Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlumuzun ismi SOYKAN ALP olacak.
bizde 3 isim arasında kaldık kızlar: Eylül, Asya ve Rüya... çok kararsızız, yardımlarınızı bekliorum. artık bi an önce ismiyle seslenmek istiorum minişime
üçüde çok güzel..ama eylül ve asya daha güzel..soyisminle söyleyince hangisi daha güzel oluyosa onu koyabilirsin..bizde 3 isim arasında kaldık kızlar: Eylül, Asya ve Rüya... çok kararsızız, yardımlarınızı bekliorum. artık bi an önce ismiyle seslenmek istiorum minişime
ne güzel karar vermişsiniz siz..inşallah bizde böyle kesin bi karar veririz biran önce...banada eylül ismi hoş gelıyor.bizimde salih cihad ımız olacak inşallah:)
idil çok kibar ve güzel bir isim..ben doruk ismini sevmiyorum neden bilmiyorum ama söylenişi pek hoş gelmiyo..napıcam ben yaa nerdeyse 6 aylık olduk hiç bi fikrimiz yok hala..korkuyorum son anda mecburiyetten bi ism koymak istemiyorum..Biz de kızımız için İdil ismini düşünüyoruz...İkizleriniz için Derin ve Doruk nasıl?
bizim oğlumuz geliyo hayırlısıyla, adı Yiğit Tuna olcak işallah :)
Kız için Elif Ece düşünüyoruz buna uygun erkek ismi ne olabilir önerilerinizi alabilirmiyim?