Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyyy taze annecik gelmişşşseninde martta olcak dimi bebişin ?
benim hesaplamalara göre 25 şubat cnm :) senin nezaman inşallah?![]()
ben daha dr gitmedim yarın gidicem son regl olduğum günden sayarlarsa 3 haziran şu an 6 haftalık ama bilmiyom kova burcunu severim ama balık olursada yapcak bişey yokyarın anlayacağız bakalım
![]()
son adet tarihine göre 9 mart çıkıyo doğum :) hadi hayırlısı olsun, doktor daha doğrusunu söyler tabi. ben de ilk doktora bebişim tam seninki kadarken gitmiştim. inşallah sen de keseyi de içindeki bebişini de görürsün cnm![]()
sen kan testi yapıp mı gittin yoksa önce dr gittin omu istedi testi ? bide üstten ultrasonla baktı dimi ? alt tarafı karıştırmadı dimi![]()
ben daha dr gitmedim yarın gidicem son regl olduğum günden sayarlarsa 3 haziran şu an 6 haftalık ama bilmiyom kova burcunu severim ama balık olursada yapcak bişey yokyarın anlayacağız bakalım
![]()
venüsüm çok sevindim![]()
meraba canım benimde son hastalık tarihim haziranın 3 ü bende 6haftalıgım daha gitmedim doktora pazartesi gidicem haber ver canım doktora gidip gelince bakalım bebiş gözükecekmi
son adet tarihine göre 9 mart çıkıyo doğum :) hadi hayırlısı olsun, doktor daha doğrusunu söyler tabi. ben de ilk doktora bebişim tam seninki kadarken gitmiştim. inşallah sen de keseyi de içindeki bebişini de görürsün cnm![]()
Merhaba hanımlar. Doktorun söylediğine göre benimde doğumum martın 1 veya ikisi ama doktorun korkusu ya 29 şubat olursa :)))) düşünsenize kuzumun 4 yılda bir mi doğum gününü kutlayacağız....neyse biz çoksağlıklı ilerliyoruz maşallah.kalp atışları çok güzel şuanda 10 haftamdayım şikayetlerim azalmaya başlaı. Tek derdim uyku....sizde durumlar nasıl ?