2012 nisan anneleri kilo takibi

kkelebekk

Rabbime emanetsin...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
1.696
12
66
Konya
Nisan anneleri selamlar
madem bu süreci birlikte yaşıyoruz
kiloları da birlikte takip edelim istedim:29::48::126:

gebelik.org adlı sitede gebeliktete kilo alımı hesaplayıcısı bölümünde
gebeliğin bu döneminde anne adayları çoğunlukla 2 ile 4 kilo arasında alırlar
diye bir bilgi var

ben 63 kilo ile başladım 16+2 haftamdayım ve 2 kilo almışım:56::56:
sizlerde durum nedir kaç kilo ile başladınız kaç kilo aldınız :49::49:

arkadaşlar kiloları yazmaya korkuyor muyuz :9::9:
ben hiç tartılmazdım tartı fobim vardı :53: gerçi hala var
tartılmak, acı gerçekle yüzyüze gelmek istemiyorum :18::1: ama artık merak ediyorum :21:

merhabalar sevgili nisan anneleri ben 62 kiloda hamile kaldım şu an 14. haftam bitmek üzere 65 kilodayım.3 kilo almışım ama şunu söylememde fayda var ben bulantı kusma yaşamadım yediğimede kilo almıyim diye dikkat etmiorum.canım istedikçe istediğim miktarda yemek yiorum.kiloyu bu yüden almış olabilirim zira bebeğim ve kesesinin toplam ağırlığı 250 gram civarında

merhaba arkadaşlar inş. bende 4 nisan gibi doğum yapcam 56 kilo ile başladım az önce tartıldım 58 kilo olmuşum yani 2 kilo almışım inşallah çok kilo almadan bitiririz bu süreci...

ben ben ben...
73,5 ta hamile kaldım 75 kiloydum 16+2 de...toktor çook ii çook ii, süpper didi...zaten başta sölemişti max. 9-10 kilo almanı istiom die

merhabalar sevgili nisan anneleri ben 62 kiloda hamile kaldım şu an 14. haftam bitmek üzere 65 kilodayım.3 kilo almışım ama şunu söylememde fayda var ben bulantı kusma yaşamadım yediğimede kilo almıyim diye dikkat etmiorum.canım istedikçe istediğim miktarda yemek yiorum.kiloyu bu yüden almış olabilirim zira bebeğim ve kesesinin toplam ağırlığı 250 gram civarında

kilolarımız yakınmış :40: ben de bulantı yaşamadm midem bulandı sadece.
yediklerime dikkat ediyorum ama hamilelikten dolayı değil fissür problemimden dolayı
ama yine de ne istiyorsam doyuncaya kadar yiyorum :56:
sadece ekmek hamurişi uzak duruyorum kese ağırlığını nerden öğreniyoruz:53:

merhaba arkadaşlar inş. bende 4 nisan gibi doğum yapcam 56 kilo ile başladım az önce tartıldım 58 kilo olmuşum yani 2 kilo almışım inşallah çok kilo almadan bitiririz bu süreci...

ben de çok kilo almadan bitirebilmeyi çok istiyorum bakalım başarabilecek miyiz:26: max 10 kilo:20:

ben ben ben...
73,5 ta hamile kaldım 75 kiloydum 16+2 de...toktor çook ii çook ii, süpper didi...zaten başta sölemişti max. 9-10 kilo almanı istiom die

benm doktor kilomla alakalı hiçbi şey sölemiyo az çok falan die:44:
ben de iki kilo aldım bana da süpper diyen gaz veren bi doktorum olsa :9:

haayyyıırrrr size inanamıyorum nasıl 2 kilo 1,5 kilo aldınızz yaa aglarım bakın heaa biz 14. haftamızın içindeyiz 65 ile basladım 70 oldum dr diyet verdi yani o derece :) ama 12 haftaya kadar deli gibi uyudum yedim uyudum yedim uyudum..

haayyyıırrrr size inanamıyorum nasıl 2 kilo 1,5 kilo aldınızz yaa aglarım bakın heaa biz 14. haftamızın içindeyiz 65 ile basladım 70 oldum dr diyet verdi yani o derece :) ama 12 haftaya kadar deli gibi uyudum yedim uyudum yedim uyudum..

ben de çookkk kilo aldım ve kilo beni çok korkutuyor :43: 57 ile hamile kaldım. şu an 15+2 deyiz ve 60 kiloyum. daha 4 aylık olmadan 3 kilo aldım. ilk iki ayı da acaip bulantılarla geçirdim üstelik :43: umarım çok fazla artmaz kilom...

yok yok sen değilsin 6 kilo alanlar duydum merak etme :34:

o bahsettiğin ben oluyorum, 61,5 ile hamile kaldım şimdi 67,5'im :25:

fakat yaklaşık olarak 45 gün hiç kalmadan yattım, ağır ilaç kullandım bunun da hesaba katılmasını rica ediyorum o süreçte şiştim zaten, öncesinde bırakın almayı, 1 kg da vermiştim...
:31:

kiminin 9 aya yayılırmış kilo alımı kimi de 6. ayından sonra başlarmış
biz bir alacağız pir alacağız yani:9:

bnde tüp bebekle hamile kaldım 48 kilo ile tedaiye basladım ilk ay 2 kilo aldım oda ilaçclardan simdi 50 kiloyum bnm hedef 60 bakalım herkez kilolu nasıl olacagımı merak ediyo :)

Back
X