2012 Mart bebişlerimizin isimleri ne olsun??

avci82

meleklerime kavuştum:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.116
3
116
Diğer
arkadaşlar merhaba..mart ayında bir kız bir erkek ikiz bebişlerim olucak Allah ın izniyle..
isim arıyorum farklı ve anlamlı..sizler karar verdinizmi??düşündüğümüz isimleri paylaşalım,birbirimize fikir vermiş oluruz
sevgiler..

Eren güzel bende düşünüyorum Ece kız ismi olarak hoşuma gidiyo. Bakalım alternatifleri değerlendiriyorum ama isim işi çok zormuş insan hiç birşeyi beyenmiyo.
İyi bayramlar..

Erkek: aden,emir,yiğit
Kız :lina,Elif,Ece

Şimdilik bu isimler arasından düşünüyoruz..

bizde 3 isim arasında kaldık kızlar: Eylül, Asya ve Rüya... çok kararsızız, yardımlarınızı bekliorum. artık bi an önce ismiyle seslenmek istiorum minişime

bizde 3 isim arasında kaldık kızlar: Eylül, Asya ve Rüya... çok kararsızız, yardımlarınızı bekliorum. artık bi an önce ismiyle seslenmek istiorum minişime
üçüde çok güzel..ama eylül ve asya daha güzel..soyisminle söyleyince hangisi daha güzel oluyosa onu koyabilirsin..

banada eylül ismi hoş gelıyor.bizimde salih cihad ımız olacak inşallah:)
ne güzel karar vermişsiniz siz..inşallah bizde böyle kesin bi karar veririz biran önce...

Biz de kızımız için İdil ismini düşünüyoruz...İkizleriniz için Derin ve Doruk nasıl?
idil çok kibar ve güzel bir isim..ben doruk ismini sevmiyorum neden bilmiyorum ama söylenişi pek hoş gelmiyo..napıcam ben yaa nerdeyse 6 aylık olduk hiç bi fikrimiz yok hala..korkuyorum son anda mecburiyetten bi ism koymak istemiyorum..

önerilerinizi hala bekliyorum..

emir ve elif güzel bence
baran ve beren olabilir
oğlun için aden yazmışın bizim akrabamızın kızının adı aden ama olabiliyor tabi:)
ikiizolunca daha zor canım rabbim hepinizi bi avazda kurtarsın
bende 2009 mart annesiyim oğlumun adı mehmet batuhan ama sadece batuhanı söylüyoruz çok uzun isim koymayın bence

Kız ismi olarak Belis hoşuma gitti anlamı askın ilk meyvesi. Erkek henüz belli değil ama çok uyumlu olması şart değil anlam önemli tek isim koyucam zaten. Bide ikizlere soylenisi benzer isim koymak doğru değilmiş bi yerde okumuştum.

Slm bizde cok kararsiz kaldik sirasiyla selman omer eymen
Ensar taha talha dusunduk ve eyup ismine karar verdik
Eyup el ensari den dolayi 1bucuk yasindaki oglumun adi da eneS:nazar:

Belis ten vazgeçmek zorunda kaldım anlamı askın ilk meyvesi değilmiş Arapça bilen birine sordum şantaj gibi bir anlamı varmış yani hala isim bulamadım :((((((

bizim oğlumuz geliyo hayırlısıyla, adı Yiğit Tuna olcak işallah :)

hayırlı uğurlu gelsin oğluna..benim eşimde yiğit ismini çok seviyo.. biz karar veremiyoruz bir türlü..inşallah Allah güzel isimler koymayı nasip etsin hepimize..

Kız için Elif Ece düşünüyoruz buna uygun erkek ismi ne olabilir önerilerinizi alabilirmiyim?

Back
X