Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende taze annecik adayıyım 5+3 deyim henüz doğuma kadar olan süreci doktor tavsiyelerimizi beraber paylaşalımmı:??
canım benim bende sendenim ama tam kaç haftalık bilmiyorum 5 olması lazım cuma doktora gidicem. söyler inş o zaman son gittiğimde sadece minicik kese görmüştük o kadar sen ne zaman gidiyorsun?
Bende 4+3 hamileyim. nisan ortalarında doğcak inşalah.ama kızlar ben çok asgrasif ve rahatsızım.sizler nasılsınız biraz paylaşalım normalmi bu durum.mesela eşime bakıyorum sanki hiç ilgilenmiyo benle gibi geliyor.şu ar5aqlar iyi değilim bana destek lütfen. ilk çocuğum olcak.![]()
merhaba.ben de 5+1 hamileyim.internette son adet tarihini girince 7 hafta gösteriyo ama ultrasonda dr 5+1 dedi.
kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi
kızlar adetimin 26. günü kanda betachg 88 çıktı, sizce dğer nasıl? doktor bir hafta sonra gel dedi
Selam burada insanın kendiyle aynı duyguları paylaşan insanları bulması çok güzelmiş. Ben hem aranıza yeni katıldım hem de yeni bir anne adayıyım. Benim de henüz bebeğim 6 haftalık. Kese görünüyor. Ama henüz kalp sesini dinleyemedik.bi 10 gün kadar sonra gel dedi doktor. Bakalım... Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşlh..