeğim çok obur :) sütüm ağzını doldurduğunda emiyor ve 2-3 dk sonra memeyi bırakıp ağlıyor. ardından uzun bir sürede emmiyor. bende elektrikli sağma makinası aldım onunla zamanım oldukça sağıyorum ve tabi dinlenmeye pek vakit kalmıyor. acaba sağma makinası sütümü getirir mi?

29 martta bebeğimi kucağıma aldım. ilk 3 gün sütüm gelmedi sonra çok az gelmeye başladı benim oğlum bir hafta emdi ve zayıfladı. bide sarılık oldu:( doktor tavsiyesiyle mama verdik tabi biberonla şimdi bebeğim beni emmek istemiyor ve sütüm çok azaldı. bende sağma makinası aldım ama 2 saatte bir sağamıyorum vakit yok. sütümü bir an önce arttırmak için ne yapabilirim?

Mrb canım.Ben de 30 martta doğum yaptım.İlk on gün sütüm çok az geldi .Doymuyordu.Mama verdik biz de ama her mamadan önce mutlaka süt gelmese de emzirdim.Neredeyse her yarım saattede bir emzirdim ki emmeyi unutmasın diye.Haa bir de mamayı biberonla değil kaşıkla verdim.Sütün gelmesi için sık duş aldım,humana still tea çayı içtim,Günde 4 litreye yakın su içtim,suyun haricinde 2-3 bardak ayran,1-2 bardak komposto ve bir de tahin helvası çok yedim.Çok şükür şu anda süt ile doyuyor.Şu anda humana içmeyi bıraktım ama diğerlerine devam ediyorum ayrıca papatya çayı,ıhlamur ve rezene her gün birer bardak içiyorum.En kısa sürede sütün gelir inş.

bende 12 martta doğum yaptım benimde 2 gün sütüm gelmedi doktor mama verdi ama ben biberonla vermedim şırıngayla verdim emzirir gibi tuttum oğlumun ağzına akıttım mamayı.ben kuru üzüm kompostusu içmiştim her gün 1 sürahiyi bitiriyordum birde rezene çayı içtim günde 1 bardak çok şükür sütüm geldi ve hala emziriyorum oğlumu... inşallah senin sütünde gelir...

Back
X