2012 nisan anneleri sarı akıntısı olanlar burada paylaşalım

belya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
264
0
116
40
Ankara
kızlar ben 24+2 günlük hamileyim ama geçmeyen sarı akıntım var fitil kullandım antibiyotik kullandım geçmedi sizdede böyle bir durum olanlar yazsın nasıl geçti yada bu normalmi

burda paylaşalım benim gibi sarı akıntısı olan varmı geçmiyor geri başlıyor ne olur bir yardım kafayı yiycem

sümüksü gib oluyor bazen kaç aydır bununla uğraşyorum herkes akıntısını ne şekil olduğunu yazsın
:43::43::43::43::43::43:

canım fitil adı yazayım ama bi doktoruna danış.vagihex antiseptik fitil.bu 2 günde etki ediyor ama kokusuz tarzı akıntılar için bahsediyorum.
bide çok yoğun değilse akıntı hamilelikte normalmiş

canım fitil adı yazayım ama bi doktoruna danış.vagihex antiseptik fitil.bu 2 günde etki ediyor ama kokusuz tarzı akıntılar için bahsediyorum.

evet canım benim ki kokusuz bir akıntı ama iltihap gibi sarı

ara ara geliyor

tamam canım doktora sorcam bu ilacı başka bir doktora gidicem gittimde güya

prof olucak bir işe yaramı yo galıba boşa para veriyoruz

ben dekide idrar yaptıktn sonra silince sümüksü gibi bir akıntı

cevabin için çok teşekkürler allah razı olsun

:71:

bende 23 haftalık gebeyim şu ana kadar 3 kere mantar oldum ve gyno lomexin adında bir fitil kullandım hemen geçirdi. ama tekrarlıyor. o akıntı ağır kokulu ve kaşıntı yapıyor. onun dışında gelen her türlü yani kokusuz ve kaşıntısız olan her akıntı normaldir dedi dr um.

ben 2 gün önce doktoruma sordum. gayet normal dedi. aşırı akıntı yoksa eğer.

evet aşırı bir akıntı değil ama ara ara geliyor

niye herkesdeki beyazda bendeki sarı şeklinde kafayı yedim başka bir doktora gitcem neo penotran kullandım geçmedi yine aynsından kullandım eçmedi donaxl bir işe yaramadı

iyide bana da önceleri normal demediki doktorlar iki profla görüştüm ikiside aynı ilacı verdi

biri tüp bebek doktorum diğeri gebe takibi yapan prof şimdi artık bu haftalarda normalmi oluyormuş sarı akıntı yani

bende 23 haftalık gebeyim şu ana kadar 3 kere mantar oldum ve gyno lomexin adında bir fitil kullandım hemen geçirdi. ama tekrarlıyor. o akıntı ağır kokulu ve kaşıntı yapıyor. onun dışında gelen her türlü yani kokusuz ve kaşıntısız olan her akıntı normaldir dedi dr um.

bana o fitil hiç verilmedi bir donaxl kullandım 4 tana tahriş yaptı onu bıraktık pımafucin 1o gün kullandım bir işe yaramadı erimiyordu sonra neo penotran forte kullandım prof verdi

sonra tüp bebek doktoruma dedim geçmedi sarı akıntı diye oda neo penotran verdi birde fregyl diye bir antibiyotik verdi sonuç aynı gbi

artık bu akıntı normal diycem anlaşılan

ama fitil kullandıktan sonra akıntı olarak geldiğinde içerden sarı olarak geliyordu

canım bendede sarı akıntı var hatta kasık ağrısı yaptı birkaç gündür kokuluydu akıntım.doktor vagiheks verdi o etki etmedi şimdi gynomax verdi onu kullanıyorum ama hala geçmedi ağrım artık sinirlerim bozulmaya başladı

bende de var maalesef. sarı akıntı iç çamaşırımda hep aynı şeyi görmekten sıkıldım. hatta lavaboya her gidşimde sildikten sonra peçetede de oluyor. herkes normal diyor doktora sormadım onlarda herşeye normal diyor. herhangi bir ağrım yok. çoğu kişininde gebeliğinde varmış bu sıkıntı birşey olmaz diyorlar.

canım bendede sarı akıntı var hatta kasık ağrısı yaptı birkaç gündür kokuluydu akıntım.doktor vagiheks verdi o etki etmedi şimdi gynomax verdi onu kullanıyorum ama hala geçmedi ağrım artık sinirlerim bozulmaya başladı

beninde geçen vajina ,içinde sızlama oldu acaba akıntıdanmı dedim bazende vajina üstünde sizlma oluyor geçiyor herşeyi akıntıya bağlar oldum

kaç gün kullancan bu verilen fitilmi acaba

beninde geçen vajina ,içinde sızlama oldu acaba akıntıdanmı dedim bazende vajina üstünde sizlma oluyor geçiyor herşeyi akıntıya bağlar oldum

kaç gün kullancan bu verilen fitilmi acaba

evet canım akıntıdandır doktoruma söyledim öyle dedi çünkü fitilde 7 tane var günde 2 tane alıyorum 2 fitilim kaldı kokulu akıntım kalmadı ama ağrım var korkuyorum böyle oluncada

bende de var maalesef. sarı akıntı iç çamaşırımda hep aynı şeyi görmekten sıkıldım. hatta lavaboya her gidşimde sildikten sonra peçetede de oluyor. herkes normal diyor doktora sormadım onlarda herşeye normal diyor. herhangi bir ağrım yok. çoğu kişininde gebeliğinde varmış bu sıkıntı birşey olmaz diyorlar.

etraftakı hamilele soruyorum kımsede olmamış böyle bir şey sinirim bozuluyor evet iç çamaşirda biraz oluyor idrar yaptıktan sonra silince peçeteye geliyor ben birde kızlar şu koku olayını anlamadım

iç çamaşırı kokluyorum ki acaba kokulu bir akıntımı diye ne yapcamı şaşırmştım ki

siizin yazılarınız bana umut oldu

tek ben zannediyordum

6 yıl sonra olan bir bebek tüp bebiş bizimki

rabbim böyle uygun görmüş çok şükür halimize rabbim şifa verir inşaallah

inşaallah hayırlısı ile kucamıza alırız bebeşlerimizi aminnnnn aminnnn

evet canım akıntıdandır doktoruma söyledim öyle dedi çünkü fitilde 7 tane var günde 2 tane alıyorum 2 fitilim kaldı kokulu akıntım kalmadı ama ağrım var korkuyorum böyle oluncada

akıntın geçtiyse korkrma bence inş .bir şey olmaz

peki sarı akıntı geçtimi ben fitil kullanırken akıntı olmuyor fitil bitiyor

bir gün geçiyor sonra anliyorsun geçip geşmediğini sonra biraz biraz oluyor önceleri peçeteye silince gelmezdi sadece iç çamaşirda görürdüm şimdi idrardan sonra silince de sümüksü bir şekilde oluyor

akıntın geçtiyse korkrma bence inş .bir şey olmaz

peki sarı akıntı geçtimi ben fitil kullanırken akıntı olmuyor fitil bitiyor

bir gün geçiyor sonra anliyorsun geçip geşmediğini sonra biraz biraz oluyor önceleri peçeteye silince gelmezdi sadece iç çamaşirda görürdüm şimdi idrardan sonra silince de sümüksü bir şekilde oluyor

canım akıntım oluyor ama sanki fitille birlikte gelen sökülen akıntı gibieskiden koku vardı şimdi yok ama ağrım nie devam ediyo walla ağlamaklı geziyorum kaç gündür bişi olacak die

canım akıntım oluyor ama sanki fitille birlikte gelen sökülen akıntı gibieskiden koku vardı şimdi yok ama ağrım nie devam ediyo walla ağlamaklı geziyorum kaç gündür bişi olacak die
evet canım benimkide fitille birlikte sarı akıntı söküyor ama sonra fitil bitince tekrar oluyor ben anlamdım doğrusu içerde iltihap mı varda geçmiyor ağrı nasıl oluyor ara aramı oluyor batma mı
sızlamamı kokuyu nasıl fark ediyorsun çok kokumu oluyor iç çamaşırımı kokuyor

bnm akıntım beyazdı sarı oldu iki gndrde kahverengmsi geliyo yne bnde bndan kurtulamadım gerci dr hç bişi vermedide bnmde akmıyo kokmuyo ama tuvalete gidnce silince göruyorum ve tedrgn oluyorm

evet canım benimkide fitille birlikte sarı akıntı söküyor ama sonra fitil bitince tekrar oluyor ben anlamdım doğrusu içerde iltihap mı varda geçmiyor ağrı nasıl oluyor ara aramı oluyor batma mı
sızlamamı kokuyu nasıl fark ediyorsun çok kokumu oluyor iç çamaşırımı kokuyor

canım ağrı arada girp çıkıyor batma sızlama gibi daha çok canım ben tuvalette vajinamdan koku geldiğini hissettim birde genital bölge temizliği yaparken çünkü hiç olmazdı ayrıca çamaşırımda kokuyordu akıntı kuruyunca şimdi koku hiç yok ama ağrım arada oluyor

bnm akıntım beyazdı sarı oldu iki gndrde kahverengmsi geliyo yne bnde bndan kurtulamadım gerci dr hç bişi vermedide bnmde akmıyo kokmuyo ama tuvalete gidnce silince göruyorum ve tedrgn oluyorm

doktor ne diyor bu duruma niye ilaç vermedi anlamadım doğrusu sarı akıntını tarif edermisin

ne kadar sürdü sen kaç haftalık hamilesin canım

canım ağrı arada girp çıkıyor batma sızlama gibi daha çok canım ben tuvalette vajinamdan koku geldiğini hissettim birde genital bölge temizliği yaparken çünkü hiç olmazdı ayrıca çamaşırımda kokuyordu akıntı kuruyunca şimdi koku hiç yok ama ağrım arada oluyor

sızlama bendede oluyor bazen gelip gidiyor her zaman arada bir nasıl geçicek bu akıntı

Back
X