• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

kasvetli cnm peki bu doğum tarihine göre cinsiyet olayını doğucağı tarihe göremi bakıyoruz hamile kaldığımız tarihe göremi?
Ben 89luyum en son 2010'da oluyo benimki eşimde 84'lü onunkide 2012de oluyo..
Eğer doğucağı tarihe göreyse erkek hamile kaldığımız tarihe göreyse kız oluyo o zmn.. :26:

sohbetten geri kalmışımm bennnnnnnnnnnnnnnn cici annişlerrr bu cinsiyet olayıı nedirrrrrrrrrrrrrr bana daaaaaaa anlatırmısınızzzzzzzzzzzzzz......:52::52::52::52::52::52::52:

Boşver erken gitme, sadece kese görünüp başka bir şey söylenmeyince endişe yaratıyor, bende yarattı mesela :26:

bakalim iste bir gidim de ne diyecek neler isteyecek kesin bana da tekrardan termin verir. tahliller icin simdi sadece kese ye bakcak ve kalp atislari sanirsam

bide ben gunde koca bı kase cevız kuru üzüm yıyorum o bas agrısı yaparmı agır mı gelıyo nedır bebişim zekalı olsun dıye yıyorum ama:90::90:
canım fazladsı da zarar ama cevizin. sen 2-3 cevizden fazlasını yeme tatlım.
hoşgeldin canımm
bende de mide yanması oluyo, bazen boğazıma kadar yemek borusu yanıyo, çok fena.. muz iyi geliyomuş, yatmadan yarım saat önce az şekerli ılık süt iyi geliyomuş bi de katkısız maden suyu günde bi tane öneriyolar...
canım ebe bana içme dedi ama. sodalı içeceklerden uzak dur dedi.
ben de stress yaparım zaten şimdi bana o yasak bu yasakkk:37:
gazozcu hikayesini anlatim :)) benim 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiim var, hepsi harika hatunlardır ve çoook güzel muhabbetlerimiz olur :) ben oranın nuri alçosuyom :))) hatunların gazozlarına folik atıp iyi emellerime alet ediyom :23: gazozlarım da işe yaradı gebe kaldı birçoğu :))) orda hepimizin lakapları var, bana da gazozcu derlerr :))) o yüzden bebelerime de gazozcu bebeler dediler :)) ama hamilelikte gazoz yasak olduundan bi süre izne ayrıldım

canım kaan kocatepe günde 2 tam ceviziçi yani 4 yarım cviziçi yeterli diyo, çok fazlası da kilo yapabilirmiş.. ama üzüm iyidir, bi zararı yok, kuru ve yaş meyveler öneriliyo zaten.. bak benim aklıma gelmemişti ben de yiyim :))
ay çok güldüm gazoz hikayesine :1: :1:
ceviz konusunda bende böyle biliyorum
Ben bi disari ciktim geldim sayfa nereye gitmis bole...
Ya herkes istahim kesildi diyor ama benim tam tersi ole bi yiyiyorum ki simdi kalktim temekten tika basa yedim :86: nasi biseydir bu bole ya :1:
bende obur anneler sınıfındayım canım yanlız değilsin :36:
Tek korktugum sey 9 ay sonra esim sen kimsin tanimiyorum derse napacam :9:
:1: :1: :60: :60:
hiç duymadım canım ilginç... onu bilmiyorum da kızlar çok sıcak banyo yapmayın sakın, ılık duş alın... sıcak düşüğü tetikleyebiliyor..
haydaaaaaa ay ne cahilmişim. ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonra
kızlar biraz önce bana çok kötü bir sancı girdi ya...çok korktum tam sağ tarafıma..bende söylemesi ayıptır kabızlık ta var..ondan olur mu..sizde varmı..
kabızlık kötü canım bende de oluyo. dikkat etmek lazım. sancı gazdandır okadar süt içiyoruz sonuçta.
Kızlar selam,

şimdi geldim doktordan sıcağı sıcağına yazıyorum,
kesemiz göründü, doktor, daha çok minik, düşük riski görünmüyor ama başka bir şey söyleyemem 2 hafta sonra gel dedi, su arada ultrasona göre de 5 hafta görünüyoruz.

Ya ben bu doktora gebelik öncesinde de gitmiştim, çok iyi ilgilenmişti ama bu kez neredeyse hiç ilgilenmedi :19:
Yediklerine dikkat etmene gerek yok, sigarayı bırak dedi, bir de ilk 3 ay ilişki yasak dedi, size de böyle bir şey söylemiş miydi? Yani kafam çok karıştı, internette sadece riskli gebeliklerde cinselliğin yasaklandığı yazıyorken, benim doktorun yeme içme konusunda hiç bir şey söylemeyip sadece ilişkiyi yasaklaması kafamı karıştırdı, of ya ben mi çok pimpirikliyim :26:
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum, 2 hafta sonra başkasını bulup olan gidicem, sinir oldum ya :36:
allah allah ne ilginç doktormuş. bakalım benım doktor nasıl çıkacak. sigarayı anladım da. yediklerine dikkat etmene gerek yok ne demek? cinselliğe özellikle vurgu yapması da ilginç. bide başka doktor dene canım hangisini seversen artık ona devam edersin. sankı bilmıyorlar mı bizim psikolojımızı biraz daha tane tane anlatsalar ya şunları.
Ben geldimmmmmmmmmmm annişlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz?????????????
hoşgeldin tatlım biz iyiyiz bulantı kusma idare ediyoruz işte sen nasılsın
kizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.

canım benım bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı önerilmıyor. sık sık çamaşır değiştirmemiz gerekıyor.

bizde gecenler cin takviminden baktik ve erkek cikti :) bilmiyorum ama güney afrikada %85 cikiyormus....

sohbetten geri kalmışımm bennnnnnnnnnnnnnnn cici annişlerrr bu cinsiyet olayıı nedirrrrrrrrrrrrrr bana daaaaaaa anlatırmısınızzzzzzzzzzzzzz......:52::52::52::52::52::52::52:

Erkeklerin hücreleri 4 yılda bir bayanlarınkide 3 yılda bir yenileniyomuş doğum tarihine göre bunu hesaplıyosun..
Ben 89luyum benimki en son 2010da yenilenmiş ve 2013de yenilenicek..
Eşim 84lü onunkide 2012de yenilenicek..
Ama benimde anlayamadığım hamile kaldığımız yıla göremi doğucağı yıla göremi?
Eğer hamile kaldığımız yıla göreyse en son benimki yenilendiği için kız doğucağı tarihe göreyse erkek oluyo o zmn..
Benimde kafam karıştı.. :27:

canım fazladsı da zarar ama cevizin. sen 2-3 cevizden fazlasını yeme tatlım.

haydaaaaaa ay ne cahilmişim. ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonra

kabızlık kötü canım bende de oluyo. dikkat etmek lazım. sancı gazdandır okadar süt içiyoruz sonuçta.

allah allah ne ilginç doktormuş. bakalım benım doktor nasıl çıkacak. sigarayı anladım da. yediklerine dikkat etmene gerek yok ne demek? cinselliğe özellikle vurgu yapması da ilginç. bide başka doktor dene canım hangisini seversen artık ona devam edersin. sankı bilmıyorlar mı bizim psikolojımızı biraz daha tane tane anlatsalar ya şunları.

hoşgeldin tatlım biz iyiyiz bulantı kusma idare ediyoruz işte sen nasılsın

canım benım bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı önerilmıyor. sık sık çamaşır değiştirmemiz gerekıyor.

ben 4 - 5 senedir kullaniyorumm herhangi bir sikayetim yok benimde akintim normalde olurdu cünkü ped degistiriyorum hep ben

teşekkkürler cnmmmmm, yeni girebildim dün akşamdan sonra oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ne kadar ilerlemişsinizzzz..

Herşey yolundamıııııııııııııı???????????
selam canım ben de bugün katıldım buraya :)
kizlar günlük ped kullanin gebelikte daha cok dikkat edilmesi gerek bu konuya.
günlük ped pek önerilmiyo canım ya, mantar falan yapabiliyo.. en iyisi sık çamaşır değiştirmek
Bana gebelik öncesinde bazı kan tahlilleri yapmıştı ama bu gidişimde hiçbir tahlil istemedi, idrar tahlili falan yapmadı, ben de çok merak ediyorum açıkcası, ilişkiyi yasaklayan başka doktor var mı???

Canım biz de zaten öğrendiğimizden beri yapmıyorduk, eşim korkuyordu, bende de isteksizlik var, kaldı ki 6 yıllık evliyim ben 3 ay yapmamak zorun olmaz :17: ama endişelendim, bir sorun yok madem, neden yasakladı ki :26:
tedbir olarak yasaklayabiliyolar canım risk olmasa bile, rahat ol
bnde bazen açıp bakıyorum resmen orda bir çıkıntı var..geçen sağ tafartaydı ve parmağımla hafif dokunduğumda orda bişi atıyor gibiydi:81::81::81:..heyecan yaptım..kimbilir gerçekten hissetmişizdir..bende de oluyor pıt pıtlar ama ben onu gazdır diye düşünüyordum..bebek miydi>?:D
şimdiden hissedilir mi kıslar ya acep, gaz olmasın ooo :))

Şimdiye kadar hangi kadın doğumcuya gittiysem günlük pedi önermedi..
Çok fazla çamaşır değiştiriyorum zaten.. Ve günlük pedlerde bana sağlıklı gelmiyo ve kaşıntı yapıyo sanki bende pişik gibi kızarıklıklarda oluyo..
Bu doktorumda günlük ped kullan diye önermedi..
ivet
baanada doktor karından baktı keseyi gördü emriyo yok dedi 4+3 filandı sata göre bende alttan baksanız belki vardır dedim embriyo için daha küçüktür gzükmez 10 gün sonra gel canlılık varsa testler istiycem dedi:47: bu arada ilişki yasak dedi neden yasakladı bende anlayamdım riskmi gördü acaba

bu arada bnmde sancım var kızlar 2.reglm gececek sanırım bu agrılar o yuzden adet sancısı yanii:59:
aa evet öyle olabiliyomuş..
kız aylin allahım nası bıseysın sen ya tam benım kafa=)gül gül catlıcam sımdı benım gazozun tadı guzel sen süt iç he?:60:
valla yalvarsan gazoz vermem sana yasakkkk :35:
ben pazara gidiyorum kızlar canınız bişey isterse soyleyın gelırken getıreyım :16::16:
anca giderim ben sallana sallana :1: ben gelene kadar aksam olur :49::10:

muhabbetınız bol olsun..saglıcakla kalın.. :71:
yavrım dikkat et kendine hee

düşük tehlikesi belli olmazki..ilk üç ay zaten düşük tehliksi vardır..doktorun demese de nette yazıyor bu..ilk üç ay tehlikeli diye..ne olur ne olmaz korunmak lazım..ben ilkini düşürdüm..korkuyorum o yüzden doktor serbest desede yapmam yani..

evet ya ilk üç ay düşük tehlıkesı hep vardır . benım de canım hiç istemıyor ya eşime üzülüyorum valla :1:

kızlar 21 mayıs bugün dünya süt günüymüşşşşş :46:

Erkeklerin hücreleri 4 yılda bir bayanlarınkide 3 yılda bir yenileniyomuş doğum tarihine göre bunu hesaplıyosun..
Eğer hamile kaldığımız yıla göreyse en son benimki yenilendiği için kız doğucağı tarihe göreyse erkek oluyo o zmn..

benımkı herhalukarda erkek cıktıgı ıcın kafa karısmadı ztn bende erkek hıssedıyorum ayy bı ogrenseydık cok heycanlııııııı:1:

canım fazladsı da zarar ama cevizin. Sen 2-3 cevizden fazlasını yeme tatlım.

Canım ebe bana içme dedi ama. Sodalı içeceklerden uzak dur dedi.

Ay çok güldüm gazoz hikayesine :1: :1:
Ceviz konusunda bende böyle biliyorum

Haydaaaaaa ay ne cahilmişim. Ya ben üsürüm ama sıcak sıcak yaparım banyoyu tühh inşalah bişey olmaz bebeğime. ılıtacaz artık suyu bundan sonra

kabızlık kötü canım bende de oluyo. Dikkat etmek lazım. Sancı gazdandır okadar süt içiyoruz sonuçta.

Allah allah ne ilginç doktormuş. Bakalım benım doktor nasıl çıkacak. Sigarayı anladım da. Yediklerine dikkat etmene gerek yok ne demek? Cinselliğe özellikle vurgu yapması da ilginç. Bide başka doktor dene canım hangisini seversen artık ona devam edersin. Sankı bilmıyorlar mı bizim psikolojımızı biraz daha tane tane anlatsalar ya şunları.

Hoşgeldin tatlım biz iyiyiz bulantı kusma idare ediyoruz işte sen nasılsın

canım benım bildiğim kadarıyla günlük ped kullanımı önerilmıyor. Sık sık çamaşır değiştirmemiz gerekıyor.

kuzum bende sadece halsizlikk var hep bir yerlere uzanmak istiyorummm . Bulantı yookkk. Allah kolaylık versin cnmmm

kuzum bende sadece halsizlikk var hep bir yerlere uzanmak istiyorummm . Bulantı yookkk. Allah kolaylık versin cnmmm

ben her sabah iki posta çıkartmazsam kendıme gelemiyorum şekerim :35: o uyku hali bende de var bi ara masaya kafamı dayayıp uyuyakalmışım allahtan kımse yoktu. sarhoş gibiyim kafam bi dünya habire dönüyo :50:

canım mide yanmam olunca araştırdım, içinde mineraller varya, katkısız olanlardan mesela kızılay ve önce ağzını açıp gazını kaçırarak biraz, içmek faydalı diye okudum..
yok tatlım sıcak banyo konusunda olsa olurdu, bundan sonra dikkat edersin. ama kendini üşütecek kadar da ılıtma, çok sıcak olmasın sadece.
evet ya ilk üç ay düşük tehlıkesı hep vardır . benım de canım hiç istemıyor ya eşime üzülüyorum valla :1:
:)) benim canım istiyo yaf, geçen rüyamda gördümm:23:

canım mide yanmam olunca araştırdım, içinde mineraller varya, katkısız olanlardan mesela kızılay ve önce ağzını açıp gazını kaçırarak biraz, içmek faydalı diye okudum..
yok tatlım sıcak banyo konusunda olsa olurdu, bundan sonra dikkat edersin. ama kendini üşütecek kadar da ılıtma, çok sıcak olmasın sadece.

:)) benim canım istiyo yaf, geçen rüyamda gördümm:23:

bende mide yanması için ballı ılık süt duymuştum bal midedeki asitleri düzenliyormuş.

banyoya dikkat ederim canım sağol :34:

ayy bende hiç duramazdım ama şimdi tık yok bende. ne güzel istemesi. göbişler büyüyünce hiç yapamıcan zaten yaptığın kardır :1::17:

canım bu arada bu senın hesapladıgın rus takvımı oluyo oraya gır uc kutucuk var ılkıne esının dgm t. allttakıne senın d.t en sonuncuyada son adet tarıhını yazacaksın sonra pe ıle baslayan yere tıkla sonucta m ıle baslarsa erkek dıgerı kız oluyo onu unuttumda harfı=)

=)bende utanıyodum herkes ıstegım azaldı dıyınce bende aynen kaldı hıc degısmedım :1::1:

neyse kizlar ben cikiyorum

karnim acikti kendinize iyi bakin bye.....
afiyet olsuuun
bende mide yanması için ballı ılık süt duymuştum bal midedeki asitleri düzenliyormuş.

banyoya dikkat ederim canım sağol :34:

ayy bende hiç duramazdım ama şimdi tık yok bende. ne güzel istemesi. göbişler büyüyünce hiç yapamıcan zaten yaptığın kardır :1::17:
evet ılık süt de iyi geliyomuş, bi de muz, patates falan sayıyodu
şu mevzu da ikinci 3 aylık dönemde çok güzel oluyomuş diye duydumdu :23:

selam tatlım....bence endişelenme hepsi bende de oldu 8.haftaya girince hafifliyor ağrılar..bulantı değil ama:Drahim büyüyor artık batmalar ondan olsa gerek..bende hala batmalar arada oluyor..sıkma canını orada bir fabrika var herşey normal..bol bol dinlen..inşallah yarın bebişinin kalp atışını duyarsın ben de aynı haftada gittim duydum..

selamlarr teşekkürler cevabın için doktordan geliyorum sonunda duydum bebeğimin kalp atışlarını daha doğrusu gördüm ultrasonda gebelik kesesinin içinde fasülye şeklinde duruyordu ortasında da yanıp sönüyodu kalbi çok hızlı atıyor olsa gerek çok yoruluyor bebişim çok çalışması lazım daha kemikleri oluşucak organları oluşucak benim de enerjim düşüyor bazen bol bol yemek yiyorum besliyorum bebişimi:)tiroid problemim çıktı malesef ilaca başladık ama çok yüksek değil sınırda gibi birşey kısa zamanda normale döner dedi doktorum.bundan sonra da her ay düzenli olarak bakılıcak tiroidlere.tek sorun bu olsun napalım olucak böyle şeyler. miğde bulantılarım yok umarım olmaz sadece aç kalamıyorum baygınlık geliyor içime miğdem kazınıyo gibi oluyo azcık bulanıyo aslında ama yemek yeyince geçiyo.umarım daha fazlası olmaz.10 gün sonra birdahaki kontrolüm.hayırlısı bakalım:))

Back
X