Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben doğumumu izmirde yapıcamm kızlar tabii inşallah,..işim sebebiyle milasta oturuyorum ama izmirliyim ailem arkadaşlarım kardeşlerim orada,,hastaneler falan daha tanıdık geliyor,..hem bebeğimin doğum yeri de izmir yazsınn
şu anda karataş hastanesine gidiyorum doktorum ahmet kılyar..gayet sevimli ii konuşkan bi adam,.her şeyi ben sormadan anlattı,ama bu dönemlerde olmama gereken ikili testten hiç bahsetmedi o yüzden değiştirmeye karar verdimm,..egepol hastanesi GÖKALP TOKAÇ çok kişiden duydum bu ismi süper diolar bi fikri olan var mıı..
Öncelikle Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin diyerek merhaba ile başlayayım.Bugün herkez iyidir umarım.Şu an 20 haftalık oldum ve kız bebiş bekliyorum hayırlısıyla.Yalnız sizlere bir şey sormak istiyorum yarıyıl tatilinde İzmir'e gideceğim bebek alışverişimi oradan yapmak istiyorum.Burda pek istediğim şeyler kısıtlı(urfa)Özellikle bebeğim için beyaz hai şu parmaklıklı bebek beşikleri varya 120-60 ebatlarında işte ondan istiyorum hatta mümkünse sallanabilenlerden olsun.Hanımlar acaba bulmam mümkün olur mu,bir de getirmem mümkün olur mu?(uçakla gidip gelicem)Ya da internette bu şekilde yatak siparişi verilir mi, nereden?
b
fellucem sanırım doğum yaptın konuyu okurmusun bilmiyorum ama şifada doğum düşünüyorum demişin hangi şifada doğum yaptın ve memnun kalıp kalmadığını soraacaktım bende şifaya kontrole gidiyorum basmane şifada doğum yapmayı düşünüyorum şartları nasıl doğum sonrası ilgileri bakımları nasıl merak ediyorum :44:
b
fellucem sanırım doğum yaptın konuyu okurmusun bilmiyorum ama şifada doğum düşünüyorum demişin hangi şifada doğum yaptın ve memnun kalıp kalmadığını soraacaktım bende şifaya kontrole gidiyorum basmane şifada doğum yapmayı düşünüyorum şartları nasıl doğum sonrası ilgileri bakımları nasıl merak ediyorum :44: