2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

Taf-cım canım,göbişim akşam yemeğinden sonra büyümüş, aslında okadar da büyük değil :) Kızım en son kontrolde 445 gramdı, kiloma da dikkat etmeye çalışıyorum:)
Hatirliyormusun bir zamanlar ateş ölçürdüm, seni hep rahatsız edirdik.. Bana okadar yardımcı oldun ki Allah senden razı olsun o bebikini sağ salim doğurasan İnşAllah!!! :)) Senin de göbiş varmıış hiç dikkat etmedim, ne güzel yerli yerinde,tatlı 100 bin kere Maşallah!

Kızalr hepinizi Allah nazardan korusun, İnşAllah o göbişlerden çıkan sürprizlerimizi gösteririrz bir gün:)

sağol mistrallciğim evet şükürler olsun kızının tepiklerini hissetmeye başladın mı sen bu arada:26:

yok cnm henüz tekme falan hissetmiyorum.hafif seğime gibi bir hareketlilik var ama o kadar...hafta sonu detaylı ultrasona girdik herşey yolunda çok şükür..

evt,sabahki halim buydu kızlar...gerçekten çıkmamışmı göbişim yaa:26:

sen bence aramıza sızmış, nisan annesi görünümünde bir hainsin
cnm şaka bi yana bence belli olmaya bellide açıkcası benimkiyle kıyasalrsam minnak tabi seninki biraz

evt canım,tuvalete sıkıştığımda ve akşamları biraz daha belli oluyor sanki
ama almadım deil hani 59 kiloyum,belkide 60

ayyyyy minikkkk ne güzel.. maşallahhh canımm

hayalimdeki gibi olursa en fazla 5 kilo daha alırım inşallah,o da bebemin kilosuyla eşi,suyu fln olur..amin

göbeksizmiydin kız sen hamıle kalırken
maşallah çok guzel görunuyosun göbik bellı tabe ama sen zayıfsın:))))))
benim hiç öyle elma,ayva göbeeim olmadı evettt,ama 20 kilo almışlığım var yani önceki doğumda
sağol bebeimm
sen kızın adını ne koycan sevdoş,hiç pas vermiyonn

benim hiç öyle elma,ayva göbeeim olmadı evettt,ama 20 kilo almışlığım var yani önceki doğumda
sağol bebeimm
sen kızın adını ne koycan sevdoş,hiç pas vermiyonn

uğrayamıyorum buraya cnm ya vaktım olmuyo aha kız uyandı bıle ,
dun bı ısım buldum ( meyra) eşimde çok beyendı ama emın değiliz:))

bayansu maasaallah canm hic bi yerinde fazlalik yok.beni gorsen herbiyanimdan patliyorummmm

ne zamandır istiyordum da fotolar büyük geliyordu beceremiyordum
bu kez oldu sanırım
23+1 göbüşümüz 7 kilo almış halim
(akşam + yemek sonrası + iki tas aşure sonrası bi poz oldugunu da dipnot düşeyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…