- 20 Haziran 2016
- 6.408
- 10.783
- 248
Sağol aşkım sen nasılsın? Hangi dönemdesin adet oldun mu?Aynen başla bakalım. En azından emin olursun çatladı, çatlamadı derdi olmaz. Kocaman sarıldım sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol aşkım sen nasılsın? Hangi dönemdesin adet oldun mu?Aynen başla bakalım. En azından emin olursun çatladı, çatlamadı derdi olmaz. Kocaman sarıldım sana![]()
Cnm gitsen de kan ver dicek sana bnce saglik ocaginda kan ver pozitif cikarsa doktora bir iki hafta sonra gidersin gozukmez cunku tekrarlasana sabah testiniBir şey soracağım kızlar lütfen bana yardımcı olur musunuz ? Ben 8 yıl önce bir doğum yaptım şimdi çok sağlıklı bir oğlum var, ondan sonra spiral taktırdım ve 2 buçuk ay önce cikarttirdim. İkinci gebeliği düşünüyorum en son bat 19 agustostu şimdi kullandığım programa göre 12 eylülde olmam gerekiyor ama hala olmadım. Bazı belirtilerimde var ama
En önemlisi gecikme. 12 eylülde test yaptım negatif çıktı yarın direkt kan tahlili için doktora gitsem olur mu ? Bu arada 31 ağustosta ilişki yaşadım
Bugün bat bugünümdü canım gelen giden olmadı, beklemedeyimSağol aşkım sen nasılsın? Hangi dönemdesin adet oldun mu?
Gecikme bekleyin bence birazBenim bat yarın kaset test yapsan çıkar mı o var elimde
Daha önce doktora gittiniz mi acabaSabah üzüldüm aşkım zaten boş hissediyorum ama alıştım 9 aydır. Şu an adeti bekliyorum bir an önce olsa da doktora gitsem. Bu ay yumurta takibine başlıcam
Yaptım çıkmadıGecikme bekleyin bence biraz
Merhaba hamile misin acaba sonucunuz ne oldu
test markası ne acaba bende bugün 2 tane yaptım böyle çıktı kan vermesemKızlar bakar mısınız rica etsem bat 10 eylül
Evet hep gidiyorumDaha önce doktora gittiniz mi acaba
Gününüz geçti mi acabatest markası ne acaba bende bugün 2 tane yaptım böyle çıktı kan vermesem Eki Görüntüle 3644338
Benim de bugün du ama awox erken gebelik testi yaptım çıkmadı bekliyorumBenim bat yarın kaset test yapsan çıkar mı o var elimde
Umarım bu sefer gitmeye gerek kalmadan güzel haberi alırsınız inşallahEvet hep gidiyorum
Evet bekliyom hala yok bakalim bazen gecikme de yaşıyorum diye umutlanmiyorimBekle cnm belki vardir iki gun sonra tekrarla olmazsan
her hamilelik farkli oluyor bazisi belirti yasamiyor bazisida cok sanci cekiyor bekle bakalim
Hayır 4 gün var awoxta yaptım dün böyle çıktıGününüz geçti mi acaba
Benimde bugundu hala olmadım test yaptım negatifBugün bat bugünümdü canım gelen giden olmadı, beklemedeyimhep geciktiği için bilmiyorum geçen döngüm 38 sürdü. İnositol işe yaradı mı bilmiyorum
Canım ben aslında bebek için değil çikolata kistlerim olduğu için bekarlıktan beri doktora gidiyorum kontrole. Bebek düşüncemiz başta yoktu ama amh düşük çıkınca elimizi çabuk tutalım dedik. Daha 9 ay oldu bebek düşüncesi bizde ama ben doktorların ısrarıyla tüp bebekte geçirdim negatif oldu. Şimdi kendi halimde takılıyorumUmarım bu sefer gitmeye gerek kalmadan güzel haberi alırsınız inşallahbizde 3 aydır deniyoruz ve üstelik ovulasyon takibi ile internetten araştırdığım kadarıyla doktor için erken diyor ama olmaması beni de şüphelendiriyor gitmek gerekiyor mu bilemedim
Regl belirtisi var mıBenim de bugün du ama awox erken gebelik testi yaptım çıkmadı bekliyorum
Bugün gün için de adet olacak gibi sancılarım oldu ve geri geçti hatta dışarı çıkacaktım akşam o yüzden pet bile taktım dedim olurum rezil olmayayım ama yok hala gelen giden hamilelik belirtim de yok kasık da agrim olmistu ama onlarda şimdiye kadar kalmadı geçtiRegl belirtisi var mı
Hayırlısı olsun inşallah yarın haberleşelim yineBugün gün için de adet olacak gibi sancılarım oldu ve geri geçti hatta dışarı çıkacaktım akşam o yüzden pet bile taktım dedim olurum rezil olmayayım ama yok hala gelen giden hamilelik belirtim de yok kasık da agrim olmistu ama onlarda şimdiye kadar kalmadı geçti