2012 Ocak Anneleri

demek istedigimm sen doktorun oyle deemsine bakma, 4 haftalık bebegin su anda,, internetteki tum bilgiler SAT'a gore,, mukemmel bi duygu anne adayı olmak, ben simdiden mutlu sanslı hissediyorum kendimiiii:17::17:

ben de mutluyum ama tuhaf duygular içerisindeyim 3 gündür,rahatsızlığımdan olabilirmi acaba öğrendiğimin akşamı çok kötü grip oldum ve anlayamadım 3 gündür sanırım şoktayım halen inanamıyorum hamileliğin ilk haftalarında normal mi acaba bu ruh hali değişikllikleri.:43:

ben de mutluyum ama tuhaf duygular içerisindeyim 3 gündür,rahatsızlığımdan olabilirmi acaba öğrendiğimin akşamı çok kötü grip oldum ve anlayamadım 3 gündür sanırım şoktayım halen inanamıyorum hamileliğin ilk haftalarında normal mi acaba bu ruh hali değişikllikleri.:43:

evet normal canım,, hormonların degisiyor degistikce bi enteresan oluyo insan ben gun farklı hissediyorum kendimi,, bir gun sulugoz bir gün sinirli olabilrsin,, ben 3 gundur acayip uykucuyumm

4 ocak kımetse tatlımmmm,,,:emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: super bisssiiiiiiine zaman cagırdı senii doktor tekrar

merhaba anne adayları ,
bugun dr kontrolum var akşam 7 da bakalım görüncekmi bizim bebek :emir_bebek:

gorursun canımmmm merak etmeeee,,,, nasısın bugun benim bulantılarım hafifti artık daha da azz ama uykucu oldummm

sormaa ya uyku hali bitmedi halan akşam 9:30 oldumu hoooppp yatağa 10 da yatımmı geç yattım diyorum artık :D bulantılar başladımı sizde

bu arada bursa hamişlerinde gördüm bursadanmısın neresinden ? bende bursadayım da

sormaa ya uyku hali bitmedi halan akşam 9:30 oldumu hoooppp yatağa 10 da yatımmı geç yattım diyorum artık :D bulantılar başladımı sizde

bu arada bursa hamişlerinde gördüm bursadanmısın neresinden ? bende bursadayım da

aayyyyy gercekten mi canımmm,,, cok sevindimmm,, biz dikkaldırımda oturyozzz,,, yeni tasındık sayılır pek bilmiyomm bursayı,, cok bi arkadasta edinemedimmm,, hangi hasteneye gidiyon sen canımm,,, sen nerede oturuyonnn,,, ara ara cok hafif bulantım oluyo,, bide kilo aldımmm :78::78::78::78::78:

aayyyyy gercekten mi canımmm,,, cok sevindimmm,, biz dikkaldırımda oturyozzz,,, yeni tasındık sayılır pek bilmiyomm bursayı,, cok bi arkadasta edinemedimmm,, hangi hasteneye gidiyon sen canımm,,, sen nerede oturuyonnn,,, ara ara cok hafif bulantım oluyo,, bide kilo aldımmm :78::78::78::78::78:

evet ben inegöldeyim doğdum büyüdüğüm yer burda zaten pek secenek yok medi-ce var oraya gidiyorum , bulantı durumu benimde öle arada geliyo ama henüz hiç kusmadım :D
senin 2. bebeğinmi avatarda bi tane büyük varda :D ordan tahmin ettim:49:

evet ben inegöldeyim doğdum büyüdüğüm yer burda zaten pek secenek yok medi-ce var oraya gidiyorum , bulantı durumu benimde öle arada geliyo ama henüz hiç kusmadım :D
senin 2. bebeğinmi avatarda bi tane büyük varda :D ordan tahmin ettim:49:

ilk bebegimiz olcak kısmetse tatlımm,,, senin de miii,, kac yasındasın? sen de de bendeki gibi kalbinde surekli bir pır pır olma durumu var mmıııı ,,,,,,

ilk bebegimiz olcak kısmetse tatlımm,,, senin de miii,, kac yasındasın? sen de de bendeki gibi kalbinde surekli bir pır pır olma durumu var mmıııı ,,,,,,

bizimde ilk bebeğimiz çoookk heycanlıyım her dk soruyorum 'ben şimdi hamilemıyım yanı kısmetse 9 ay sonra bebek olcak olcak ' falan diye kendi kendimi telkin ediyorum. 24 yaşındayım ben aysel ismim

Hani aşık oldugunda sevdigini gorecegini :31::31::31::31::31::31: dusundugun zaman olur yaa,, iste bebegimi dusununca oyle oluyorummm :46::46::46::46::46::46:

bir an önce zaman geçse şöle cinsiyetini öğrenip göbeğimi gere gere bebek alışverişi yapsam :D

sen nelere dikkat ediyosun bebek için extra bişeyler yapıyomusun ?

bir an önce zaman geçse şöle cinsiyetini öğrenip göbeğimi gere gere bebek alışverişi yapsam :D

Ben yapmaya basladımm,, orgu de oruyomm valla

sen nelere dikkat ediyosun bebek için extra bişeyler yapıyomusun ?
valla tatlımmm bi liste olarak yazacammm bekleee geliyo cevappp

shining sen kaç yaşındasın canım bide ismini öğrenebilirmiyim:23::23::23:
canım ben 31 yasındayımm,,, okuldu, borctu vs uzadı bu bebek isi, Adım deniz , issiz bi muhendisim

bende alıcam, örücem ama biraz beklıyorum daha kendim bile inanamıyorum .

Back
X