2012 mart'ta doğum yapacak 37-38-39-40 haftalarında olan anneler :)

tofi82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
167
1
46
İzmir
selam arkadaşlar,36+7 yani 37 haftadayım,epidural aneljezi normal doğum olacak inşallah heyecanla bekliyoruz kızımız Masal 'ı ilk bebeğimiz heyecanlıyım ama tokofobim yok yani korkum,braxton hicks ağrılarım var sanki heran gelecekmiş gibi yani hesaplanılan tarihinden önce olacakmış gibi hissediyorum,eşim heran tetikte,Allah doğum yapacak olan herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir çırpıda kurtarsın...amin.izmir den sevgiler...

Merhaba ben de son 15 gündür her an doğum olacak gibi tetikte bekliyorum. doktorum her an doğum için gelebilirsin dedi 39 haftamız bitti 40. haftamızda gözüküyoruz SATım karışık olduğu için haftamızda karışık haliyle. Dün kontrole gittim ve nst de yine sancı çıkmadı :) Doktorum ayın 9 una kadar bekleyelim olmadı hastaneye yatışını yaparız dedi. Bizim de ilk bebeğimiz olacak inşallah heyecanla bekliyoruz oğlumuzun gelmesini. Allah hepimize hayırlı doğumlar ve evlatlar nasip etsin. Bir avazda kurtuluruz inşallah

Merhaba canım,aynı benm durumum gibi desene aynen benimde biraz karışık yani ilk mens günüm aslında 14 haziran ama ilk takibimi yapan doktor bana 2o si dememi söyledi yani sen takibini 20 haziran olarak tut dedi şu aralar kafamı karıştırmıyor değil aile doktorumda 1 hafta ilerdeyim neyse bakalım hayırlısıyla bekliyoruz bakalım :) artık miyadı gelmiş sizin paşanın sağlıkla gelsin minik kuzucuklarımız inşallah :) tontiliğim nerde bulunuyorsun ? oğluşunuzun ismi ne olacak ? doğum başlarsa haber ver olurmu? Allah bi çırpıda çabucak kolayca doğum nasip etsin hepimize...

senin yine yakınmış tarihlerin :) benim son adet tarihim 9 mayıs ama doktor 9 haziran olarak alıyor :)) çok karışık benim hesap çokkkkkk... sağlıkla doğsunlarda Allah'ın izni ile. son günleri sayıyoruz hayırlısı bakalım. ama pek gelesi yok gibi yeri rahat beyfendinin :) ama tedirgin olmuyor değilim sürekli hareketlerini takip ediorum suyu biter miyadı geçmiştir vs diye ben görevden dolayı diyarbakırdayım. ismimiz Alperen olacak inşallah. inşallah hayırla kurtulup güzel haberler veririz birbirimize.

evet canımcım ya niye böyle oldu 1 ay saymış valla ya benden önce doğacak topiğin yada benden sonra hehe oyy adıda çok güsel sorma bizimkide pek bi rahat gibi gelesi yok zillinin :))) ağrımda oluyor halbuki bekliyorus canım bakalım hayırlısı hepimiz için bende izmir deyim bu taraflara yolunuz düşerse beklerim bebişlerimizi biraraya getirirz inşallah aslında özelliklede sırf bu yüzden açtım konu ekini belki doğumdan sonra buluşma yaparız diye ne iyi olurdu

arkadaşlar ben bu gün itibariyle 38. haftamdayım
hayırlı uğurlu olsun
allah dolu dolu 40 haftayı göstermek nasip etsin bana

amiiinnnn

ayyyyy senden sonra mı aman Alllah korusun o kadar beklemeyim canım ya :))) ben senden önce doğurayım benim ağrılar geçti doktor cumayı bekleriz deyince arada sırada karnımın sertleşmesi kaldı, sanki doğumu yaklaşan ben değilmişim gibi... düşerse yolumuz inşallah karşılaşırız anne karnından arkadaşsınız deriz bebeklerimize de :))
ben de beklerim bu taraflara gelirseniz.

hayırlı uğurlu olsun

amiiinnnn

hadi hayırlısı canım bakalım inşallah gönlünde olan günde doğar bebeğin... ben dört gözle bekliyorum artık doğsun diye

hayırlı uğurlu olsun

amiiinnnn

amin canım doğum tarihimizde haftamızda aynı seninle doğruysa tabi 82 bende bugün itibariyle 38 e girdim :)

amin canım
benim daha yapmam gereken işler var o yüzden beklemek istiyorum

ayy ne güsel benim sat 14 haz.
bakalım kim önce doğuracak

bukadar olur benimde 14 haziran ama doktorum 20 si diyeceğiz dedi e 20 haziran deyincede 38. haftadayım haylıyle her salı giriyorum yeni bir haftaya asıl gercek 14 hazirandır :) hehe ne güzel yaa bizim kızımız olacak hayırlısıyla her cuma kontrolum oluyor en son 3 kiloyduk masallah :) şuaralar braxton hicks ağrıları yasıyorum tatlım sendede baslamıstır sanki heran gelecekmiş gibi benim ilk olsada tokofofim yok eşim çok heyecanlı hepimiz için hayırlı doğumlar olsun inşallah...epidural aneljezi normal istiyorum bi komplikasyon olmassa tabi :) nerde bulunuyorsun? görüşelim canım

Merhaba arkadaşlar 36+1 oldum bende, bugün doktorumuza gittik ters olduğunu söyledi hiç beklemiyordum üzülmedim değil 2. doğumum olacak ilki normaldi bekliyoruz bakalım

Merhaba arkadaşlar 36+1 oldum bende, bugün doktorumuza gittik ters olduğunu söyledi hiç beklemiyordum üzülmedim değil 2. doğumum olacak ilki normaldi bekliyoruz bakalım

hosgeldin canım,üzülme sakın sen endişe ettikce bebişe yansıyacaktır dönmesi için ihtimal olasılığı varmı? doktorun ne dedi peki.bakalım bizimki nasıl cuma belli olacak bu zamana kadar normaldi 38.haftadayız umarım değişmez ama dönmüş bile olsa üzülmem kendimi her nekadar normal doğum için hazırlamıs olsamda makat gelişi durumunda planlı doğum yapmıs olacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun herseyin hayırlısı canım öyle veya böyle bebeklerin sağlık durumları pozisyonlarından daha önemli...manolyacım nerede bulunuyorsun?

kızlar ben yarın doğuracakmışım : )) doktorumla görüştüm bugün yarın başlatalım doğumu dedi sabahtan gideceğim bakalım hayırlısı ile ertelemez inşallah tekrardan doğumu bekleyelim diye

hayırlısı olsun canım çok sevindim evet 9 unda diyordun Allah bir cırpıda sağlıklıca doğum nasip etsin dualarım sizinle olacak habersiz bırakma buarada facebook tan görüşmek isterseniz haber verin ? kadınlar gününü kutlqrım canım...

bizim de oğlumuz olacak kısmetse
benim ki dün itibariyle 3200 olmuş
diğer topiğe de yazdım sol kasığımda ara ara ağrı oluyo
oda yeni başladı
İstanbul fatih te oturuyorum canım sen

bizim de oğlumuz olacak kısmetse
benim ki dün itibariyle 3200 olmuş
diğer topiğe de yazdım sol kasığımda ara ara ağrı oluyo
oda yeni başladı
İstanbul fatih te oturuyorum canım sen

oyy masallah benimde adet ağrısı gibi ara ara olan düzensiz ağrılar işte cuma kontrolum vardı nst çekildi normal çıktı suyumda normalmiş bebeğin başı aşağıda hersey normal ilerliyor çok şükür kilosu tam hesaplanamıyormuş tahmini kilosu baz alınıyormuş 3 kilo civarı dedi gecen haftada öyleydi 150-200 aldığını farzediyorum bende :) izmir bostanlı da oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…