Eki Görüntüle 328801 Eki Görüntüle 328802
teyzoşlar resimlerimiz, üzerimize başka kıyafet olmadığından, forma gibi oldu bu hırkam ve 3 renk bodym :)
ben de hemen hemen bu kadarım morallendim seni görünce
geçen salak bi tezgahtar bana doğum 1 ay sonra mı dedi sinir oldum zati.
ikiler varsa yakınında şu an hem indirimde, hem ürünleri kaliteli hem de büyük beden satıyo. 35 liraya senin üzerindekine benzer hırkalar var.
maşallahhh kuuzucuğaaaa, göbüşüneeeee
aynen kıyafet konusu hepimiz için sıkıntı, kış aylarına denk geldiği için daha bi sıkıntılı oluyo.. bi hamile pantuluuumm var yıka yıka onu giyom hep, üstünede artık ne olursa :))) 1 ay daha idare edelimde sonrasında izine çıkarız zaten...
Eki Görüntüle 328801 Eki Görüntüle 328802
teyzoşlar resimlerimiz, üzerimize başka kıyafet olmadığından, forma gibi oldu bu hırkam ve 3 renk bodym :)
Ben 8 kilo aldım canım. Resimde daha büyük çıkıyor ama çok sivri kenarlarda hiç bişi yok, önden acayip sivri napıcam son zamanlar merak ediyorum...
Maşallah canım.Eki Görüntüle 328801 Eki Görüntüle 328802
bugun çekildik iş yerimizde... üzerimde ki şirkette giyilmesi gereken bir önlük. sağlık personeli değiliz ama beyaz yaka kuralı
Eki Görüntüle 329023
bugun çekildik iş yerimizde... üzerimde ki şirkette giyilmesi gereken bir önlük. sağlık personeli değiliz ama beyaz yaka kuralı
Eki Görüntüle 329023
kızlar benden de 29+2 sonunda çıkan göbişim pardon bebişim Nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?