2012 Nisan Anneleri Göbişleri :)

Eki Görüntüle 328801 Eki Görüntüle 328802
teyzoşlar resimlerimiz, üzerimize başka kıyafet olmadığından, forma gibi oldu bu hırkam ve 3 renk bodym :)

maşallahhh kuuzucuğaaaa, göbüşüneeeee

aynen kıyafet konusu hepimiz için sıkıntı, kış aylarına denk geldiği için daha bi sıkıntılı oluyo.. bi hamile pantuluuumm var yıka yıka onu giyom hep, üstünede artık ne olursa :))) 1 ay daha idare edelimde sonrasında izine çıkarız zaten...

Ben 8 kilo aldım canım. Resimde daha büyük çıkıyor ama çok sivri kenarlarda hiç bişi yok, önden acayip sivri napıcam son zamanlar merak ediyorum...

Aynen 2 pantolon vardı, 1 kot almıştım ama artık o da sıkıyor beni, Elbiseye döneceğim yavaştan...

Ben 8 kilo aldım canım. Resimde daha büyük çıkıyor ama çok sivri kenarlarda hiç bişi yok, önden acayip sivri napıcam son zamanlar merak ediyorum...

ama ama olmadı şimdi, ben 16 kilo aldım. göbeğim bu görünen halin gibi ama popom da var. kız çocuk popo yapar derler

bugun çekildik iş yerimizde... üzerimde ki şirkette giyilmesi gereken bir önlük. sağlık personeli değiliz ama beyaz yaka kuralı

bugun çekildik iş yerimizde... üzerimde ki şirkette giyilmesi gereken bir önlük. sağlık personeli değiliz ama beyaz yaka kuralı

Eki Görüntüle 329023

Maşallah canım çok güzel hamile olmuşsun zayıf ve top gibi bir göbek Arkadan bakılınca kimse hamile olduğunu anlamıyordur çok hoş...

maşallhh göbüşlerede bebişlerede allahım hepimizi nazardan korusun inşallahhhh

kızlar benden de 29+2 sonunda çıkan göbişim pardon bebişim Nazar

Eklentiler

• $Kopyası CIMG1043.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…