2012 Ocak Anneleri

onun için gidicem keseyi görmek için kan testi de yaptırırım bakalım 2 ye katlamışmı diye çünkü daha 1 tane yaptırdım kan testi gerçi değerim iyi gibi tam adet tarıhımde yaptırdım 283.93 çıktı senin s.a.t 4 nisanmı ?

ewt benm 4 nisan bende3 mayıstada yaptırdm zaten 4 nisan da düşük yaptım hiç hastalanmadn geri hamile kaldım hormnlrımda değişmiş olabilirrr

Son düzenleme:
ewt benm 4 nisan bende 3 nisan da yaptırdm zaten 4 nisan da düşük yaptım hiç hastalanmadn geri hamile kaldım hormnlrımda değişmiş olabilirrr

hmm olabilir düşüklede ilgisi olabilir, düşükten sonra bir süre kan normale dönmüyormuş diye duydum

yok benm değer düşmüştü sıfırlandı zaten kanmmda durdu 2 gn kanmm oldu

hmmm pkei düşük nasıl oldu bende bu aralar ondan korkuyorum da yani değerlerin nasıldı yada o gebeliğin nasıldı biraz anlatırmısın canım eğer anlatmak istersen tabi

canım ya sen yaptır en iyisi yarın testi,, bebek bir anda cok hormon uretip cıkabiliyo deger,, o yuzden en azından kafan netlesir canım. bu sırada da aklına kotu seyler getirme canımm,

hmmm pkei düşük nasıl oldu bende bu aralar ondan korkuyorum da yani değerlerin nasıldı yada o gebeliğin nasıldı biraz anlatırmısın canım eğer anlatmak istersen tabi

değerim 19 2 gn sonra 57 oldu artış 2 kat olmadı kese gözüktü ama sağlıksz dedi kanamn olursa gel dedi cumaya gn verdi p.tesi kanmm başladı düştü
karnım kasıklarım da çok ağrı vardı adett sancısından daha kötüydü

değerim 19 2 gn sonra 57 oldu artış 2 kat olmadı kese gözüktü ama sağlıksz dedi kanamn olursa gel dedi cumaya gn verdi p.tesi kanmm başladı düştü
karnım kasıklarım da çok ağrı vardı adett sancısından daha kötüydü

geçmiş olsun canım yaa özür dilerim acını tazeledim unutturmam gerekirken tekrar özür dilerim .

inş yarın değerlerin çok iyi çıkar bebeğin gelir sana

geçmiş olsun canım yaa özür dilerim acını tazeledim unutturmam gerekirken tekrar özür dilerim .

inş yarın değerlerin çok iyi çıkar bebeğin gelir sana
yok canm önemli değil bu 2. düşüğüm oldu
ama 2 yaşında bi kızım varr çok şükürrr
inşş nişş inşşş :5: :5::5: :5::5: :5::5: :5::5:

denizcim hiç kimseye söleyemdm ne annemn haberi var nede bi başkasınn çok fena oldum duygusala bağladım 28 mayısta sınavm var çalışamdm doğru dürüstt

denizcim hiç kimseye söleyemdm ne annemn haberi var nede bi başkasınn çok fena oldum duygusala bağladım 28 mayısta sınavm var çalışamdm doğru dürüstt
gulum ya soyleme zaten hemen, kalp atıslarını duymadan soyleme bisi ,, esim geldi simdi onunla ilgilenmezsem surat asar,, gorusuruz,, yarına bekliyorum guzel heberlerinizii

bizim ilk bebeğimiz herkese söledik yanı yolunda gitmezse millet sorcak nasıl gidiyo falan diye ben dayanamam :84:

kızlar goruyorumda herkeste bu korku var ya bısı olursa korkusu.ben sadece bende var sanıyordum.sanırım kalp atıslarını duyunca bıraz olsun rahatlıycaz.

esım bana ınternetı yasakladı cunku arastırıp arastırp bısıler cıkarıp uzuyorum kendımı.o yokken gırıyorum ınternete vallahı.haklı ama elımde degıl ıste.ınsallah hepımız sag saglım bebeklerımızı dogururuz.baska dılegım yok.

bu arada dr nasıl anlıyor bebegın saglıksız oldugunu ,kan testı sonucuna bakarak mı acaba.:26:

bızım de ılk gebelık 4 yıllık evlıyız.mıllet kısır mı dıyıp duruyormus hep.bız soyledık hamıle oldugumu.bsı olacaksada en azından kısır lafları kesılır.cunku zaten esımde sorun vardı 1 yıldır tedavı oldu.Rabbime cok sukur tupbebege gececekken verdı mucızemızı.inşallah tamamına da erdırır de saglıkla kucagıma alırım melegımı.

kızlar goruyorumda herkeste bu korku var ya bısı olursa korkusu.ben sadece bende var sanıyordum.sanırım kalp atıslarını duyunca bıraz olsun rahatlıycaz.

esım bana ınternetı yasakladı cunku arastırıp arastırp bısıler cıkarıp uzuyorum kendımı.o yokken gırıyorum ınternete vallahı.haklı ama elımde degıl ıste.ınsallah hepımız sag saglım bebeklerımızı dogururuz.baska dılegım yok.

bu arada dr nasıl anlıyor bebegın saglıksız oldugunu ,kan testı sonucuna bakarak mı acaba.:26:

bızım de ılk gebelık 4 yıllık evlıyız.mıllet kısır mı dıyıp duruyormus hep.bız soyledık hamıle oldugumu.bsı olacaksada en azından kısır lafları kesılır.cunku zaten esımde sorun vardı 1 yıldır tedavı oldu.Rabbime cok sukur tupbebege gececekken verdı mucızemızı.inşallah tamamına da erdırır de saglıkla kucagıma alırım melegımı.

Günaydınnnn Hepimizeeee:46::46::46::46::46::46:
Hazelcim hepimizde var,, özellikle de ilk defa anne olacaklarda,, Anne olmanın getirdigi bir sey sanıyorumm,, dün dayanamadık soyledik kayınvalidemlere,, cok duygularını gosteren insanlar degiller zaten sevinmislerdir herhalde :86:

Back
X