2012 Mayıs bebeklerinin boy-kilo durumu.

TuRuNCu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
7.839
4.930
448
Merhaba kızlar....
Kese göründü,kalp atışları duyuldu,mide bulantıları,aşermeler derken son aylara girmiş bulunmaktayız.
Hadi gelin hep beraber bebişlerin boy ve kilo durumlarını paylaşıp aramızda karşılaştıralım.
Gerçi her bebeğin genetiği farklı olduğu gibi bu ölçüleride farklı olacaktır ama maksat sadece paylaşmak.
Ayrıca bebeklerimiz doğduktan sonrada bu başlığa girip "hey gidi günler heyyy" diye bugünleri yad edebiliriz

30+1 itibari ile bebeğim 1600 gr ve 41.5 cm

en son 28+0 1050 gr demişti doktor. haftasıyla uyumlu ve çok sağlıklı bebişim ama yazılanlara bakınca benim kızımın kilosu az gibi. kilo alsın diye uğraşıyorum o kadar ama ben alıyorum kiloları

ben 31 arti 3 te bebek 2.300 gram cikti ustelik ben toplam sadece 9 kilo almisim. bebek biraz iri mi olcak acaba.

bugün gittim oğlum 30+6 da 2070 gr
sata göre tam 17 gün önde gidiyormuş bebeğim..

26+2 de 890 gr
30+1 de 1600 gr

drumuz boy ölçüsü vermiyor yanılma payı yuksek olabileceğinden.sağlıkla gelsin tum bebekler

26+2 de 890 gr
30+1 de 1600 gr

drumuz boy ölçüsü vermiyor yanılma payı yuksek olabileceğinden.sağlıkla gelsin tum bebekler

Hepimiz boyunu hesaplamak için ultrasondaki FL değerini 7 ile çarpıyoruz.
Bu şekilde tahmini boy ölçüsünü öğrenmiş oluyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…