2012 Ocak Anneleri

Ben cinsiyeti ne zaman öğreneceğimi bilmediğim için şimdilik ilk hedefim tatil :52:

Cnm ben de bugün strech kotlarımdan birini giydim, şimdi de düğmesini açtım oturuyorum işyerinde :60:
Kilomda da 1 gr artış yok, hatta 5. haftada olduğumdan 2 kilo eksiğim şu an ama göbek ve popo aldı başını gitti, hava yastıkları açılmış gibiyim :60:
Yasemincede bir hırsız tiplemesi vardı, giderek ona benzicem diye korkuyorum :60:

ahahha kız Allah iyiliğini versin o tiplemeyi biliyorum komserim başkanımmı diyodu bişey diyodu hahaha karakola gidip komserleride dolandırıyodu hahahahhah :60:

merhaba kızlar nasılsınız? iki günlük aradan sonra yıne geldim aranıza. ben çok çok yoğunum. ama iyiyim şükür bugun. inşallah gececek bu bulantılar. ama yerını mıde yanması ve ekşimesine bırakacak gibi görünüyor :96: midemmm midemmm diye ortalıkta dolaşmaktan kurtulamayacam sanırım:1:

kızşarrr
bugun kontrole gıdemıyorum yogunlukdan dolayı
ama gıderım onumuzdekı haftalarda yada bu hafta ıcı hayırlısı artık
zamanım var nede olsa
hem bebısde buyumus olur belkı cınsıyet kolaylasır

merhaba kızlar nasılsınız? iki günlük aradan sonra yıne geldim aranıza. ben çok çok yoğunum. ama iyiyim şükür bugun. inşallah gececek bu bulantılar. ama yerını mıde yanması ve ekşimesine bırakacak gibi görünüyor :96: midemmm midemmm diye ortalıkta dolaşmaktan kurtulamayacam sanırım:1:

merhaba ,

yediklerine dikkat edersen hafif şekilde atlatırsın canım..
ama geçecek merak etme,geçmeyecek gibi geliyor insana ama....
bende bulantı vs olmadı şişkinlik ve gaz mahvetti benide.ama geçti şükür..

Son düzenleme:

ahahha kız Allah iyiliğini versin o tiplemeyi biliyorum komserim başkanımmı diyodu bişey diyodu hahaha karakola gidip komserleride dolandırıyodu hahahahhah :60:

Ahahahaha aynen o işte,
Benim fizik giderek ona benziyor sanki, yakında tüm vucut, üç g den oluşacak göbek göğüs ve diğer g :60::60::60:

Of aynıyız desene, yesem bi dert yemesem bir dert, hazımsızlıktan kıvranıyorum, yanma ekşime of of

kızşarrr
zamanım var nede olsa

Büyümüş olur hem cinsiyet öğrenirsin

Hoşgeldin canım..
Geçer geçer mideni neyin yaktığını neyin iyi geldiğini zamanla anlayıp yediklerine daha dikkatli olursan sorunlarda biter inşallah..

kızşarrr
zamanım var nede olsa

Daha geç gidersen cinsiyet konusunda daha yüksek ihtimal öğrenirsin tabi inşallah öğrenebilrsin tabi hahaaha bide bnm gibi öğrenemeynlerde var..
Bazı doktorlar 16. haftada kararlı yahu :19:
Doktora gittikten sonra bize haber vermeyi unutma amaa :34:

Son düzenleme:

1 ay sonra demişti geçen hafta gittiğimde doktor eh gitti 1 haftası kaldı 3 hafta :52:
16. haftada öğrenicem heralde tabi bebiş gösterirseeeeeeeeee..
Bakalım yarın gittiğimde bidaha ne zmn gel dicek bide o var tabi.. :1:

bana 1 buçuk ay sonra gel dedi çok dedim... ben bebeğimi çok özlüyorum dedim :52: yemedi :41: 1 buçuk ay sonra görüşelim dedi...arada korsan doktor kullancam bende:9::9::9::9::9::9:

Ahahahaha aynen o işte,
Benim fizik giderek ona benziyor sanki, yakında tüm vucut, üç g den oluşacak göbek göğüs ve diğer g :60::60::60:

Bende öyle olcam sanırım benim kalça yeterince çıkıktı daha da çıkmaya devam ederse nolurum bilemiyorum :60:
Göğüslerimde büyümüş kuzenim bile farketti bu çok hoşuma gidiyo tabi küçük göğüslü biri olarak :1: :78:
Ay napalım yaa bşver doğumdan sonra inceltiriz bizde :1::emir_bebek:

merahabalar hatunlar, iyisiniz inşallah

benim çok şükür keyfim yerinde çünkü okul bitti yaşasın tatil. 2 ay yatışlardayım. cinsiyet muhabbeti olmuş bende çok öğrenmek istiyorum ama yaaa....prensim mi gelicek yoksa prensesim mi :97:

bana 1 buçuk ay sonra gel dedi çok dedim... ben bebeğimi çok özlüyorum dedim :52: yemedi :41: 1 buçuk ay sonra görüşelim dedi...arada korsan doktor kullancam bende:9::9::9::9::9::9:

Ay uyuzlar yaa 1 buçuk ayda neymiş bari 1 ay yapsaydı hahahaha :60:
Hiç anlamıyolarki halimizden :19:
Bencede arada kaçamak yapmakta fayda varrrrrrrrrrr :52:

merahabalar hatunlar, iyisiniz inşallah

benim çok şükür keyfim yerinde çünkü okul bitti yaşasın tatil. 2 ay yatışlardayım. cinsiyet muhabbeti olmuş bende çok öğrenmek istiyorum ama yaaa....prensim mi gelicek yoksa prensesim mi :97:

Merhaba cnm hoşgeldin hadi gözünaydın tatile girmişsin.. :34:
Ne zaman bi dahaki kontrln belki öğrenirsin o zamana..

kızlar ben sapıttım valla canım boyle değişik değişik salatalar istiyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, evime gitmek istiyom mutfağa dalmak istiyom..

Ay uyuzlar yaa 1 buçuk ayda neymiş bari 1 ay yapsaydı hahahaha :60:
Hiç anlamıyolarki halimizden :19:
Bencede arada kaçamak yapmakta fayda varrrrrrrrrrr :52:

ben sözümü söyledim valla ..artık karışmıyorum kaçamak yapcam ben kuzumu görmeden nasıl dayancam 6 hafta :53::63:
ay birde eşim kayınpederim karışıyorlar çok girme ultrasona bişi olur diye:36::36::36: ben araştırdım zararı olsa girermiiyim ikide bir di mi ama:49:

ben sözümü söyledim valla ..artık karışmıyorum kaçamak yapcam ben kuzumu görmeden nasıl dayancam 6 hafta :53::63:
ay birde eşim kayınpederim karışıyorlar çok girme ultrasona bişi olur diye:36::36::36: ben araştırdım zararı olsa girermiiyim ikide bir di mi ama:49:

Ayyy bide zararı var demekki girme diye çok bilmişlik yapanlar var :20:
Bu son gittiğim doktora özellikle sordum ultrasonun bi zararı varmı diye kesinlikle yok ses dalgalarıyla çalışan bişey bu dedi.
Kii bende araştırmıştım netten yinede sorıyım dedim..
Ayrıca onları biz içimizde taşıyoruz bişey olcak diye ilk bizim aklımız çıkıyo ne bu çok bilmişlik anlamıyorum :63:

20 temmuz canım daha çok var ama ben bu cuma eşimin çalıştığı kurumun hastanesine gidicem. ordaki doktordan öğrenmiştim ilk gebe olduğumu. belki cinsiyetini de söyler...

İnşallah öğrenirsin cnm.. :34:

merhaba ,

yediklerine dikkat edersen hafif şekilde atlatırsın canım..
ama geçecek merak etme,geçmeyecek gibi geliyor insana ama....
bende bulantı vs olmadı şişkinlik ve gaz mahvetti benide.ama geçti şükür..
evet aynen öyle hiç geçmiyecekmiş gibi gelıyor. bulanmasa yanıyor . yanmasa hazımsızlık oluyor.
Of aynıyız desene, yesem bi dert yemesem bir dert, hazımsızlıktan kıvranıyorum, yanma ekşime of of
sorma ya sürekli gak gak modundayım. birinin yanında kaçacak diye ödüm kopuyo :45:

Hoşgeldin canım..
Geçer geçer mideni neyin yaktığını neyin iyi geldiğini zamanla anlayıp yediklerine daha dikkatli olursan sorunlarda biter inşallah..

[/COLOR][/FONT]
canım mayalı şeyler yakıyor midemi. poğça börek ekmek falan..ama onu da yemesem iyice aç kalacam. ben açıktımı ekmek koparıp yıyorum . yani midemı bulandırmayan herşey yakıyo :36:

kızlar ikili testten anlayan var mı
benim sonuçlar şöyle:Kombine risk: 1/10000
ikili test:1/7344
yaş riski:1:884 (27 yaşındayım ayrıca)
trisomy 18+NT : 1/10000 bütün değerler cut off değerinin altında yazıyodu.
ama cerrahpaşadaki asistan kız tekrar hesaplıcam dedi ve bilgisayarda yaptığı işlemler de 1/265 d own sendromu riski dedi,iyi mi kötü mü dediğimde orta dğer biz yine amniyosentez yapalım dedi,ben kötü olduğuna inanmıyorum ama amniyosentez parası için bahane mi acaba,sizce durum nedir ki

ama cerrahpaşadaki asistan kız tekrar hesaplıcam dedi ve bilgisayarda yaptığı işlemler de 1/265 d own sendromu riski dedi,iyi mi kötü mü dediğimde orta dğer biz yine amniyosentez yapalım dedi,ben kötü olduğuna inanmıyorum ama amniyosentez parası için bahane mi acaba,sizce durum nedir ki

canım sanırım önemli olan t 21 ( free beta hcg,+papp-a+nt değerine gör) down sendromu riskini bu değer belirliyor

canım mayalı şeyler yakıyor midemi. poğça börek ekmek falan..ama onu da yemesem iyice aç kalacam. ben açıktımı ekmek koparıp yıyorum . yani midemı bulandırmayan herşey yakıyo :36:

Aynen bende senin gibiydim sulu yemek yiyemediğim için onları yemek zorunda kalıyodum ekmek arası falan gibi ee uzun saatler bişey yemeyip mide bulantısından sonrada yiyince midemde felaket bi yanma ve şişkinlik oluyodu..
Şuan Allaha şükür öyle bişey yok belki haftan ilerledikce seninkide düzelir gerçi aramızda pek fark yok ama..
Salatalık meyve falan yesen arada..

Valla anlamadım hiç bişey ee hcg değeri nerde :1:
Tatlım sen bebeğinde Allah korusun bişey olsa ondan vazgeçicekmisin?
Eğer öyle bi durum yoksa ben senin yerinde olsam amniyosentez yaptırmazdım ve sana tavsiyem başka doktorada göster değerlerini içinin rahat etmesi için..
Bide amniyosentez parası için istiyolar demişsin ne kdar alıyolar onun için?

Ayyy bide zararı var demekki girme diye çok bilmişlik yapanlar var :20:
Bu son gittiğim doktora özellikle sordum ultrasonun bi zararı varmı diye kesinlikle yok ses dalgalarıyla çalışan bişey bu dedi.
Kii bende araştırmıştım netten yinede sorıyım dedim..
Ayrıca onları biz içimizde taşıyoruz bişey olcak diye ilk bizim aklımız çıkıyo ne bu çok bilmişlik anlamıyorum :63:

İnşallah öğrenirsin cnm.. :34:

sorma canım ya bilmişlik ki hem de ne bilmişlik..kusura bakmasınlar gidecem de görecem de bebeğimi ayy nasıl dayanırım 1 buçuk ay ben çıldırtcaklar beni :22::22::22::23:

Back
X